-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Θα έπρεπε να έχεις δεί κάποια προπόνηση στον παναθηναϊκό ή ακόμα και στην καλλιθέα....Τότε θα καταλάβαινες για τί είδους αμπαλίδη μιλάμε...! Βέβαια με σκληρή δουλειά και διθυραμβικά σχόλια από 'αντικειμενικούς' δημοσιογράφους ίσως να πάρει τα πάνω του και ως γνωστόν εκεί πάνω στην παιανία να θεοποιηθεί...(Βλέπε 'θεό' Κονσεϊσάο...)
Δηλαδη πρεπει να δω προπονησεις για να καταλαβω αν ενας παιχτης ειναι καλός ή άμπαλος??Οταν ειχε να βαλει γκολ τοσες αγωνιστικες και ηταν παγκο και με το που επεστρεψε εβαλε 8-9 στη σειρα φταινε τα 'διθυραμβικά' σχόλια? Για τον Κονσεισαο (που κολλαει αυτή η συγκριση βρε αδερφέ?) απαντησε ο skye. Πες μου μια ομάδα που δεν εχει θεοποιήσει παίχτη της..
Από Σαραβάκο και Βαζέχα να βλέπεις τον Γκέκα(με το μέτωπο αεροδρόμιο)να δολοφονεί την μπάλα(τόσο με τα πόδια όσο και με το κεφάλι)και να πρέπει να χάσει 10 για να βάλει 1 δεν είναι και ότι καλύτερο σύντροφε...Οι χθεσινές κεφαλιές του(δολοφονικές και οι 2 ),τα τετατετ που σκότωνε τον τερματοφύσκουλα και το άπιαστο πέναλτυ που σφύριξε στον Σορεντινο είναι αρκετά για μένα,δεν θέλω κι άλλα.
Mπορειτε να το καταλαβετε αυτό:>Κανείς δεν μίλησε για τον υπερ-σέντερ φορ αλλά όπως πολύ σωστά ειπώθηκε με ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ και ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ κέρδισε τη θέση του βασικού και μπράβο του.
Δηλαδη οποιος δεν ειναι Σαραβακος-Βαζεχα ειναι άμπαλος?Ο Βαζεχα δεν εχανε πεναλτυ (και το Κυπελο μαζι με την ιδια αντιπαλο καποτε);; Ο Σαραβακος εβαζε μεσα ολες τις κεφαλιές;
Το μόνο που έχει ο Γκέκας είναι ότι διαβάζει τις φάσεις και είναι συνήθως στο σωστή θέση την σωστή ώρα.
Υπάρχει μεγαλυτερο προσον για εναν επιθετικό? Υπαρχει μεγαλυτερη τεχνη απο αυτό; Προτιμω να εχω 2/5 παρα 1/3...
έλεος ρε σεις,πρώτος σκόρερ και κουραφέξαλα... Τί είναι στη σωστή θέση κλπ;;; Τί είναι αυτό;;Όλοι ψάχνουν τον καράφλα το φάνη για να βάλει γκολ...Ε στις 20 πάσες που θα πάρει τις 6 πχ μπορεί να τις κάνει γκολ...Ε και;; Θα μπορούσε ο τζόλε να είναι πρώτος σκορερ αφού συνέχεια αυτός εκτελεί τα πέναλτυ...Τί θα λέγαμε;;;Πωπωπω,ο τζόλε είναι πρώτος σκόρερ γιατί είναι παιχταράς;;;;;;
Και πως αλλιως γινεται να βαλεις πολλά γκολ και να μην θεωρεισαι και αμπαλος;; Να παίρνεις μονο σου την μπάλα απο τον τερματοφύλακα, να περνάς όλο τον αντιπαλο και να βάζεις γκολ;; Πες μου εναν επιθετικο τον οποιο δεν τον ψαχνει ολη η ομαδα για να βαλει γκολ. Και ποιον να ψαξουν δηλαδη;; Τον γυμναστή; Ασε που ο Παναθηναικος δεν ειναι ειναι και η ομαδα με την καλυτερη τροφοδοσια.
Οσον αφορα τον Τζολε,οχι δεν θα λεγαμε ετσι, γιατι τα πεναλντι ειναι τζαμπα γκολ. Αλλα αυτό είπαμε και πριν: ο Γκεκας ειναι πρωτος σκορερ και ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ!!Μην ξεχνάτε ότι και ο Κων/νου στον Ηρακλή ήταν ίδια περίπτωση με τον φάνουκλα του ΠΑΟ:ΌΛΟΙ έψαχναν αυτόν μπας και χώσει κανα ξεγυρισμένο γκολ...Όταν έσφιξαν τα πράματα και πήγε στον βάζελο....κλάφτα...
