-
'Πως να κάνετε την γαρίδα,αστακό' ε?
-
Και τσιπούρα και μοσχαράκι γάλακτος και σπανακόπιτα και ό,τι γουστάρουμε. Καλή η γαρίδα, αλλά με πόσους τρόπους μπορείς να τη φας;
-
Σιγά μην δεν κατέληγε και αυτό το τόπικ σε φαγητό
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό. Για όλες τις χρήσιμες λειτουργίες υπάρχουν extensions.ΑΚΟΥΤΕ ΒΡΕ;;;; ΓΙΑ ΟΛΕΣ!
Ακούμε, ακούμε. Βάλτε λοιπόν όλα τα extensions που χρειάζεται ο Firefox για να γίνει Maxthon κι αρχίστε μετά να συγκρίνετε κατανάλωση μνήμης και ταχύτητες. Ίσως δείτε κι εσείς το φως το αληθινό
-
Οπου να ναι ερχεται η αλεπού 1.5
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Οπου να ναι ερχεται η αλεπού 1.5Με ή χωρίς... eχtensions;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οπου να ναι ερχεται η αλεπού 1.5
Με ή χωρίς... eχtensions;
Τα πιο πολλά παίζουν στην RC2 ήδη
-
Πρόβλημα με το world.
Όταν γράφω αγγλικό κείμενο το μεταφράζει αυτόματα σε Ελληνικά.
Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά.??????
Τα έχω παίξει όλο προβλήματα μου βγάζει το ηλίθιο μηχάνημα τον τελευταίο καιρό -
Firefox ver. 1.5 is here
Δεν πρόλαβα να διαβάσω σε ποια σημεία έχουν γίνει βελτιώσεις, αλλά γεγονός είναι ότι φαίνεται λίγο πιο σβέλτος
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Λοιπόν, αποφάσισα να ξανα-ματα-επανα-εγκαταστήσω και ένα Linuxακι, να δω πως βαδίζει.
Επιλογή: Debian (το πιο 'αγνό', real men do it on AlfaRomeo only, εεεεεεε συγγνώμη on keyboard only). Εξάλλου, πριν κανα χρόνο που το πάλευα μου είχε πάρει μονο τρεις ημέρες για να δει το USB ποντίκι.
Το ζητούμενο: Συνύπαρξη Debian και Windows.
Τα δεδομένα: Έχω τρεις σκληρους, ως εξής:
Primary master, 120 GB με Windows XP
Primary slave, 20 GB με Swap των Windows και χώρο για Video Capturing
Secondary master, 40 GB για το Linux
Secondary slave DVD-RWH εγκατάσταση ξεκινάει από CD και όταν μου ζητάει να κανω partitioning, δηλώνω 7 GB primary partition στον secondary master για /, 1,5 GB extended partition για swap, και τα υπόλοιπα σε extended για /home.
Σαν boot loader επιλέγω το Grab και του λέω να το βάλει στο hd2,1 (δοκίμασα και το hd2). Όταν έρθει η ώρα του boot, διαλεγω μεσα απο το boot menu του BIOS (με F8 ) να μπουτάρει από τον secondary master. Εμφανίζεται το μενου του Grab αλλά όταν επιλέξω τον πυρήνα που θέλω μου βγάζει μηνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει mount το path του πυρήνα (μάλιστα στο τελος της mount εντολής έχει και ro (read only)).
Ακούω ιδέες!Ρε Γιάννη θα μας τρελάνεις;
Σε λάθος forum έγραψες. Και η πλάκα είναι ότι περίμενες και ιδέες
-
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Πρόβλημα με το world.
Τα έχω παίξει όλο προβλήματα μου βγάζει το ηλίθιο μηχάνημα τον τελευταίο καιρόΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?????
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Λοιπόν, αποφάσισα να ξανα-ματα-επανα-εγκαταστήσω και ένα Linuxακι, να δω πως βαδίζει.
Επιλογή: Debian (το πιο 'αγνό', real men do it on AlfaRomeo only, εεεεεεε συγγνώμη on keyboard only). Εξάλλου, πριν κανα χρόνο που το πάλευα μου είχε πάρει μονο τρεις ημέρες για να δει το USB ποντίκι.
Το ζητούμενο: Συνύπαρξη Debian και Windows.
Τα δεδομένα: Έχω τρεις σκληρους, ως εξής:
Primary master, 120 GB με Windows XP
Primary slave, 20 GB με Swap των Windows και χώρο για Video Capturing
Secondary master, 40 GB για το Linux
Secondary slave DVD-RWH εγκατάσταση ξεκινάει από CD και όταν μου ζητάει να κανω partitioning, δηλώνω 7 GB primary partition στον secondary master για /, 1,5 GB extended partition για swap, και τα υπόλοιπα σε extended για /home.
Σαν boot loader επιλέγω το Grab και του λέω να το βάλει στο hd2,1 (δοκίμασα και το hd2). Όταν έρθει η ώρα του boot, διαλεγω μεσα απο το boot menu του BIOS (με F8 ) να μπουτάρει από τον secondary master. Εμφανίζεται το μενου του Grab αλλά όταν επιλέξω τον πυρήνα που θέλω μου βγάζει μηνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει mount το path του πυρήνα (μάλιστα στο τελος της mount εντολής έχει και ro (read only)).
