-
καλα ο μπακε δεν παει καλα στη συνεντευξη τωρα λεει οτι απο το πρωτο ημιχρονο εμεινε ευχαριστημενος μα καλα μηπως νομιζει οτι ειναι στο λεβαδειακο?
-
ελα @ουνι στον τοπο σου ποσα θελουν να μας τρελανουν?
-
Χμ... και κάτι σχετικό με το χαρακτήρα του forum. Τώρα μπήκα στο forum ιδιοκτητών Enzo όπου ο Tζίγγερ με ψευδώνυμο greenlooser έγραψε κατενθουσιασμένος ότι έκανε με την Enzo του Πάτρα-Αθήνα 20'...
Τρέξε να κρυφτείς αλλά μετά μην ζητάς απ'τον κόσμο να σκάσει 30 ευρώ για να δει 11 'μπάκες' να παίζουν τα μήλα.
Όντως το φετινό υλικό του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλό αλλά με αυτό το Μπάκε δεν τη βλέπω καλά την ιστορία. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χμ... και κάτι σχετικό με το χαρακτήρα του forum. Τώρα μπήκα στο forum ιδιοκτητών Enzo όπου ο Tζίγγερ με ψευδώνυμο greenlooser έγραψε κατενθουσιασμένος ότι έκανε με την Enzo του Πάτρα-Αθήνα 20'...Δηλαδη εσυ οχι μονο καταλαβες οτι ειναι ο Τζιγγερ ο συγκεκριμενος αλλα εχει και nickname greenlooser.Καλα ενταξει!!!
-
βαζελοι και γαυροι τα ιδια ειστε!
Τρεξτε να πληρωνετε εισητηρια για να βλεπετε τους διασυρμους σας και στο τελος να σας δουλευουν και απο πανω στις συνεντευξεις τυπου -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Χμ... και κάτι σχετικό με το χαρακτήρα του forum. Τώρα μπήκα στο forum ιδιοκτητών Enzo όπου ο Tζίγγερ με ψευδώνυμο greenlooser έγραψε κατενθουσιασμένος ότι έκανε με την Enzo του Πάτρα-Αθήνα 20'...
Δηλαδη εσυ οχι μονο καταλαβες οτι ειναι ο Τζιγγερ ο συγκεκριμενος αλλα εχει και nickname greenlooser.Καλα ενταξει!!!
ρε silver εσένα σου παρακόστισε η εμφάνιση
ειρωνικά το γράφει ο άνθρωπος.
Τέσπα για εμένα μια είναι η λύση, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
ας παίξουν 4 αγωνιστικές εντός έδρας με 500 άτομα και μετά βλέπουμε -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ρε silver εσένα σου παρακόστισε η εμφάνιση
ειρωνικά το γράφει ο άνθρωπος.
Τέσπα για εμένα μια είναι η λύση, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
ας παίξουν 4 αγωνιστικές εντός έδρας με 500 άτομα και μετά βλέπουμεΚαι να φανταστεις δεν τον ειδα,τον ακουγα στο ραδιο.
ΟΚ,μπερδευτηκα. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
πω πω της πουτανας γινεται στην πατρα ντου σε τζιγγερ μητσου και μπακε απο οπαδουςOχι θα τα αφηναμε τα καθαρματα.
-
Άστα ρε φίλε. Βάζελος είμαι και εγώ.
Αν και μεταξύ μας ποιός άλλος θα έκανε Πάτρα-Αθήνα τέτοια ώρα και μερά...
wannabe εγώ από τότε που ο Φιλιππίδης έβγαλε φανέλα με αστεράκια για να κοντράρει με λογική 5χρονου την άλλη βλακεία με τα τοπικά πρωταθλήματα του γαύρου έπαψα να ασχολούμαι και είμαι ευτυχισμένος είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε και τελείωσε το θέμα. Αλλά και όταν κερδάμε δεν τρέχω να πάρω Derby για να νιώσω 'μεγάλος'.