Φιλε μου δεν εισαι και πολυ ευστοχος με τους παραλληλισμούς σου..Ο Κωνσταντινου ειναι εντελώς διαφορετικού στυλ επιθετικός..Καμια σχεση με Γκεκα.
Με την λογική σου αφου και στον Παναθηναικό τον έψαχναν συνεχεια γιατι δεν εβαζε τα ιδια γκολ;;Υποτίθεται ότι καταλαβαινόμαστε φίλε μου..Υποτίθεται ότι ο Παναθηναικός δεν παίρνει τίτλους γιατί στοχεύει σε 5ετη προγράμματα επενδύοντας σε πιτσιρικάδες με ταλέντο.ΤΑΛΕΝΤΟ ο Γκέκας δεν είναι ούτε έχει θέση σε σύγχρονη ομάδα,που θέλει να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο.Ούτε ο σωματότυπός του τον βοηθάει ούτε η ηλικία του.Ένας μέτριος παίκτης για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι,για να μπαλώσουμε τη θέση του επιθετικού.Τίποτα παραπάνω.
Αν έβλεπες τον Σαμαρά στο προχθεσινό παιχνίδι στην Αγγλία,αν ήξερες πόσα χρήματα έχει για να βάλει ο Βαρδινογιάννης στον Παναθηναικο και επιτέλους να δούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ θα έβλεπες Γκέκα και θα γέλαγες.Αλλά τώρα έχουμε μάθει πια τόσο πολύ στη μετριότητα που μας επιβάλλουν που κι ο Γκέκας είναι και γαμώ τους επιθετικούς και ο Γήττας(τον θυμάσαι άραγε; )έχει θέση στον Παναθηναικο Και ο Γήττας όταν έπαιζε αργότερα στην Κέρκυρα,στο αλησμόνητο ματς με τον ΠΑΟ έβαλε ένα γκολ που ούτε στον ύπνο του δεν έχει δει.Τί σημαίνει αυτό;Ότι και ο Γήττας είναι παίκτης;Καλό είναι να μην συμβιβαζόμαστε με ό,τι μας πλασάρουν οι προεδράρες μας Ο Γκέκας είναι πάρα πολύ λίγος για τον Παναθηναικο.Προσωπική μου άποψη.
Υ.Γ:Τώρα αν βάζει γκολ και με τον πισινό(όπως λέει ο ΜΑΝΟΣΚ),γι'αυτό υπάρχουν και τα τσίρκα.Μετά χαράς πάρει μεταγραφή το παληκάρι να χαρίζει γέλιο..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάμε για δεύτεροι cazzo!@!!
-
Θα έπρεπε να έχεις δεί κάποια προπόνηση στον παναθηναϊκό ή ακόμα και στην καλλιθέα....Τότε θα καταλάβαινες για τί είδους αμπαλίδη μιλάμε...! Βέβαια με σκληρή δουλειά και διθυραμβικά σχόλια από 'αντικειμενικούς' δημοσιογράφους ίσως να πάρει τα πάνω του και ως γνωστόν εκεί πάνω στην παιανία να θεοποιηθεί...(Βλέπε 'θεό' Κονσεϊσάο...)
Δηλαδη πρεπει να δω προπονησεις για να καταλαβω αν ενας παιχτης ειναι καλός ή άμπαλος??Οταν ειχε να βαλει γκολ τοσες αγωνιστικες και ηταν παγκο και με το που επεστρεψε εβαλε 8-9 στη σειρα φταινε τα 'διθυραμβικά' σχόλια? Για τον Κονσεισαο (που κολλαει αυτή η συγκριση βρε αδερφέ?) απαντησε ο skye. Πες μου μια ομάδα που δεν εχει θεοποιήσει παίχτη της..
Φίλε og2002gr,
Σαφώς και πιστεύω πως πρέπει να έχεις παρακολουθήσει λίγο μπάλα από κοντά για να μπορείς να κρίνεις (χωρίς πάντα η κρίση σου να είναι επιτυχής) αν ένας παίκτης αξίζει ή δεν αξίζει..Όταν είχα πάει τυχαία στην προπόνηση της Καλλιθέας και τον είχα δει δεν ήξερα ότι θα πάει στον βάζελο..πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ανικανότητά του..ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για σένα..
