-
Ξέρει κανείς αν τα array-formulas στο Excel 2000 έχουν κάποιο περιορισμό στον αριθμό των γραμμών που μπορούν να υπολογίσουν;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν ξέρω αν ισχύει στη δική σας περίπτωση αλλά τα router έχουν UPnP ώστε να μπορεί να ανοίγει το κάθε πρόγραμμα ports για να δουλεύει. Εγώ έχω απενεργοποιημένο το UPnP και αν χρειαστεί κάποιο πρόγραμμα να έχει ανοικτή θύρα πρέπει να την ανοίξω εγώ, δεν γίνεται αυτόματα.Νομίζω αν το έχεις off(όπως και εγώ)δεν χρειάζεται forward.
Μέχρι στιγμής κανένα πρόγραμμα δεν μου έχει ζητήσει να ανοίξω ports,απλά σε Μουλάρι και dc++ τα άνοιξα πριν τα 'τρέξω' οπότε δεν είμαι σίγουρος αν θα δούλευαν χωρίς forward....
Kαι games παίζω. -
Μια ακόμα ερώτηση για τον FFox: έχει language packs; Βρήκα ένα εχτεσνιον που κάνει λέει switch ανάμεσα σε διάφορα language packs, αλλά που είναι αυτά τα language packs; Στην ιστοσελίδα του ΦΦοξ έχει μόνο ολοκληρες εκδόσεις του προγράμματος.
ΥΓ. Έβαλα κι εγώ τον 1.5 και δουλεύει ΟΚ (thanks για το συμβατό Super Drag&Go). Μόνο το URL Alias είναι ασύμβατο τώρα.
-
Αυτά ίσως σου κάνουν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτά ίσως σου κάνουν.Thanks Μάνο! Τα δοκιμάζω κι επανέρχομαι με info.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτά ίσως σου κάνουν.
Thanks Μάνο! Τα δοκιμάζω κι επανέρχομαι με info.
Δεν δουλεύουν. Θέλουν 1.0.7
-
Ρε σεις!!!! Ο FF 1.5 ΔΕΝ σε αφήνει να τον απεγκαταστήσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτά ίσως σου κάνουν.
Thanks Μάνο! Τα δοκιμάζω κι επανέρχομαι με info.
Δεν δουλεύουν. Θέλουν 1.0.7
Ούτε στον 1.0.7 δουλεύουν.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε σεις!!!! Ο FF 1.5 ΔΕΝ σε αφήνει να τον απεγκαταστήσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εμένα με αφήνει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα με αφήνει.
Εμένα γιατί όχι;
-
Κοίτα, δεν το πήγα μέχρι τέλους. Πήγα add/remove, πάτησα για απεγκατάσταση και με ρώτησε αν είμαι σίγουρος ότι θέλω να απεγκαταστήσω τον FF (Yes/No). Πάτησα Νο φυσικά, αλλά δεν δοκίμασα να συνεχίσω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοίτα, δεν το πήγα μέχρι τέλους. Πήγα add/remove, πάτησα για απεγκατάσταση και με ρώτησε αν είμαι σίγουρος ότι θέλω να απεγκαταστήσω τον FF (Yes/No). Πάτησα Νο φυσικά, αλλά δεν δοκίμασα να συνεχίσω.Εμένα ρε συ Μάνο δεν μου βγάζει καν επιλογή στο Control Panel για απεγκατάσταση (ευτυχώς είχα βαστήξει restore point πριν τον εγαταστήσω). Τι κουφό είναι πάλι αυτό;
Κάνεις uninstall τον 1.0.7 ή πετάς τον 1.5 από πάνω του;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε σεις!!!! Ο FF 1.5 ΔΕΝ σε αφήνει να τον απεγκαταστήσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Σε εκδικείται...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε εκδικείται...
Τον εκδικήθηκα κι εγώ! Του τράβηξα ένα ξεγυρισμένο System Restore και ξαναγύρισα στον 1.0.7
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε εκδικείται...
Τον εκδικήθηκα κι εγώ! Του τράβηξα ένα ξεγυρισμένο System Restore και ξαναγύρισα στον 1.0.7
Γιατί;
Μια χαρά είναι ο 1.5
Πιο πολλά προβλήματα είχα με τον 1.07 ο οποίος έκλεινε μόνος τους, κόλλαγε κτλ κτλ.1.5 και τα μυαλά στο μπλέντερ!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κάνεις uninstall τον 1.0.7 ή πετάς τον 1.5 από πάνω του;Από την έκδοση 1 και μετά, όλα πεταγμένα πάνω στα προηγούμενα είναι. Όχι παίζουμε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε εκδικείται...
Γιατί;
Γιατί δεν με άφηνε να τον απεγκαταστήσω.
Μια χαρά είναι ο 1.5
Πιο πολλά προβλήματα είχα με τον 1.07 ο οποίος έκλεινε μόνος τους, κόλλαγε κτλ κτλ.1.5 και τα μυαλά στο μπλέντερ!
Λειτουργικά προβλήματα δεν έχω με κανέναν browser, Σάββα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από την έκδοση 1 και μετά, όλα πεταγμένα πάνω στα προηγούμενα είναι. Όχι παίζουμε.Άντε να το ξαναπροσπαθήσω...
ΥΓ. Εγώ πάντως είχα κάνει uninstal τον 1.0.7 και μετά install τον 1.5 (και δεν είχε πια επιλογή απεγκατάστασης )
-
Λοιπόοοοοοον... πετώντας τον 1.5 πάνω στον 1.0.7 όλα είναι οκ. Αν έχετε πρώτα απεγκαταστήσει τον 1.0.7 τότε η εγκατάσταση του 1.5 ΔΕΝ δίνει επιλογή απεγκατάστασης.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Λοιπόοοοοοον... πετώντας τον 1.5 πάνω στον 1.0.7 όλα είναι οκ. Αν έχετε πρώτα απεγκαταστήσει τον 1.0.7 τότε η εγκατάσταση του 1.5 ΔΕΝ δίνει επιλογή απεγκατάστασης.Εάν θέλεις να απεγκατεστήσεις τον 1.5 μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα από τον Πίνακα Ελέγχου. Και στον 1.0.7 έτσι γίνεται.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]