Ακούω ιδέες!Ρε Γιάννη θα μας τρελάνεις;
Σε λάθος forum έγραψες. Και η πλάκα είναι ότι περίμενες και ιδέες
Λες, εεε;
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Πρόβλημα με το world.
Τα έχω παίξει όλο προβλήματα μου βγάζει το ηλίθιο μηχάνημα τον τελευταίο καιρόΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?????
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΕπειδή η αυτόματη μετάφραση από αγγλικά σε ελληνικά δεν υποστηριζεται από το word, μηπως εχεις εγκατεστημένο κάποι τρίτο προγραμμα;
Πάντως για κάνε την εξής προσπάθεια. Άνοιξε το taskbar 'έρευνα'. στο πρώτο dropdown μενού επέλεξε μετάφραση και μετά κάτω΄κάτω επέλεξε 'επιλογές έρευνας'. Κάπου εκεί έχει έα κουμπάκι για μετάφραση. Ξετσέκαρέ το και δες μπας και έφτιαξε!
Πάντως απ' ευθείας μετάφραση δεν έχω ακούσει να γίνεται -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πρόβλημα με το world.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΕπειδή η αυτόματη μετάφραση από αγγλικά σε ελληνικά δεν υποστηριζεται από το word, μηπως εχεις εγκατεστημένο κάποι τρίτο προγραμμα;
Πάντως για κάνε την εξής προσπάθεια. Άνοιξε το taskbar 'έρευνα'. στο πρώτο dropdown μενού επέλεξε μετάφραση και μετά κάτω΄κάτω επέλεξε 'επιλογές έρευνας'. Κάπου εκεί έχει έα κουμπάκι για μετάφραση. Ξετσέκαρέ το και δες μπας και έφτιαξε!
Πάντως απ' ευθείας μετάφραση δεν έχω ακούσει να γίνεταιΔεν έχω κάτι εγκατεστημένο που να το κάνει αυτό.
Όταν λέω μετάφραση δεν είναι ακριβός μετάφραση. Παράδειγμα το C θα το κάνει Ψ, ότι αντιστοιχεί δηλαδή στο γράμμα του πληκτρολογίου.
Gvala δεν κατάλαβα αυτό που είπες για το taskbar έρευνα. (έχω αγγλικά office) -
Ctrl+F1 και μετά Research από το δεξί τρίγωνο που δείχνει προς τα κάτω!
Μήπως χρησιμοποιείς styles με αυτόματη γραμματοσειρά ή κάτι παρόμοιο;
-
Υπήρχε παλιά μια μακροεντολή που είχε φτιάξει η microsoft hellas για να κάνει αυτό το πράγμα, αλλά κι αυτή δεν έτρεχε αυτόματα! Λες;
Για ρίξε μια ματιά στο Tools -> Macros μήπως τρέχει τίποτα εκεί και κάνε και κανενα τσεκ για ιους. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ctrl+F1 και μετά Research από το δεξί τρίγωνο που δείχνει προς τα κάτω!Μήπως χρησιμοποιείς styles με αυτόματη γραμματοσειρά ή κάτι παρόμοιο;
Το κουτάκι ήταν uncheck.
To styles είναι στο νορμάλ και η γραμματοσειρά Times new Roman δεν έχω κάτι παράξενο, το κακό είναι πώς δεν το κάνει συνέχεια πριν ήταν οκ, τώρα τρελάθηκε χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στις ρυθμίσειςΟύτε μακροεντολή υπάρχει.
Για ιούς έχω κάνει scan και είμαι καθαρός -
Παλιά όλα τα αρχείς που άνοιγα (και αυτά που έγραφα φυσικά, αλλά το παράξενο είναι αυτά που ΑΝΟΙΓΑ κιόλας!!! ) και ήταν ελληνικά εμφανιζόντουσαν με ταϊβανέζικη γραφή!!!
Το χειρότερο;
Αποθηκευόντουσαν και σε ταϊβανέζικη γραφή!!!
Έτσι αν το έστελνα μετά το ΑΝΟΙΓΜΑ, και ΧΩΡΙΣ να το σώσω σε κάποιον άλλον, και αυτός θα έβλεπε ταϊβανέζικα!!!Αντίθετα αν προωθούσα το αρχείο χωρίς να το ανοίξω το έβλεπε κανονικά...
Για να μην τα πολυλογώ, δεν βρήκα άλλο τρόπο πλην του φορμάτ να το φτιάξω τότε... Όμως ήμουν τελείως... ρούκης!!
Αυτό που είχε φταίξει είναι πως στην εγκατάσταση των παραθύρων όταν έλεγε ποιές γλώσσες να υποστηρίζει τις τσεκάριζα ΟΛΕΣ!!! Ακόμα και τα αραβικά και ταϊβανέζικα!! (μη ρωτάτε το λόγο, δεν υπάρχει... )
Πιθανώς και εδώ να είναι κάποιο τέτοιο πρόβλημα, παρόμοιο ακούγεται και αν βρεις και απεγκαταστήσεις τις προβληματικές σειρές πιθανώς φτιάξει...
-
Ποια εκδοση office έχεις;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]