Τώρα τον κονσεϊσάο τον ανέφερα ως παράδειγμα της φιλοσοφίας του βάζελου να διογκώνει πρόσωπα...ΔΕΝ τον συνέκρινα με τον Γκέκα(για 3η φορά... )Ελπίζω τώρα να κατάλαβες που κόλλαγε το σχόλιο..Μην ξεχνάτε ότι και ο Κων/νου στον Ηρακλή ήταν ίδια περίπτωση με τον φάνουκλα του ΠΑΟ:ΌΛΟΙ έψαχναν αυτόν μπας και χώσει κανα ξεγυρισμένο γκολ...Όταν έσφιξαν τα πράματα και πήγε στον βάζελο....κλάφτα...
**Φιλε μου δεν εισαι και πολυ ευστοχος με τους παραλληλισμούς σου..**Ο Κωνσταντινου ειναι εντελώς διαφορετικού στυλ επιθετικός..Καμια σχεση με Γκεκα.
Με την λογική σου αφου και στον Παναθηναικό τον έψαχναν συνεχεια γιατι δεν εβαζε τα ιδια γκολ;;Μάλλον εσύ τα διαβάζεις αλλιώς,όπως σου απέδειξα παραπάνω...
Ακριβώς επειδή ήταν άλλο στυλ παιχνιδιού του Ηρακλή που τον έψαχναν με γιόμες από τα 70 μέτρα και άλλη η φιλοσοφία παιχνιδιού του παναθα που τον έψαχναν σαφώς από πιο κοντά και με πιο στρωτό παιχνίδι από του Ηρακλή τότε...Αφού ξέρεις ότι στο κεφάλι είναι καλός,με τη μπάλα στα πόδια όχι...Και το γκολ που έβαλε στον ΠΑΟΚ απορώ πως το έβαλε,αλλά και πάλι καταλαβαίνεις για την τεχνική του από την τρίπλα του πριν το σουτ..Αυτά.... -
Γκολ του Κωνσταντίνου στον ΠΑΟ (Σε όλες τις διοργανώσεις)
2001-2002 15
2002-2003 7
2003-2004 9
2004-2005 18Γκολ του Γκέκα στον ΠΑΟ (Σε όλες τις διοργανώσεις)
2004-2005 8
2005-2006 (μέχρι τώρα) 11Ο .... ποιοτικός σέντερ φορ και ο ...άμπαλος Φάνης.Μάλιστα...
-
@GTI_
Δουλεια του Γκεκα ειναι να βαζει γκολ. Και εχει βαλει 8 περυσι και 11 φετος για λογαριασμό του Παναθηναικου. Απολυτα θα μπορουσε να βαλει πολλα περισσοτερα. Σχετικα εχει βαλει τα περισσοτερα. Απο εκει και περα εγω ειμαι ευχαριστημενος με αυτόν.Ο Παναθηναικος δεν 'θυσιασε' τον τιτλο για την ανανεωση. Προσπαθησε να τα συνδιασει και τα δυο. Απλά δεν τα καταφερε (φταιει και ο Ολυμπιακός που παει τρενο γι'αυτό). Τωρα προσπαθει να συνδιασει την ανανεωση με την 2η θεση (δυκολο αυτό).
@pasxos
Ο Κονσεισαο 'θεοποιηθηκε' επειδη ηρθε σαν ενα τεραστιο ονομα στον Παναθηναικο (και πολυ λογικά). Ο Γκεκας 'θεοποιηθηκε' επειδη παραλιγο να σπασει ενα σκορ συνεχούς σκοραρισματος. Οι περιπτωσεις κολλανε μονο στο οτι και οι δυο θεοποιηθηκαν. Κατα τα άλλα επιμενω οτι ειναι λιγο ασχετος ο παραλληλισμός. (εκει μαλλον μπερδευτηκαμε)
Για τον Κωνσταντινου δεν εγραψες πουθενα για στυλ παιχνιδιου, οποτε δεν γινοταν να το διαβασω αλλιως, οπως εσυ το εννοουσες. (γι'αυτό ξαναμπερδευτηκαμε!! ) -
Akoysa στην εκπομπή του Ασημακόπουλου, σήμερα τον Καλιντζάκη.
Απίστευτο 'χώσιμο'
Σε μερικά ήταν ελαφρώς υπερβολικός αλλά στα περισσότερα , ΙΜΗΟ, είχε δίκιο. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Γκολ του Κωνσταντίνου στον ΠΑΟ (Σε όλες τις διοργανώσεις)
2001-2002 15
2002-2003 7
2003-2004 9
2004-2005 18Γκολ του Γκέκα στον ΠΑΟ (Σε όλες τις διοργανώσεις)
2004-2005 8
2005-2006 (μέχρι τώρα) 11Ο .... ποιοτικός σέντερ φορ και ο ...άμπαλος Φάνης.Μάλιστα...
