-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν όμως δεν ξέρουν τι να ψάξουν; Εγώ ειμί το φως του φόρουμ (αναζήτηση με τη λέξη: javascript).authentication δεν έπαιζε ε;
-
Καιιιι...δεν μου λέτε?
Που κάνω paste το script?!!!
-
Στη μπάρα διευθύνσεων. Πατάς μετά 'Go' και κατόπιν συνεχίζεις πατώντας custom ή express.
-
Το έκανα και δούλεψε, αλλά..........
Οταν αρχίζει την εγκατάσταση του SP2 βγάζει μύνημα ότι δεν μπορεί να το κάνει λόγω του κλειδιού που βρίσκει!!!
Το πρόβλημά μου είναι ότι θέλω να βάλω ένα καλύτερο antivirus στο PC του πιτσιρικά που είναι όλη μέρα μέσα στο War of Warcraft!!!
Εχω το F-Prot αλλά ο 'προμηθευτής' λέει τώρα ότι είναι σχετικά 'ελαφρύ'!!
-
παιδιά ερώτηση:
είχα forthnet 128K σύνδεση και ανανέωσα τη συνδρομή σε 512Κ 1bill από την ίδια εταιρία με ίδιους κωδικούς
ωστόσο αυτοί επιμένουν πως πρέπει να δώσω την εντολή atb40 στο netmod επειδή όπως λένε όταν θα μπαίνω με adsl θα έχω διπλοχρέωση (όπως στη 128Κ).
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
- Πλάκα κάνουν (πήρα και το ρώτησα 2-3 φορές)?
- Αν συνδέετε μέσω netmod το adsl modem ακούγετε λογικό....ωστόσο εγώ το συνδέω με adsl over isdn splitter.
Να σημειώσω ότι όταν είμαι online με ADSL μπορώ να δέχομαι αλλά και να κάνω τηλέφωνα ωστόσο αυτοί επιμένουν. Θυμίζω, ότι τόσο η σνυδρομή isdn 128K και adsl 512K έχουν ίδιους κωδικούς και είναι προφανώς από την ίδια εταιρία.
Μπορεί κάποιος να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα?
-
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
παιδιά ερώτηση:είχα forthnet 128K σύνδεση και ανανέωσα τη συνδρομή σε 512Κ 1bill από την ίδια εταιρία με ίδιους κωδικούς
ωστόσο αυτοί επιμένουν πως πρέπει να δώσω την εντολή atb40 στο netmod επειδή όπως λένε όταν θα μπαίνω με adsl θα έχω διπλοχρέωση (όπως στη 128Κ).
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
- Αν συνδέετε μέσω netmod το adsl modem ακούγετε λογικό....ωστόσο εγώ το συνδέω με adsl over isdn splitter.
Να σημειώσω ότι όταν είμαι online με ADSL μπορώ να δέχομαι αλλά και να κάνω τηλέφωνα ωστόσο αυτοί επιμένουν. Θυμίζω, ότι τόσο η σνυδρομή isdn 128K και adsl 512K έχουν ίδιους κωδικούς και είναι προφανώς από την ίδια εταιρία.
Αμάν! Αυτό με την διπλοχρέωση μέσω netmod δεν το είχα σκεφτεί!
-
ευχαριστώ Μάνο!
Θα το δοκιμάσω! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απορία περί ADSL:
Αυτή τη στιγμή έχω μια σύνδεση isdn 64 από ΟΤΕ.
Αν πάρω αυτό (ADSL in-a-box) :
http://www.forthnet.gr/templates/corpor ... c=10007868,θα πληρώσω τα 109 ευρώ του πακέτου και κάθε μήνα θα δίνω τα πάγια της γραμμής isdn + ό,τι χρήματα αναλογούν στις υπεραστικές κλήσεις, έτσι δεν είναι;
Και θα μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο και να είμαι online ταυτόχρονα, σωστά;
Αν δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος, με συμφέρει!
Σωστα.
Περιμενε ομως λιγο γιατι θα πεσουν και αλλο οι τιμες,κατι ανακοινωσε ο οτε για το δικο του κουτι οποτε λογικα θα ακολουθησουν και οι αλλοι.
O ΟΤΕς έβγαλε:
http://www.oteshop.gr/home/adslconnx.htmΑκριβότερος και με μικρότερη ταχύτητα!
Έτσι κι αλλιώς για ένα 6μηνο είναι και τα 2 πακέτα, μέτα βλέποντας και κάνοντας...Δε με συμφέρει καθόλου να μένω με την isdn, λόγω χρονοχρέωσης.
Αυτά τα πακέτα ενεργοποιούνται κατευθείαν, ή χρειάζεται να περιμένω κάποιο καιρό;
Σας έπρηξα λίγο,ε;
-
Χάρη ωραίο το Antivir 7 ...πλέον και με σύγχρονο γραφικό περιβάλλον.
Αλλά αυτό valid until 31-5-2006 δεν μου άρεσε...δηλ μετά θέλουν πληρωμή; -
παιδιά ερώτηση:είχα forthnet 128K σύνδεση και ανανέωσα τη συνδρομή σε 512Κ 1bill από την ίδια εταιρία με ίδιους κωδικούς
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Οταν μπενεις με ΑΔΣΛ δεν χρεωνεσαι τηλεφ κληση... τωρα τι βλακειες λενε αυτοι, δεν ξερω...
