-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
την Άζια ΑρζεντοΤο βλέπω κι έχω πάθει την πλάκα μου.... Έχει απίστευτο στυλ η γυναίκα.....
-
Ποια είναι αυτή ρε, που πάθατε όλοι ??
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ποια είναι αυτή ρε, που πάθατε όλοι ??TRAV άστους να λένε. Εμέις με Scarlet μάθαμε, με Scarlet θα μείνουμε
-
TRAVELLER
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ποια είναι αυτή ρε, που πάθατε όλοι ??
TRAV άστους να λένε. Εμέις με Σκάρλετ μάθαμε, με Σκάρλετ θα μείνουμε
Τώρα βλέπω 'Και ο Θεός έπλασε ΤΗ γυναικα' στο ΝΕΤ
-
Κολαστηκαμε σήμερα ολοι οι παππούδες με τα μμμμμμμμου..ωρά που μας βομβαρδίζουν στα κανάλια:oops:
-
-
Πηγα και ειδα το 'Imagine me and you' στα ελληνικα 'Καλυτερα οι δυο μας'.
Θα το χαρακτηριζα συμπαθητικό αν και με πολυ 'προχω' ιδεες για μένα!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κι ομως, δε θα παει ακλαφτο.... Αν δεν το εχεις δει το συνιστω ανεπιφυλακτα. Και συγχρονο ειναι και χαριτωμενο ειναι και βαθος εχει και πλακα εχει και καθολου βαρυ δεν ειναι και τον εαυτο σου στον καθρεφτη σου δειχνει και μουσικη εχει. Ταινιάρα από τις λίγες καιμε ερμηνειες κορυφαιες... Υπαρχει κοινο. Να, εγω κι εσυ το συζηταμε τωρα... Αυτοι οι καραγκιοζηδες δεν το παιρνουνε πρεφα οτι ειμαστε κι εμεις...(βεβαια υπαρχει κι η Αζια )
Ευτυχώς που ανέφερες την ταινία γιατί δεν θα την έβλεπα. Καταπληκτική από όποια μεριά και να την εξετάσεις. Ερμηνεία, μουσική, σκηνοθεσία. Ταινία που χαίρεσαι να βλέπεις
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ευτυχώς που ανέφερες την ταινία γιατί δεν θα την έβλεπα. Καταπληκτική από όποια μεριά και να την εξετάσεις. Ερμηνεία, μουσική, σκηνοθεσία. Ταινία που χαίρεσαι να βλέπειςΤο σεναριο ειναι διασκευασμενο από το ομοτιτλο (παρα πολύ καλό) βιβλίο. Δεν ηταν τυχαια ετσι σφιχτοδεμενο και με κορυφαιες ατακες του τυπου 'δε θ' αφησω η αναμνηση του πρωην μου να μπει αναμεσα σ' εμενα κι ενα καλό πηδημα' που ξεστομισε η Λισα Μπονέ
Επίσης, ειναι από τις ταινιες που ταυτιζεσαι με τον πρωταγωνιστη (εγω ας πουμε εβλεπα τον εαυτο μου μεσα στα παπουτσια του Κιουζακ ). Πραγματα που κανουμε, που σκεφτομαστε, φοβοι που εχουμε κλπ. Ηταν κι η '80ς ατμοσφαιρα...
Κορυφαιοι ο Τιμ Ρομπινς (παντα...) και ο Τζακ Μπλακ που εκανε τον χοντρουλη υπεροπτη βοηθο του Κιουζακ (αυτον που εδιωχνε τους πελάτες γιατι δεν απαντουσαν σωστα στο τεστ γνωσεων πριν τους πουλήσει το δισκο )
Ειχε κι ωραιες γυναίκες... -
high fidelity rules...αυτος ο κιουζακ ενω δεν ειναι πολυ γνωστος εχει το τροπο να 'στεκεται' σχεδον παντα!
για τζακ μπλακ οκ, δε το συζηταμε...
-
Αυτές οι διαφημίσεις όμως πολύ ενοχλητικές μιας και περίμενα εξ' αιτίας προβολής μετά τα μεσάνυχτα να έχει λιγότερες
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
high fidelity rules...αυτος ο κιουζακ ενω δεν ειναι πολυ γνωστος εχει το τροπο να 'στεκεται' σχεδον παντα!για τζακ μπλακ οκ, δε το συζηταμε...