Έλα βρε balo τώρα,ποιός αποκάλεσε τον κων/νου ποιοτικό σεντερ φορ;;;
'Αραγε ο σχετικός από μπάλα Γκέκας θα τα φτάσει φέτος τα 18;;;;;;Δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς τα γκολ που είχε βάλει ο κύπριος στο cl.... -
@pasxos
Ο Κονσεισαο 'θεοποιηθηκε' επειδη ηρθε σαν ενα τεραστιο ονομα στον Παναθηναικο (και πολυ λογικά). Ο Γκεκας 'θεοποιηθηκε' επειδη παραλιγο να σπασει ενα σκορ συνεχούς σκοραρισματος. Οι περιπτωσεις κολλανε μονο στο οτι και οι δυο θεοποιηθηκαν. Κατα τα άλλα επιμενω οτι ειναι λιγο ασχετος ο παραλληλισμός. (εκει μαλλον μπερδευτηκαμε)Aκριβώς!!!!Δεν ξέρω αν έχει θεοποιηθεί,εγώ μίλησα για την τάση του Παναθηναϊκού να μεγαλοποιεί...Βέβαια αυτό κάνουν και ΟΛΕΣ οι μεγάλες ομάδες (ακόμα και ο ΠΑΟΚ με τον Σικαμπαλα.... )αλλά σε μικρότερο βαθμό.Η σύγκριση ήταν αυστηρά συγκεκριμένη μόνο σε αυτήν την τάση και ΟΧΙ στις ποδοσφαιρικές τους αξίες..
Για τον Κωνσταντινου δεν εγραψες πουθενα για στυλ παιχνιδιου, οποτε δεν γινοταν να το διαβασω αλλιως, οπως εσυ το εννοουσες. (γι'αυτό ξαναμπερδευτηκαμε!! )
Έχεις δίκιο.Δικό μου λάθος...Γι αυτό μετά προσπάθησα να το διευκρινήσω...
-
Εγώ συμφωνώ με τον GTi πως ο Γκέκας (και αρκετοί άλλοι) ΔΕΝ κάνουν για τον Παναθηναϊκό. Περισσότερο γουστάρω τον Τόργκελε παρά τον Γκέκα (αλήθεια, γιατί δεν παίζει καθόλου ο Ούγγρος; )
Επίσης απορώ (όπως και ο GTi) γιατί ο Μάντζιος κάθεται στον πάγκο. Άλλοι παίκτες που ΔΕΝ κάνουν για τον Παναθηναϊκό είναι οι: Βύντρα, Σέριτς, Άντριτς, Κώτσιος, Νίλσον, Βόουτερ.
Αντίθετα, γουστάρω Γκαλίνοβιτς, Δάρλα, Έκι, Λεοντίου, Παπαδόπουλο και Μάτζιο.
Για Μόρις, Γκούμα, Χαραλαμπίδη, Μπίσκαν, Τζιόλη δεν μου κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Τέλος, θα ξανασυμφωνήσω με τον GTi, στο να βγει η ΑΕΚ στο CL φέτος μπας και βάλει μυαλό ο Τζίγγερ.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ συμφωνώ με τον GTi πως ο Γκέκας (και αρκετοί άλλοι) ΔΕΝ κάνουν για τον Παναθηναϊκό. Περισσότερο γουστάρω τον Τόργκελε παρά τον Γκέκα (αλήθεια, γιατί δεν παίζει καθόλου ο Ούγγρος; )Επίσης απορώ (όπως και ο GTi) γιατί ο Μάντζιος κάθεται στον πάγκο. Άλλοι παίκτες που ΔΕΝ κάνουν για τον Παναθηναϊκό είναι οι: Βύντρα, Σέριτς, Άντριτς, Κώτσιος, Νίλσον, Βόουτερ.
Αντίθετα, γουστάρω Γκαλίνοβιτς, Δάρλα, Έκι, Λεοντίου, Παπαδόπουλο και Μάτζιο.
Για Μόρις, Γκούμα, Χαραλαμπίδη, Μπίσκαν, Τζιόλη δεν μου κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Τέλος, θα ξανασυμφωνήσω με τον GTi, στο να βγει η ΑΕΚ στο CL φέτος μπας και βάλει μυαλό ο Τζίγγερ.
Sυμφωνώ μέχρι κεραίας. Εκτός από το Γκούμα , που μου αρέσει πολύ και έχει προσφέρει και πολλά, ειδικά μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό του.
