-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
[προβοκάτορας] Ε καλά τώρα, αν βγάλεις τα ματς με κάτι Παπουτσέληδες, κάτι Καζναφέρηδες και κάτι Μπριάκους στα ίσια έρχεστε[/προβοκάτορας]
Ξεχασες κατι Ευθυμιαδηδες και Μπριακους
Ο Ευθυμιάδης τι έκανε;
-
[προβοκάτορας] Ε καλά τώρα, αν βγάλεις τα ματς με κάτι Παπουτσέληδες, κάτι Καζναφέρηδες και κάτι Μπριάκους στα ίσια έρχεστε[/προβοκάτορας]
Ξεχασες κατι Ευθυμιαδηδες και Μπριακους
Ξανακοιτα καλυτερα,τον Μπριακο τον εγραψε.
-
Περα απο τις ατυπες κοντρες μας εδω και τα πικαρισματα, εκτος απο γαυρους και βαζελους, οπαδοι αλλων ομαδων παιζουν?????Οχι βεβαια.....Μονο βαζελοι κ γαυροι....
-
Επιτρεπεται να ειμαι λιγο off topic λογο της ημερας???
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ
-
Δρόμο ρε. Με την μπάλα με τα σπυριά θ' ασχολούμαστε;
Θέλω ν'ακούσω κριτική Γεωργίου για το σημερινό παιχνίδι. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δρόμο ρε. Με την μπάλα με τα σπυριά θ' ασχολούμαστε;
Θέλω ν'ακούσω κριτική Γεωργίου για το σημερινό παιχνίδι.Τους ταπεινωσαμε ομως με την 'σπυριαρα' μπαλα
-
Φίλε redline δεν ξέρω να κάνω παραθέσεις οπότε επέτρεψέ μου ταλεγόμενά σου να τα έχω με κόκκινο για να μην μπερδευόμαστε. Το χρώμα δεν είναι τυχαίο αφού ταιριάζει με το όνομα που χρησιμοποιείς...
Φαντάζομαι οτι μαουνιέρηδες εννοείς τους Ολυμπιακούς.
Διαβάζω με προσοχη τα μαιλς σου αλλά δεν μπορώ να τα πολυκαταλάβω, μάλλον είμαι αργός... Λές ότι δεν έχει σημασία το ότι κοπανάς όλη την ώρα το 7-0 γιατί δεν είναι ψέματα. Εεεε λοιπόν τι σημασία έχει που πανηγύρισαν οι γαύροι την νίκη του Αίαντα, ψέματα είναι?
Μην νομίζεις οτι είναι υποκριτικό ότι απαντάω έτσι. Ποτέ δεν πανηγύρισα ούτε θα πανηγυρίσω ήττα ελληνικής ομάδας. Δεν μπορώ να κάτσω να απολογηθώ για άλλους.
Απλά είδα εσένα σε ΕΝΑ ποστ να αναφέρεσαι 3 φορές στο 7-0 και το σχολίασα.Τωρα οσο για την καλυτερη ομαδα γινε πιο συγκεκριμενος, πως το εννοεις, καλυτερη στα διαπλεκομενα? καλυτερη στις 'παραγκες'? Σε τι?
Όταν εννοώ καλύτερη ομάδα εννοώ καλύτερη ομάδα. Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ αργός... Πρέπει να κάνουμε παρέα.
Ο ολυμπιακος εχει περισσοτερες νικες στα μεταξυ τους παιχνιδια με Παναθηναικο, εεε και? Αυτο τον κανει καλυτερο? ΝΑΙ
Με την ιδια λογικη την τελευταια φορα που βρεθηκαν αντιμετωποι για κουπα κερδισε ο Παναθηναικος, αρα λοιπον δεν εχει λογικη αυτο.
Αυτό που γράφεις εσύ δεν έχει καμμία λογική και στο ξεχώρισα για να το καταλάβεις και ο ίδιος. Στο συγκεκριμένο ματς που αναφέρεις ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος.Κατά την ταπεινή μου γνώμη η ομάδα που κερδίζει τις περισσότερες φορές την άλλη είναι η καλύτερη. Δεν υπάρχει πιο άμεσος τρόπος αντιπαράθεσης. Γι αυτό και ρωτησα ΜΟΝΟ για τα μεταξύ τους παιχνίδια και όχι για τα πρωταθλήματα. Αν νομίζεις εσύ ότι σημαντικότερο κριτήριο είανι η Ευρώπη τότε ίσως δικαίως θεωρείς τον ΠΑΟ καλύτερη ομάδα.
Θα σου πω μια ιστορία όμως για να μου απαντήσεις.
Εσύ και εγώ παίζουμε ξύλο συνεχώς και με κερδίζεις.
Μετά έρχονται κάτι Γερμανοίολανδοιισπανοιαγγλοιγαλλοι και μας τσακίζουν και τους δύο αλλά εγώ τρώω λιγότερες. Ποιος από τους δυο μας είναι πιο δυνατός. Αν ξαναπαίξουμε ξύλο ποιος θα κερδίσει; -
-
3-1 το City
-
Ντερμπι τίτλου το Ιωνικός-Αιγάλεω στη φετινή σαιζόν!
