-
εμενα δουλευε ο Explorer κανονικα,αλλα δεν μπορουσα να μπω στο msn....
Το εχει ξανακανει και αλλες φορες και οχι σε εμενα μονο....Παλαιοτερα δεν το εκανε...Μαλλον ειναι προβλημα του msn και οχι των υπολογιστων μας..
-
Μετά το 3ο restart δούλεψε το όργιο...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Βρε βρε τι βρήκα...
http://www.techsupportalert.com/best_46 ... lities.htm
Καλός και ψαγμένος φαίνεται ο τύπος!
Μερικά σχόλια από μένα:
1 Best Free Web Browser (προτείνει Firefox)
Εννοείται πως εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα Maxthon αντί του Firefox. Οι λόγοι πολλοί και χιλιοαναλυμένοι. Οι κυριότεροι είναι η συμβατότητα, η παραμετροποίηση και η ελάχιστη δυνατή κατανάλωση πόρων του συστήματος.2 Best Free Anti-Virus Software (προτείνει AVG, Avast, Antivir)
Αν και παραδέχεται πως το Antivir έχει μεγαλύτερο εύρος εντοπισμού από τα υπόλοιπα, το βάζει 3ο διότι δεν έχει email scan. Όμως το email scan είναι ΠΕΡΙΤΤΟ feature, μιας και το Antivir 'χτυπάει' αμέσως μόλις πάει να εκτελεστει στο σύθστημά σας οτιδήποτε επιλήψιμο(άρα και από email).3 Best Free Adware/Spyware/Scumware Remover (προτείνει Microsoft Antispyware, Spybot, Adaware)
Τα έχω δοκιμάσει και τα 3. Εγώ προτείνω άλλο, το ScanSpyware (αλλά δεν είναι free).4 Best Free Browser Protection Utility (προτείνει SpywareBlaster, SpywareGuard)
Με Firefox δεν εκετελούνται έτσι κι αλλιώς τα ActiveX. Ομοίως και με Maxthon/IE αν τα απενεργοποιήσουμε. Επιπρόσθετα με το Maxthon μπορείς να κλειδώσεις το home page σου έτσι ώστε να μην αλλάζει χωρίς τη θέλησή σου.
Κατά την άποψή μου περιττή κατηγορία, που επιβαρύνει αχρείαστα το σύστημα.5 Best Free Firewall (προτείνει Kerio, ZA, Sygate, Safety.net)
Kerio κι από μένα (αν και δεν έχω δοκιμάσει καν τα Sygate και Safety.net)16 Best Free Spam Filter for the Average User (προτείνει Mailwasher, Xterminator)
Mailwasher κι από μένα!26 Best Free Registry Cleaner (προτείνει EasyCleaner)
Ομοίως κι από μένα!33 Best Free Download Manager (προτείνει Free Download Manager)
Τον έχω δοκιμάσει και ΔΕΝ με βόλεψε καθόλου. Αντ' αυτού προτείνω τον Fresh Download Manager (με καλύτερο, φιλικότερο και πιο λειτουργικό περιβάλλον χρήσης).ΥΓ. Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη
Μία απάντηση θεωρείται ολοκληρωμένη όταν εμπεριέχει δεσμούς προς απόδειξη των γραφομένων. Κοινώς, βάλε κανένα link για να μην ψάχνουμε άδικα!
-
το κ750 παίρνει ειδικές μνήμες Memory Stick Pro Duo? Βλέπω κάποιες που λένε για PSP, αυτές δεν κάνουν? Υπάρχει περίπτωση να βάλεις κάποια και να μη τη δέχεται, να κολλάει π.χ.? Πρέπει να είναι κλειστό πριν βάλεις τη μνήμη ε λες να φταίει αυτό?
-
Ωραίος ο ΙΕ 7!!!
Γρήγορος!!!Μόνο που δεν με αφήνει να αλλάξω γλώσσα γραφης με τα πλήκτρα αλλά μόνο με το ποντίκι!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίος ο ΙΕ 7!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίος ο ΙΕ 7!!!
Γρήγορος!!!Μόνο που δεν με αφήνει να αλλάξω γλώσσα γραφης με τα πλήκτρα αλλά μόνο με το ποντίκι!!!
Λεπτομέρειες
-
Κοίτα Θανάση που αμέσως παρεξηγήθηκε ο Γιαπωνέζος!!!
Πάντως...με FF ξαναείμαι!!!
-
Αααααααα ρε κατάντια... Μέχρι κι εκεί, παράγκα παίζει.
(και κλασικά θα ανταπαντήσει ο Κούκος: Αντε χαθείτε βρε, εγκάθετοι!)
-
Αντε χαθείτε βρε, εγκάθετοι!!!
Για να μην χαλάσουμε την καρδιά του Ολύμπιου!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Κοίτα Θανάση που αμέσως παρεξηγήθηκε ο Γιαπωνέζος!!!Πάντως...με FF ξαναείμαι!!!
