-
ΟΕΟ
-
La mucho pucho Gavro
e la redicolo Prasinada di Leoforo
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα για να περασει η αεκ στον 2ο γυρο του CL θα πρεπει να γινουν **πραγματα και θαυματα.... **
σας το ευχομαι βεβαια!
αντίστοιχο με το να νικήσετε εκτός;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καλα για να περασει η αεκ στον 2ο γυρο του CL θα πρεπει να γινουν **πραγματα και θαυματα.... **
σας το ευχομαι βεβαια!
αντίστοιχο με το να νικήσετε εκτός;
και χεριοτερα ακομη μπορω να σου πω!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε στο γήπεδο θα είμαστε....αλλά μην ανοίγεσαι! Θα μας σκίσουνε μετά.......
ρε δεν κάνει το θαύμα του ο Θεός να περάσουμε?!....και μετά θα σας ξηγήσω βρωμοεγκάθετοι!!!!
Για θάυματα έπρεπε να πάρεται τον Αναστασιάδη όχι τον Ισπανό Παπαδάκη.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή μας αποκλειστικά στο 4ΤF!!!*'Una nuova mera por la Dikefalo di Filadelfia esta molto kouniado di sela vespas.
La mucho pucho Gavro del Limani, e passionate Spiro Lemani di Kastella que la compania di syele, e la redicolo Prasinada di Leoforo, asta la vista que skista.'Vamos Campeones di Presidente Demis!!'*
Πάντως έπρεπε να εξεταστεί και η περίπτωση Κεντροαφρικανού προπονητή με ανάλογα προσόντα, και με άξονα το σκεπτικό:
'Ή θα παίξετε μπάλα ή θα σας ........ ' -
1η μεταγραφη για φετος:Το ομορφοπαιδο-Ντενιελ Τοζερ 21 ετων,βασικος μεσοεπιθετικος της Φερεντσβαρος......Διεθνης με τις Ελπιδες της Ουγγαριας,υπεγραψε για 4 ετη...
Ακολουθουν κ αλλες...
Αϊλτον
-
για μοντελο τον πηρατε???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για μοντελο τον πηρατε???Για να φέρει κόσμο (γυναίκες) στο γήπεδο μπας και πουλήσει κανα εισιτήριο ο Ντέμης...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
για μοντελο τον πηρατε???
Για να φέρει κόσμο (γυναίκες) στο γήπεδο μπας και πουλήσει κανα εισιτήριο ο Ντέμης...
καθολου δεν αμφιβαλλω!!!
-
Καθηστε να τον δουμε πρωτα κ μετα θα καταληξουμε για το αν ειναι μοντελο η ποδοσφαιριστης....
Για να τον πηραν παντως,κατι θα ηξεραν παραπανω καθοτι εχουν γνωση οι φυλακες.....
-
Καλά Βαγγέλη...μιλάμε....είσαι πόρωση!!
Συγκρατήσου ρεεε....θα μας πάρουν με τις ντομάτες!!
-
Θ'αλλάξει ομάδα η Funis (στο ποδόσφαιρο, όχι στην F1)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θ'αλλάξει ομάδα η Funis (στο ποδόσφαιρο, όχι στην F1)Για το ποδόσφαιρο δεν ξέρω (θα το εξετάσω καλύτερα κ θα αποφασίσω ) στην F1 κατα κει το βλέπω lkar
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά Βαγγέλη...μιλάμε....είσαι πόρωση!!Συγκρατήσου ρεεε....θα μας πάρουν με τις ντομάτες!!
I know προεδρος...I know
Σοβαρα ομως τωρα,για να τον εχουν σταμπαρει απαντες(Ιβιτς,Γκεραρντ,λοιποι σκαουτερ) σημαινει οτι ο παικτης ειναι σε θεση να βοηθησει....Το κατα ποσο ειναι θα το δουμε....Βασικος σε μια απο τις καλυτερες ομαδες της Ουγγαριας,βασικος στην ελπιδων της χωρας του κ μολις 21 ειναι καλη αρχη...
Ξανα ο χρονος θα με δικαιωσει η θα με διαψευσει....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βασικος σε μια απο τις καλυτερες ομαδες της Ουγγαριας,βασικος στην ελπιδων της χωρας του κ μολις 21 ειναι καλη αρχη...
Σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση. Ειδικά οταν μιλάμε για μια χώρα που αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίχτης της στην Εθνική Ανδρών είναι ο Τόργκελε.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:lol:Καθηστε να τον δουμε πρωτα κ μετα θα καταληξουμε για το αν ειναι μοντελο η ποδοσφαιριστης....
Ή τίποτα από τα δύο..
Η funis δεν έχει κανέναν λόγο να φύγει από την ομάδα της.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια κάτοικος Παιανίας. Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και με δήλωση στην προσωπική του ιστοσελίδα, τονίζει πως έκανε πράξη την επιθυμία του: να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο Παπαδόπουλος ευχαριστεί τον κόσμο του «τριφυλλιού» για την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό του, αρνείται να σχολιάσει τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, δίνει υποσχέσεις τίτλων και ραντεβού, στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό!
Η δήλωση του Παπαδόπουλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος. Η συνάντηση μου με τον κύριο Βαρδινογιάννη ήταν σύντομη και έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Συμφωνήσαμε αμέσως και για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ομάδας που με ανέδειξε. Εύχομαι ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τίτλους και ότι θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο νέο γήπεδο της ομάδας.
Τον τελευταίο καιρό γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για την επικείμενη ανανέωση μου. Δεν θα σταθώ σε αυτά και δεν θα τα σχολιάσω. Το μόνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι παρά τα διάφορα σενάρια και τις εικασίες που ακούστηκαν, η συμφωνία μου με τον Παναθηναϊκό απέδειξε την δική μου επιθυμία για παραμονή - όπως την είχα εκφράσει δημοσίως από τη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό (29/01/06) - αλλά και την επιμονή και την εμπιστοσύνη της ομάδας στο πρόσωπο μου.
Αυτό που έχει σημασία, πάνω από όλα, για μένα είναι ότι η αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος όλη αυτή την περίοδο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην τελική μου απόφαση. Τους ευχαριστώ όλους και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο.
Σε κάθε περίπτωση η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από πρόσωπα και εύχομαι ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο κόσμος θα έρθει πιο κοντά μας και θα γεμίσει το γήπεδο γιατί πραγματικά τους χρειαζόμαστε στις καλές και στις κακές στιγμές».Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο την Τετάρτη, και ακολούθως η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε το γεγονός, με μια λιτή ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, για τα επόμενα 3 χρόνια». Ο διεθνής επιθετικός θα έχει ετήσιες απολαβές κοντά στις 700.000 ευρώ για κάθε έτος συμβολαίου.«Μία ομάδα-Μία Κάρτα»
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στο ΟΑΚΑ, το πλάνο για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου Προβλήθηκε και το σποτ που θα διαφημίζει τη νέα καμπάνια του «τριφυλλιού», με το σλόγκαν «Μία ομάδα-Μία κάρτα». Οι τιμές των εισιτηρίων είναι προσιτές και δε διαφέρουν σε σχέση με τα περυσινά επίπεδα,**ενώ θεσπίστηκε και γυναικείο πακέτο διαρκείας, με τιμή 300 ευρώ **και δυνατότητα παράλληλης αγοράς, για την ίδια θύρα, στην τιμή των 200 ευρώ.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Βασικος σε μια απο τις καλυτερες ομαδες της Ουγγαριας,βασικος στην ελπιδων της χωρας του κ μολις 21 ειναι καλη αρχη...
Σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση. Ειδικά οταν μιλάμε για μια χώρα που αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίχτης της στην Εθνική Ανδρών είναι ο Τόργκελε.
Κοιτα δεν ξερω κατα ποσο ο Τοργκελε ειναι ο καλυτερος παικτης της Ουγγαριας(θα το δουμε στα μεταξυ μας παιχνιδια αυτο) αλλα για να εκφραζονται με θετικοτατα λογια οι Ντεταρι κ Εστερχαζι για το ομορφοπαιδο,σημαινει κατι...
Η Αεκ επενδυει στο μελλον κ τον πηρε για ταλεντο με την προοπτικη να της βγει(κ για μερικα παραπανω εισιτηρια απο γυναικες )...Δεν τον εφερε για Superstar..Καθηστε να τον δουμε πρωτα κ μετα τον κρινουμε...Αυτο λεω.
-
Βαγγέλη χωρίς λεφτά δε θα δείτε προκοπή . και -
Ευρυπίδη απλά Respekt
-
Αλέφας τώρα στο ΑΛΤΕΡ!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]