-
και δευτερη βοηθεια...
πως βλεπω τα 3 τζι π αρχεια του κινητου? εχω ενα κ750ι και ρωταω αν τα παιζει καποιο μιντια...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιδια μια βοηθεια...
πως βγαζω αυτη τη μαλακια το w32 σκουλικ που εχω...?ξερει κανεις κανα προγραμμα?και δευτερη βοηθεια...
πως βλεπω τα 3 τζι π αρχεια του κινητου? εχω ενα κ750ι και ρωταω αν τα παιζει καποιο μιντια...
-
W32 τι ? ένα σωρό υπάρχουν από δαύτα, πες το πιο συγκεκριμένα
-
Υπάρχουν κάτι codecs που παίζουν με το media player classic, αν τους βρω σου λέω, μέχρι τότε μπορείς να ψάξεις στο net
-
-
licum λεει το νορτον το ποποιο το εντοπιζει αλλα δεν το αφαιρει...
-
licum λεει το νορτον το ποποιο το εντοπιζει αλλα δεν το αφαιρει...Δες εδω http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.licum.html
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
αν και δεν εχω δοκιμασει αλλες διανομες το ubuntu με βολεψε πολυ (και βασικα μονο αυτο χρησιμοποιω ως λειτουργικο)
Ωραία, για πες μου τότε γιατί ενώ έχει δει τα modem μου, δεν μπαίνει στο internet και ενώ αφού έχω τους ήχους του συστήματος, δεν μπορώ να παίξω mp3;
για το modem δεν μπορω να βοηθησω αλλα τα προβληματα που ειχα με τον ηχο λυθηκαν μετα την εγκατασταση του τελευταιου driver alsa
-
ευχαριστω το χω δει αυτο, θα το ξαναδιαβασω μπας και βγαλω συμπερασμα..
-
θέλω στο firefox ν'ανοίγουν τα links σε νέο tab αντί σε νέο παράθυρο, έχω κοιτάξει σχετικές ρυθμίσεις αλλά δε γίνεται τπτ (εκτός αν μ'έπιασε πάλι η γκαβομάρα μου)
Επιπλέον, γιατί τα smileys του Smiley Xtra 4 δεν μένουν στην cache παρόλο που έχω το caching τσεκαρισμένο και κάθε φορά που κάνω group preview φορτώνουν εξ'αρχής
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θέλω στο firefox ν'ανοίγουν τα links σε νέο tab αντί σε νέο παράθυρο, έχω κοιτάξει σχετικές ρυθμίσεις αλλά δε γίνεται τπτ (εκτός αν μ'έπιασε πάλι η γκαβομάρα μου)Κανε κλικ με το ροδακι του mouse και να το νεο tab
-
Κατέβασε οπωσδήποτε το extension Tabbrowser Preferences. Σου δίνει τον πλήρη έλεγχο του πότε κάτι θα ανοίγει σε tab και πότε σε νέο παράθυρο. Οι ρυθμίσεις γίνονται από Tools>Options>Tabbed Browsing.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θέλω στο firefox ν'ανοίγουν τα links σε νέο tab αντί σε νέο παράθυρο, έχω κοιτάξει σχετικές ρυθμίσεις αλλά δε γίνεται τπτ (εκτός αν μ'έπιασε πάλι η γκαβομάρα μου)Υπάρχει και ένα κρυμμένο option:
- Σε ένα κενό tab γράψε about:config
- Βρές το κλειδί
browser.tabs.showSingleWindowModePrefs
(hint: Γράψε μέρος του πιο πάνω στο κουτί Filter: για πιο γρήγορα)
και κάντο True από False που είναι.
Τώρα μια νέα επιλογή έχει εμφανιστεί στα Advanced Options.
-Σ.
-
και δευτερη βοηθεια...πως βλεπω τα 3 τζι π αρχεια του κινητου? εχω ενα κ750ι και ρωταω αν τα παιζει καποιο μιντια...
VLC MEDIA PLAYER , MPLAYERC παιζουν τα παντα .
-
και δευτερη βοηθεια...πως βλεπω τα 3 τζι π αρχεια του κινητου? εχω ενα κ750ι και ρωταω αν τα παιζει καποιο μιντια...
Real Player, Xlisoft Video Converter κι υπάρχουν και μετατροπείς σε .avi κλπ
ένα search αρκεί
-
ok thanks!
-
VOITHIA XANOMAI
Pedia voithia xanomai.