Ο Σέριτς ξέρει μπάλα αλλά είναι τρελοκομείο . Τον νοιάζει πώς να 'πλακωθεί' και λιγότερο πώς να παίξει μπάλα.Είναι κρίμα να βγει η ΑΕΚ και όχι εμείς. Που να πάει με Κόντη και Γεωργέα;; Με Τσάνκο και ....Μάλμπασα??
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Περισσότερο γουστάρω τον Τόργκελε παρά τον Γκέκα (αλήθεια, γιατί δεν παίζει καθόλου ο Ούγγρος; )Σάντορ Τόργκελε 2005-2006
**15 **συμμετοχές 0 γκόλΑπαντήθηκε το ερώτημα σου...;;;
-
15 συμμετοχές αλλά πόσο χρόνο η καθεμιά?
-
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Περισσότερο γουστάρω τον Τόργκελε παρά τον Γκέκα (αλήθεια, γιατί δεν παίζει καθόλου ο Ούγγρος; )
Σάντορ Τόργκελε 2005-2006
Έχει απαντηθεί εδώ και καιρό αφού είναι από τους σίγουρους που θα δουν την έξοδο της Παιανίας στο τέλος Ιουνίου.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Περισσότερο γουστάρω τον Τόργκελε παρά τον Γκέκα (αλήθεια, γιατί δεν παίζει καθόλου ο Ούγγρος; )
Έχει απαντηθεί εδώ και καιρό αφού είναι από τους σίγουρους που θα δουν την έξοδο της Παιανίας στο τέλος Ιουνίου.....
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε πως του δόθηκαν ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλελυτηκε; Όπως δίνονται π.χ. και στον Μάντζιο, που ζεσταίνει τον πάγκο;
-
Χμμ μ'αρεσε αυτο!!
Να ποιους γουσταρω εγω στον Παναθηναικο, και ποιους οχι:
(+) Μαριο, Μορις, Γκουμα, Παπ, Μαντζιο, Εκι, Δαρλα, Τζιολη, Λεοντιου
(0) Μπιδη, Βυντρα, Γκεκα, Τοργκελε, Αντριτς, Μπισκαν
(-) Βοουτερ, Σεριτς, Νιλσον
Κριμα για Τοργκελε. Αξιζει πολλές περισσοτερες ευκαιριες. Και 115 συμμετοχες να εχεις, αμα δεν ειναι συνεχομενες και γεματες δεν πιανονται, δεν βρισκεις ρυθμο. Κριμα, πολύ κριμα γιατι ειναι θηριο!
Ας μην κανουμε ομως εδω το πρασινο room (δεν το προλαβα γμτ κλειδώθηκε!!). Ας γραψουν ολοι για τις ομάδες τους!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε πως του δόθηκαν ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλελυτηκε; Όπως δίνονται π.χ. και στον Μάντζιο, που ζεσταίνει τον πάγκο;
Ευκαιρίες σίγουρα δεν του δόθηκαν αλλά νομίζω είναι πιο σοφό να προτιμήσει κανείς Ματζιο παρά Τόργκελε..Επίσης αυτός ο Ούγγρος είναι πραγματικά κ@λοχαρακτήρας και ίσως να παίρνει αυτό που του αξίζει όπως ακριβώς έγινε και με τον καστίγιο...Δεν θα ξεχάσω το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τάκλιν στο ΦΙΛΙΚΟ με την Ουγγαρία....Ο 'άνθρωπος' είναι βάρβαρος...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
[snip]Είναι κρίμα να βγει η ΑΕΚ και όχι εμείς. Που να πάει με Κόντη και Γεωργέα;; Με Τσάνκο και ....Μάλμπασα??
Ας γίνει η ΑΕΚ μαζί με τον γάβρο φέτος σάκος του μποξ φίλε Traveller. Γιατί να ξαναγίνουμε εμείς;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
[snip]Είναι κρίμα να βγει η ΑΕΚ και όχι εμείς. Που να πάει με Κόντη και Γεωργέα;; Με Τσάνκο και ....Μάλμπασα??
...ενώ ο Πανάθας...σκίζει από τα αστέρια...
Επίσης δεν μπορείτε να ξέρετε ο Ντέμης τι κινήσεις θα κάνει το καλοκαίρι
ενόψει CL. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...ενώ ο Πανάθας...σκίζει από τα αστέρια...
Επίσης δεν μπορείτε να ξέρετε ο Ντέμης τι κινήσεις θα κάνει το καλοκαίρι
ενόψει CL.ξέρουμε, 0
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]