-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιος είναι αυτός; Ο αντικαταστάτης του;Φτερωτός, αέρινος, κλωτσάει γερά, τρώει σανό, αντέχει σαν γαϊδούρι, καλός φαίνεται.
Στο μυαλό μου είσαι.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Πολύ το σκέφτεται ο Ζε
και δε μου αρέσει καθόλου...
Μάλλον περιμένει για κάτι άλλο...εγώ τον βλέπω για CSKA Moscow...αν και δεν αρέσουν τα κρύα στην γυναίκα του (ο λόγος που φεύγει από Γερμανία). Εάν ήθελε να έρθει Ολυμπιακό θα το είχε κάνει. Να πάει στα τσακίδια λοιπόν και να του παγώσει και να μην του σηκωθεί ξανά ο 'γενικός' ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πολύ το σκέφτεται ο Ζε
και δε μου αρέσει καθόλου...
Μάλλον περιμένει για κάτι άλλο...εγώ τον βλέπω για CSKA Moscow...αν και δεν αρέσουν τα κρύα στην γυναίκα του (ο λόγος που φεύγει από Γερμανία). Εάν ήθελε να έρθει Ολυμπιακό θα το είχε κάνει. Να πάει στα τσακίδια λοιπόν και να του παγώσει και να μην του σηκωθεί ξανά ο 'γενικός' ...
Σωστός !!! Αφού δεν θέλει Ελλάδα, ας πάει Τουρκία. Η Μπεσικτάς δίνει, λεφτά, ενώ στην Κων/πολη υπάρχουν και πολλά χανουμάκια(οχι της ΑΕΚ !!! ) που μπορούν να του ανεβάσουν τον γενικό ...
-
Θα επρεπε οι 3 μεγαλοι κατα κυριο λογο να προβληματιστουν απο τις συνεχομενες χυλοπιτες που μας κερνανε οι ξενοι σταρ κ να ανεβασουν το επιπεδο του πρωταθληματος.....
Δειτε τι ονοματα παιζουν στην Τουρκια κ μετα πειτε μου.....
-
Bagus
έλα ρε Βαγγέλη (σωστά? ) ...που έχει επίπεδο η Τουρκία στο ποδόσφαιρο...
-
Σωστα Σαββα (ως προς το Βαγγελης )
κατα τα αλλα εχει επιπεδο μεγαλυτερο απο το δικο μας κ για αυτο το λογο ξενοι παικτες αξιας πανε εκει και ουχι εδω......
Μην ξεχναμε οτι και η Γαλατα εχει κατακτησει ενα Ευρωπαϊκο τιτλο(βεβαια παω πασο γιατι και ο ΟΣΦΠ εχει κατακτησει ενα Βαλκανικο τροπαιο)
Παντως περα απο την πλακα,δειτε τι παικτες παιζουν εκει κ καντε τις συγκρισεις με εμας.....
-
500 σελίδες και ο Ολυμπιακός ακόμα να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.
Η υπομονή του περήφανου λαού του τελειώνει
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παντως περα απο την πλακα,δειτε τι παικτες παιζουν εκει κ καντε τις συγκρισεις με εμας.....
Είσαι άδικος.
Ζε Μπόρχα ΟΛΕ
Ζε Μπούτινα ΟΛΕ
Ζε βλάκοφ ΟΛΕ
Ζε Ουαντού ΟΛΑ
Ζε Μπουλούτ ΛΟΛΑ
Ζε Ριβάλντο ΝΑ ΕΝΑΣ ΜΑΓΟΣ -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Είσαι άδικος.
Ζε Μπόρχα ΟΛΕ
Ζε Μπούτινα ΟΛΕ
Ζε βλάκοφ ΟΛΕ
Ζε Ουαντού ΟΛΑ
Ζε Μπουλούτ ΛΟΛΑ
Ζε Ριβάλντο ΝΑ ΕΝΑΣ ΜΑΓΟΣΣαβ-έκι
Σαβ-Γκούμας
Σαβ-Χαραλαμπίδης
.
.
.
Σαβ-βας...! -
kala σιγα μην ερθει ο ζε ..
μην ψαρωνετε ρε σαν τους βαζελες που περιμενανε να'ρθει ο σαβιολα
μαλακιες ειναι αυτα να περναει η ωραβγηκαν τα διαρκειας του πανιωνιου
κ του ατρομητου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βγηκαν τα διαρκειας του ατρομητου
elteo
Toν Σαβ-έφσκι ξέχασες
-
Σαν τον Αθηναικό κανείς!
Τρελά εισιτήρια...