πρέπει να το είχε ξαναδείξει κάποιο κανάλι πρίν απο δυο-τρεις μήνες...το σκεφτόμουν χτές, αν το ήξερα θα καθόμουν να το δώ...όντως ωραία ταινία, την είχα δεί στο σινεμά πρωτη φορά...ωραία μουσική...μου θύμησατε τα νιάτα μου
-
Είδα το Adaptation με τον Nicolas Cage. Αν δεν πρωταγονιστούσε ο συγκεκριμένος ηθοποιός ίσως και να μην το έβλεπα. Η ερμηνεία του είναι πάρα πολύ καλή, το σενάριο πρωτότυπο και με αρκετές πτυχές. Η Μέρυλ Στριπ δεν μου άρεσε τόσο στην συγκεκριμένη ταινία. Μήπως να βγαίνει στην σύνταξη σιγά σιγά..?
Πάντως η ταινία έχει ενδιαφέρον, αν την πετύχετε στο βίντεο κλαμπ της γειτονιάς ρίξτε της μια ματιά -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
high fidelity rules...αυτος ο κιουζακ ενω δεν ειναι πολυ γνωστος εχει το τροπο να 'στεκεται' σχεδον παντα!
για τζακ μπλακ οκ, δε το συζηταμε...
πρέπει να το είχε ξαναδείξει κάποιο κανάλι πρίν απο δυο-τρεις μήνες...το σκεφτόμουν χτές, αν το ήξερα θα καθόμουν να το δώ...όντως ωραία ταινία, την είχα δεί στο σινεμά πρωτη φορά...ωραία μουσική...μου θύμησατε τα νιάτα μου
πεσμας καμια ιστορια διπλα στο τζακι γιαγια...
-
Για ετοιμαστείτε να παραγγείλετε καμια πανοπλία όσοι πάτε (πάμε) να δείτε τον 'Κώδικα'. Εχει να γίνει τζέρτζελο πάλι
*
'...Σύμφωνα με Τα Νέα, το φυλλάδιο θα εκδοθεί σε λίγες ημέρες και θα διανεμηθεί σε όλους τους ναούς, εν όψει και της πρεμιέρας της ταινίας, σε μια προσπάθεια όπως τονίζεται χαρακτηριστικά να «προστατευθεί η χριστιανική παράδοση». Σύμφωνα με πληροφορίες, με το έντυπο αυτό θα καλούνται οι πιστοί να αγνοήσουν το περιεχόμενο των βιβλίων και βεβαίως να αποφύγουν να δουν την ταινία «Κώδικας Ντα Βίντσι», η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στο τέλος του μήνα...'*http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Ολα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν (άδωμεν )
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Για ετοιμαστείτε να παραγγείλετε καμια πανοπλία όσοι πάτε (πάμε) να δείτε τον 'Κώδικα'. Εχει να γίνει τζέρτζελο πάλι
*
'...Σύμφωνα με Τα Νέα, το φυλλάδιο θα εκδοθεί σε λίγες ημέρες και θα διανεμηθεί σε όλους τους ναούς, εν όψει και της πρεμιέρας της ταινίας, σε μια προσπάθεια όπως τονίζεται χαρακτηριστικά να «προστατευθεί η χριστιανική παράδοση». Σύμφωνα με πληροφορίες, με το έντυπο αυτό θα καλούνται οι πιστοί να αγνοήσουν το περιεχόμενο των βιβλίων και βεβαίως να αποφύγουν να δουν την ταινία «Κώδικας Ντα Βίντσι», η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στο τέλος του μήνα...'*http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Γουστάρω τρελά να πάω και να έχει απέξω θείτσες και παπάδες να φωνάζουν!
Που θα έχει τέτοιο show για να πάω;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
*
Γουστάρω τρελά να πάω και να έχει απέξω θείτσες και παπάδες να φωνάζουν!
Που θα έχει τέτοιο show για να πάω;
Στο 'τσακ' είναι να τους πιάσει 'ιερή αγανάκτηση'
Λογικά το σόου θα γίνει (αν γίνει) στις πρεμιέρεςΘα πας να το δεις ε;;
ου ου αντίχριστε , 666, ου ου, θα σαπίσεις στην κόλαση
-
Aυτά είναι!
ο κινηματογράφος συναρπάζει και έξω από τις αίθουσες! -
Εχει κάτι σχετικό τώρα ο Χαρδαβ(δ)ελλας ρε Χρηστο αλλά δεν καταλαβαίνω γρι!
Ολο φωνάζουν οι μαλάκες. Κάτι γέροι είναι
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]