-
Η σύνδεση ADSL ενεργοποιείται με ένα τηλεφώνημα στον παροχέα. Αν η γραμμή ADSL είναι έτοιμη, τότε με το που θα κάνεις τις ρυθμίσεις είσαι συνδεδεμένος.
elteo: βρες μια σωστή κόπια του NOD32 και ξεμπέρδεψες. Η δική μου λήγει σε 1 εκατομμύριο ημέρες.
-
δε το έχει ακούσει κανείς άλλος αυτό ε? Έχει κάνει κάποιος κάτι ανάλογο? Δηλαδή από 128Κ σε 512Κ.... τι έλεγε ο λογαριασμός ΟΤΕ?
-
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Μα δεν μπαινεις ιντερνετ μεσω isdn αλλα μεσω dsl,πως θα διπλοχρεωθεις;
Αλλωστε πρωτα συνδεεις στην γραμμη τηλεφωνου το splitter που στελνει μια εξοδο σε μοντεμ dsl και δευτερη εξοδο στο νετμοντ παραλληλα.Το νετμοντ δεν επηρεαζει καθολου την γραμμη dsl.Τουλαχιστον αυτη την συνδεσμολογια εχω εγω και δουλευουν ολα τελεια. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
elteo: βρες μια σωστή κόπια του NOD32 και ξεμπέρδεψες. Η δική μου λήγει σε 1 εκατομμύριο ημέρες.
και εγώ αυτό τον τρόπο βρήκα για να το σπάσω και δεν πέτυχε...
Έτσι βρήκα κανονικό σπάσιμο....τώρα οκ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
μανοςκκκκ το Antivir έχει μια διαφορά που σίγουρα ξέρεις...είναι δωρεάν.
Εάν το καταργήσουν ξέρω κι εγώ μονοπάτια που βγάζουν στις 1 δις ημέρες.
Το Nod32 στα αποτελέσματα του virus.gr δεν τα πήγε τόσο καλά όσο μας έχουν πρήξει για την αποτελεσματικότητά του οι διάφοροι φανς στα διάφορα tec-fora που διαβάζω. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
παιδιά ερώτηση:
είχα forthnet 128K σύνδεση και ανανέωσα τη συνδρομή σε 512Κ 1bill από την ίδια εταιρία με ίδιους κωδικούς
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Αλλωστε πρωτα συνδεεις στην γραμμη τηλεφωνου το splitter που στελνει μια εξοδο σε μοντεμ dsl και δευτερη εξοδο στο νετμοντ παραλληλα.Το νετμοντ δεν επηρεαζει καθολου την γραμμη dsl.Τουλαχιστον αυτη την συνδεσμολογια εχω εγω και δουλευουν ολα τελεια.έχεις 64Κ ή 128Κ? Το adsl ουσιαστικά δουλεύει σε 64Κ, αλλά όταν εγώ έχω συνδρομή για 128Κ με ίδιους κώδικους ίσως το πράγμα αλλάζει....
-
παιδιά ερώτηση:
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Αλλωστε πρωτα συνδεεις στην γραμμη τηλεφωνου το splitter που στελνει μια εξοδο σε μοντεμ dsl και δευτερη εξοδο στο νετμοντ παραλληλα.Το νετμοντ δεν επηρεαζει καθολου την γραμμη dsl.Τουλαχιστον αυτη την συνδεσμολογια εχω εγω και δουλευουν ολα τελεια.έχεις 64Κ ή 128Κ? Το adsl ουσιαστικά δουλεύει σε 64Κ, αλλά όταν εγώ έχω συνδρομή για 128Κ με ίδιους κώδικους ίσως το πράγμα αλλάζει....
Oταν συνδεεσαι μεσω dsl δεν περνας καθολου απο νετμοντ,δεν χρειαζεται να εχεις νετμοντ για να συνδεθεις,αυτο χρειαζεται μονο για τα τηλεφωνηματα σου πλεον.Οταν ομως συνδεεσαι μεσω isdn(δλδ μεσω νετμοντ) τοτε θα εχεις διπλοχρεωση αλλα δεν θα χρησιμοποιεις την dsl γραμμη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μανοςκκκκ το Antivir έχει μια διαφορά που σίγουρα ξέρεις...είναι δωρεάν.
Εάν το καταργήσουν ξέρω κι εγώ μονοπάτια που βγάζουν στις 1 δις ημέρες.
Το Nod32 στα αποτελέσματα του virus.gr δεν τα πήγε τόσο καλά όσο μας έχουν πρήξει για την αποτελεσματικότητά του οι διάφοροι φανς στα διάφορα tec-fora που διαβάζω.Σάββα δεν βλέπει το δίσκο σε USB γιατί μάλλον δεν υποστηρίζει USB boot to bios σου.
Να ρωτήσω κάτι, στο ένα παρτίτιον είναι τα windows, τα άλλα 2 είναι καθαρά η έχουν αρχεία μέσα???Καλά με το NOD32 μην είστε και τόσο σίγοyροι πως είστε καθαροί.
Σε υπολογιστή που το antivir είχε βρει wοrm το NOD δεν τον έβρισκε καθόλου
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]