Xthes to vrady enw douleva me ton ypologisth mou evgale mple othoni kai ekane epanakinhsh.
Apo ekeinh th stigmh exasa 3 partition synolikou megethous 120GB me programata kai arxeia.Ta programata siga siga mpwroun na anaktithoun alla ta data einai prosopika arxeia kai plhroforias pou mazeftikan mesa aapo to xrono.
Mipws gnwrizei kapios kapoio programa pou na kanei anaktish estw kai merikh????
Sas efxaristw
Sorry gia ta greeklish alla logo net cafe...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
αν και δεν εχω δοκιμασει αλλες διανομες το ubuntu με βολεψε πολυ (και βασικα μονο αυτο χρησιμοποιω ως λειτουργικο)
Ωραία, για πες μου τότε γιατί ενώ έχει δει τα modem μου, δεν μπαίνει στο internet και ενώ αφού έχω τους ήχους του συστήματος, δεν μπορώ να παίξω mp3;
Για το modem δεν ξέρω, πραγματικά. (σίγουρα έχει βρει το modem, σωστα; )
Για τα mp3 η μαγική λέξη είναι 'πατέντες' και η κατάληξη η αφαίρεση της υποστήριξης για αυτό από την 'επίσιμη' διανομή.
Αρκεί να βάλεις τα σωστά πακέτα, και θα παίζουν τα πάντα:
(Για SuSE 9.3)
mplayer : http://packman.links2linux.org/?action=128
xine : http://packman.links2linux.org/download ... b&id=11793
(αυτά τα 2 τα χρησιμοποιούν αρκετά προγράμματα για την αναπαραγωγή multimedia οπότε εαν τα εγκαταστήσετε φυσιολογικά θα λυθούν τα περισσότερα προβλήματα)Για περαιτέρω πάντως, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιο πιο 'εξειδικευμένο' forum
Και μιας και είμαστε στο θέμα, μην μένετε στα προκαθορισμένα. Ένα Linux desktop μπορεί να γίνει όπως θέλετε, εύκολα:
(π.χ.)
-
ΠΡΩΤΟΝ: ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ. ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ BOOTABLE ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Αυτό γιατί κάθε χρήση του συγκεκριμένου σκληρού ενδέχεται να οδηγήσει σε εγγραφή πάνω σε σβησμένα αρχεία, οπότε η ανάκτηση θα είναι πρακτικά αδύνατη.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Τέτοια προγράμματα υπάρχουν αρκετά. Βρες το Recover My Files ή το Easy Recovery Pro. Οδηγίες χρήσης περιέχουν τα ίδια. Επίσης έχε διαθέσιμο χώρο για να κάνεις τη μεταφορά αρχείων (όσων διασωθούν) σε άλλο δίσκο.
-
ευχαριστώ για τις απαντήσεις
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
θέλω στο firefox ν'ανοίγουν τα links σε νέο tab αντί σε νέο παράθυρο, έχω κοιτάξει σχετικές ρυθμίσεις αλλά δε γίνεται τπτ (εκτός αν μ'έπιασε πάλι η γκαβομάρα μου)
Υπάρχει και ένα κρυμμένο option:
- Σε ένα κενό tab γράψε about:config
- Βρές το κλειδί
browser.tabs.showSingleWindowModePrefs
(hint: Γράψε μέρος του πιο πάνω στο κουτί Filter: για πιο γρήγορα)
και κάντο True από False που είναι.
Τώρα μια νέα επιλογή έχει εμφανιστεί στα Advanced Options.
-Σ.
ΜΠΡΑΒΟ ρε σταυρο
νομιζα οτι δεν γινοταν κατι τετοιο και το ηθελα ως feature
(και για να πω την αληθεια δεν το ειχα πολυψαξει) -
Φοβερό!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κατέβασε οπωσδήποτε το extension Tabbrowser Preferences. Σου δίνει τον πλήρη έλεγχο του πότε κάτι θα ανοίγει σε tab και πότε σε νέο παράθυρο. Οι ρυθμίσεις γίνονται από Tools>Options>Tabbed Browsing.Το Tabbrowser Preferences ανήκει στα επισήμως προβληματικά extensions του FFox. Στη θέση του χρησιμποιήστε το Tab Mix ή Tab Mix Plus (αν θέλετε συμβατότητα με Macintosh). Είναι έτσι κι αλλιώς πολύ καλύτερα του Tab Preferences.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]