Που είναι οι γάβροι οέο? Ξέρετε, εκείνοι που μας έσκισαν στο κάζο επί 3 μέρες επειδή χάσαμε 2-0 από τον Ιωνικό. Το δυστύχημά μας είναι πως δεν ΄ήμασταν το ίδιο κωλόφαρδοι να κάνουμε την ήττα σε φιλικό
Για να ακούσω τους ειδήμονες, βαθυγνώστες του ποδοσφαίρου να μου αναλύουν τη φετινή ομαδάρα του γάβρου κόντρα στο Αιγάλεω
Αυτός ο Παπουτσής του Αιγάλεω, έχει καμιά σχέση με τον... Παπουτσέλη
Αμ ο άλλος ο Τσάτσος, ποιανού τσάτσος είναι; Του Βαρδινογιάννη;
-
Aχ βρε Χαρη μου τα χαλάς...
Που είναι οι γάβροι οέο? Ξέρετε, εκείνοι που μας έσκισαν στο κάζο επί 3 μέρες επειδή χάσαμε 2-0 από τον Ιωνικό. Το δυστύχημά μας είναι πως δεν ΄ήμασταν το ίδιο κωλόφαρδοι να κάνουμε την ήττα σε φιλικό
Τι να ρθουμε να σου πούμε ρε συ.. Που παίζαμε με παππά,ταραλίδη και μπαμπατζίντα; Αν και θα μου πεις μια χαρά κάνουν για εντεκάδα του βάζελου..
Αλλά δεν κατάλαβα το πνεύμα του ποστ...ούτε cl να παίζαμε..
Για να ακούσω τους ειδήμονες, βαθυγνώστες του ποδοσφαίρου να μου αναλύουν τη φετινή ομαδάρα του γάβρου κόντρα στο Αιγάλεω
Πλάκα θα μου κάνεις δε μπορεί.. Δεν ειναι ο γάβρος βεβαια αυτός που είδες σήμερα...
Γενικά μ αυτό το ποστ μάλλον θα κάνεις πλάκα..
-
Α ναι ξέχασα ρε Πασχάλη, τους Ταραλίδη, Παππά, Μπαμπατζίτα τους έχετε για να χτυπάτε τα ευρωπαϊκά ματς, και ειδικά τον τελικό του CL
Για το Αιγάλεω έχετε άλλους, χειρότερους!
ΥΓ. Tους Μαστίγιο, Ριβαλντο π.χ. που βάλατε ενανατίον του Αιγάλεω, για ποια ματς τους προορίζετε?
-
Μέχρι να θυμηθώ ότι είναι φιλικό (ελέω εθνικής) έπαθα πλάκα με την απάθεια του Νορβηγού στον πάγκο
Πώς τους βλέπετε τους διεθνείς;
Θα τσιμπίσουμε το διπλό;Αν και με τον Χαριστέα μπροστά δεν την παλευουμε καθόλου.
-
Ρε Πασχάλη δεν μου είπες, τα φιλικά μετράνε τελικά ή όχι;
-
Ααααααα...συνεχίζεις και δε μ αρέσει.. Να σου στείλω καμια φωτό της Keeley να σταματήσεις;;
Αφού ξέρεις ότι η ομάδα έχει εναν κορμό σε συγκεκριμένες θέσεις που όταν δεν παίζουν σ αυτές δημιουργούνται προβλήματα..Επομένως τι καθόμαστε και λέμε για αυτό το φιλικό;Αν μας νικήσουν στη λίγκα (sic!) να μου την πεις και θα δεχθώ και την καζούρα...
Να ρίξουμε καμια φωτό να πάνε κάτω τα φαρμάκια;
edit:Μόλις ειδα το παραπάνω ποστ σου και δε σου κρύβω ότι το περίμενα από καποιον να το πει...Βρε συ την ίδια συζήτηση θα κάνουμε συνέχεια; Σου απαντάω παραπάνω γιατί δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό το φιλικό.Δεν δοκίμαζε κάτι ο Σολιντ για να πάει μπροστά η ομάδα.Απλά έλεγχε ατομικά ποιοί μπορούν να παίξουν καλά σε μια θέση και ποιοί όχι..Δεν έστηνε ομάδα δηλαδή για πρωτάθλημα.Capito; Εδω ο καστίγιο επαιζε στη θεση του τζολε και ειχε και τον παντο μέσα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ααααααα...συνεχίζεις και δε μ αρέσει.. Να σου στείλω καμια φωτό της Keeley να σταματήσεις;;Αφού ξέρεις ότι η ομάδα έχει εναν κορμό σε συγκεκριμένες θέσεις που όταν δεν παίζουν σ αυτές δημιουργούνται προβλήματα..Επομένως τι καθόμαστε και λέμε για αυτό το φιλικό;Αν μας νικήσουν στη λίγκα (sic!) να μου την πεις και θα δεχθώ και την καζούρα...
Να ρίξουμε καμια φωτό να πάνε κάτω τα φαρμάκια;
Δηλαδή, τώρα ΔΕΝ μετράνε τα φιλικά! Οκ το έπιασα το... υπονοούμενο
-
Σε πρόλαβα..!! Αλλά κι εσύ προτρέχεις...
-
Χαμένο πέναλτι για την Εθνική με τον Μπασινά
-
Δεν βλέπεται η εθνική παίδες, για μια ακόμα φορά
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν βλέπεται η εθνική παίδες, για μια ακόμα φοράκαι πανω που νομιζα οτι ειναι μονο δικια μου ιδεα αυτο!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]