-
ε ε έρχεται;;;; (Για τον Σαλπι... )
-
pooooooooo
ti na kanei o salp more siga axristos tha vgei opou kai na paei as katsi ston paok -
**Ρικάρντο Μπόβιο:**Ο Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε γεννημένος νικητής, ενώ προειδοποίησε: «Εγώ θα σταματήσω τον Ριβάλντο».
**-Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίον μίλησες, όταν έμαθες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού; **
«Ο Ζιοβάνι! Ήταν ο πρώτος στον οποίο τηλεφώνησα, καθώς μας συνδέουν δεσμοί φιλίας από πέρυσι, όταν αγωνιστήκαμε ως συμπαίκτες στη Σάντος. Ο 'Ζίο' μου είπε τα καλύτερα για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό. Μου είπε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή κι οργανωμένη ομάδα και ότι θα είναι πολύ καλό για την καριέρα μου, αν πάω εκεί.
Πολύ μου αρέσει αυτός ο Ζιοβάνι... τα λέει για να πείσει τον βάζελο να πάρει ακόμα ένα παλτό...εμ βέβαια χειμώνας έρχεται...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
**Ρικάρντο Μπόβιο:**Ο Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε γεννημένος νικητής, ενώ προειδοποίησε: «Εγώ θα σταματήσω τον Ριβάλντο».**-Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίον μίλησες, όταν έμαθες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού; **
«Ο Ζιοβάνι! Ήταν ο πρώτος στον οποίο τηλεφώνησα, καθώς μας συνδέουν δεσμοί φιλίας από πέρυσι, όταν αγωνιστήκαμε ως συμπαίκτες στη Σάντος. Ο 'Ζίο' μου είπε τα καλύτερα για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό. Μου είπε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή κι οργανωμένη ομάδα και ότι θα είναι πολύ καλό για την καριέρα μου, αν πάω εκεί.
Πολύ μου αρέσει αυτός ο Ζιοβάνι... τα λέει για να πείσει τον βάζελο να πάρει ακόμα ένα παλτό...εμ βέβαια χειμώνας έρχεται...
Βρε τον άτιμο τον Ζιο τι σκέφτηκε για να ξεπληρώσει την κλοτσιά του Κυριακου .. !!!!!!
-
«Σκάει» ο Ζε!
Το μπαμ του καλοκαιριού ετοιμάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ζε Ρομπέρτο, με τον Βραζιλιάνο να απαντάει προφορικά «ναι», όπως αναφέρει η εφημερίδα «πρωταθλητής». Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο παίκτης φέρεται να «έκλεισε» στα 2,5 εκατ. ευρώ για 2+1 χρόνια. Ταυτόχρονα, ο μέσος της «σελεσάο» φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπεσίκτας, καθώς το ποσό το οποίο του πρόσφερε ο τουρκικός σύλλογος δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του.
Όσον αφορά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο ισπανικός σύλλογος φέρεται να αποχώρησε από το παιχνίδι για την απόκτηση του Ζε Ρομπέρτο. «Δεν γνωρίζω τίποτα για τον Ζε Ρομπέρτο και δεν νομίζω να υπάρξει ενδιαφέρον από την πλευρά μας», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» ο τεχνικός σύμβουλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χιλ Μαρίν. Δημοσίευμα της Marca τη Δευτέρα ανέφερε πάντως πως ο Ζε Ρομπέρτο αποτελεί εναλλακτική επιλογή της Μπέτις για τη θέση του αριστερού χαφ, αν δεν αποκτηθεί ο Ρεγκέιρο από τη Βαλένθια.
Έτσι, καθώς οι μνηστήρες για τον Ζε Ρομπέρτο λιγοστεύουν τόσο πιο ζωντανό γίνεται το… όνειρο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Βραζιλιάνου, σήμερα η αύριο θα ανακοινωθεί η νέα ομάδα του Ζε Ρομπέρτο στην επίσημη ιστοσελίδα του 32χρονου παίκτη.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρικάρντο Μπόβιο:«Ο Ζιοβάνι ηταν ο πρώτος στον οποίο τηλεφώνησα, καθώς **μας συνδέουν δεσμοί φιλίας **από πέρυσιΑμα εχεις τετοιυς φιλους....
Ο 'Ζίο' μου είπε τα καλύτερα για το ελληνικό πρωτάθλημα
και τον Παναθηναϊκό.
Μου είπε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή κι οργανωμένη ομάδα
και ότι θα είναι πολύ καλό για την καριέρα μου, αν πάω εκεί.
-
Μάλλον ο Μπόβιο την έπεσε άγρια στη Ζιοβανίνια.
-
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]