Γενικά τους έχω γραμμένους και παρακολουθώ περιφερειακά το άθλημα. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
πω πω της πουτανας γινεται στην πατρα ντου σε τζιγγερ μητσου και μπακε απο οπαδους
Oχι θα τα αφηναμε τα καθαρματα.
Για πες τι εγινε να μαθουμε και εμεις.
-
Υπηρξε ενταση στα επισημα οπου μπηκανε στους vip καλοπαιδα και πηγαν να πιαστουν στα χερια με τους επισημους,ηρθαν τα ιδιωτικα security και επεσαν κατι ψιλες και αυτοι που μπηκαν στο χορταρι εριξαν κατι ψιλες στους παιχτες..
Βασικα ο Γκουμας εφαγε κατι καλες,βρισανε τον Μπακε και ριξανε δυναμιτακια..
Δεν καθησα να δω και πολλα,το κεφαλι μου εβγαζε ατμους.
Δεν γινεται ετσι παιδια..
Χιλιες φορες ναρθει ο Παο στη Πατρα δεν ξαναπαω..
Να καθισει στην Αθηνα να βλεπω αν γουσταρω,που πλεον δε γουσταρω,απτην τηλεοραση.. -
καλόπαιδα... ψιλές... δυναμιτάκια... ιδιωτικά security... Γκούμας-καλές ψιλές...
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!
Once a tourkoguftos, always tourkoguftos
Και αυτό ισχύει γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. -
Καταρχην για να μην μας την πεσουν να πω οτι ΟΛΑ αυτα ειναι μ@λακιες.Δεν κερδιζεις ΤΙΠΟΤΑ με τον να χτυπησεις εναν παικτη ή τον οποιοδηποτε.Αντε να σου φυγει το γαμωτο που νιωθεις μεσα σου.
Εγω απο μικρος ενα μου ελεγε ο πατερας μου οταν στεναχωριουμουν οταν εχανε ο ΠΑΟ.
Τιποτα δεν κερδιζεις.Χασουν-κερδισουν στην τσεπη μου δεν μπαινει τιποτα.Οποτε γιατι να στεναχωριεμαι?Για αυτους. -
Προφανως και ειναι μαλακιες.
Απλα ξεχιλιζει μια δικαιολογημενη αγανακτηση.
Οσο και να μην αποτελει δικαιολογια,ειναι κατανοητο πιστευω. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Προφανως και ειναι μαλακιες.
Απλα ξεχιλιζει μια δικαιολογημενη αγανακτηση.
Οσο και να μην αποτελει δικαιολογια,ειναι κατανοητο πιστευω.Καταλαβαινω τι νιωθεις.Μα καλα τοσο χαλια παιξανε παλι.Δεν παλευονται μου φαινεται.
-
K A Θ Ο Λ Ο Υ.
Και δεν ειμαι κολλημενος Παο,υποστιριζω αυτη την ομαδα στο ποδοσφαιρο αλλα δεν πεθαινω κ ολας..
Και παρολαυτα καταφεραν να με εκνευρισουν!
Τεσπα! -
To παιχνιδι βεβαια δεν το είδα..αλλά...
Και μετα καθεστε και τσακωνεστε για ΟΣΦΠ και ΠΑΟ..
Τελικά είναι καλύτερα να χάνεις από μια Βαλένθια παρά να φέρνεις χ με μια...πως-τη-λενε-εδω-την-εχω Μέταλουργκ Ζαπορίζιε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical:To παιχνιδι βεβαια δεν το είδα..αλλά...
Και μετα καθεστε και τσακωνεστε για ΟΣΦΠ και ΠΑΟ..
Τελικά είναι καλύτερα να χάνεις από μια Βαλένθια παρά να φέρνεις χ με μια...πως-τη-λενε-εδω-την-εχω Μέταλουργκ Ζαπορίζιε..
Ζαποριτσιε ενταξει????
-
Καλυτερα Χ με την 'πως την λενε' παρα 4 στο κεφαλι!!!
-
Καλα μωρε εκεί θα τα χαλάσουμε;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]