Και πολύ καλά κάνεις άκου ΙΕ7
-
Το ερώτημα είναι:
Abode Premiere ή
Pinnacle...?Για editing ερασιτεχνικό απο ψηφιακή camcorder?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το κ750 παίρνει ειδικές μνήμες Memory Stick Pro Duo? Βλέπω κάποιες που λένε για PSP, αυτές δεν κάνουν? Υπάρχει περίπτωση να βάλεις κάποια και να μη τη δέχεται, να κολλάει π.χ.?ένα το κρατούμενο
- Αν βάλω λοιπόν μνήμη και όλα καλά, σε σύνδεση με τον Η/Υ μέσω bluetooth θα βλέπει τη μνήμη σαν drive ή μόνο μέσω διασύνδεσης usb θα έχω αυτή τη δυνατότητα?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το ερώτημα είναι:Abode Premiere ή
Pinnacle...?Για editing ερασιτεχνικό απο ψηφιακή camcorder?
Μάλλον Pinacle (φιλικότερο).
Κοίτα και τον απόγονο του Ulead Media Studio Pro στο σάιτ της Ulead (ακόμα φιλικότερο).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μία απάντηση θεωρείται ολοκληρωμένη όταν εμπεριέχει δεσμούς προς απόδειξη των γραφομένων. Κοινώς, βάλε κανένα link για να μην ψάχνουμε άδικα!Αν και δεν έχεις άδικο, τα λινκς είναι ποσταρισμένα παραπάνω απο 10 φορές μονάχα από μένα σε προηγούmενα ποστς (εκτός αυτού, ο Γκούγκλης είναι και δικός σου φίλος )
-
Δεν ξέρω τί στην οργή γίνεται, αλλά σε κάθε update του Antivir7 στο laptop μου ο guard φεύγει από το tray και δεν επανέρχεται αν δεν κάνω επανεκκίνηση
Το κουφό είναι πως συνεχίζει να δουλεύει/προστατεύει κι ας μη φαίνεται στο tray (WinXP GR Home SP2, on Toshiba Satellite M40-185).Στο ΠιΣι στο σπίτι (WinXP EN Pro SP1) δουλεύει μια χαρά
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν ξέρω τί στην οργή γίνεται, αλλά σε κάθε update του Antivir7 στο laptop μου ο guard φεύγει από το tray και δεν επανέρχεται αν δεν κάνω επανεκκίνηση
Το κουφό είναι πως συνεχίζει να δουλεύει/προστατεύει κι ας μη φαίνεται στο tray (WinXP GR Home SP2, on Toshiba Satellite M40-185).Στο ΠιΣι στο σπίτι (WinXP EN Pro SP1) δουλεύει μια χαρά
εγώ πάλι Χάρη έχω παρόμοιο πρόβλημα όχι με το Antivir 7 αλλά γενικώς. Μερικές φορές όταν τον ανοίγω δεν εμφανίζονται όλα τα εικονίδια στο tray(παρόλο που είναι φορτωμένα), άλλες φορές όμως εμφανίζονται όλα κανονικότατα. `Οταν συμβαίνει το πρώτο, κάνω kill το explorer.exe και το ξανατρέχω και όλα καλά. XP Pro SP2
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ πάλι Χάρη έχω παρόμοιο πρόβλημα όχι με το Antivir 7 αλλά γενικώς. Μερικές φορές όταν τον ανοίγω δεν εμφανίζονται όλα τα εικονίδια στο tray(παρόλο που είναι φορτωμένα), άλλες φορές όμως εμφανίζονται όλα κανονικότατα. `Οταν συμβαίνει το πρώτο, κάνω kill το explorer.exe και το ξανατρέχω και όλα καλά. XP Pro SP2Δεν ξέρω τι να πω ρε συ Δημήτρη. Ορισμένες φορές η πληροφορική είναι πολύ σπαστική!!!!
-
Έχει ο Γερμανός ένα φορτιστή ORBIT ο οποίος δεν έχει διακόπτη για να ρυθμίσεις τι χωρητικότητας μπαταρίες έχεις βάλει. Ένας παλιός ORBIT που έχω έχει διακόπτη οπότε με ένα timer που έχει, κανονίζει πόση ώρα φορτίζει ανάλογα με την χωρητικότητα της μπαταρίας. Γεμίζει μέχρι 700 mah περίπου για τις ΑΑΑ οπότε δεν κάνει για τις 950 που αγόρασα.
Ρώτησα πως γίνεται και ο νέος ORBIT «καταλαβαίνει» τι μπαταρίες έχεις βάλει και πότε σταματάει και μου είπε ότι βλέπει διαφορά θερμοκρασίας.. Σας φαίνεται λογικό? -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σήμερα παρατήρησα ότι μου κάνει κ μένα τα ίδια. Είναι φορτωμένο αλλά δεν εμφανίζεται στο tray.
Win XP GR SP2
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]