-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι:εάν χρησιμοποιώ την αναλογική γραμμή του netmod με το μοντεμάκι του φορητού μου σε γραμμή isdn θα έχω πρόβλημα;
Έκανα το ίδιο ακριβώς παλιότερα, αν εννοείς τεχνικό πρόβλημα, όχι, δεν είχα κανένα...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=188&lang=1καλό δεν ακούγεται?
Καλό είναι, αν και τώρα τελευταία η altec δε μας τα λέει και τόσο καλά από πλευράς σταθερότητας.
Έχει αρχίσει να υπάρχει κορεσμός στο δίκτυό της μάλλον.Αν θε να με ακούσεις, ενεργοποίησε μόνος σου τη γραμμή dsl και μετά πάρε demo από τις εταιρείες, οι περισσότερες δίνουν, κι αν δε δίνουν με μια κάρτα κάνεις τη δουλειά σου. Έτσι θα δοκιμάσεις και θα καταλήξεις πιο σίγουρα και θα αλλάζεις πάροχο όποτε θέλεις χωρίς καθυστερήσεις διακοπές και επανενεργοποιήσεις της γραμμής.
Η διαφορά στο κόστος είναι περίπου 35 ευρώ αλλά τα αξίζει. -
[quote='elteo']Να ρωτήσω κάτι:
εάν χρησιμοποιώ την αναλογική γραμμή του netmod με το μοντεμάκι του φορητού μου σε γραμμή isdn θα έχω πρόβλημα;
εώς τώρα αυτό κάνω...
το λέω γιατί δεν βλέπω αξιοσημείωτη διαφορά στην ταχύτητα και αφετέρου οι 12μηνες συνδρομές isdn κοστίζουν 180-200
-
tazz
ευχαριστώ!
tazio
καλό είναι να αποφεύγετε μικρούς παρόχους. Παθών με Sparknet.
-
[quote='tazio'][quote='elteo']Να ρωτήσω κάτι:
εάν χρησιμοποιώ την αναλογική γραμμή του netmod με το μοντεμάκι του φορητού μου σε γραμμή isdn θα έχω πρόβλημα;
εώς τώρα αυτό κάνω...
το λέω γιατί δεν βλέπω αξιοσημείωτη διαφορά στην ταχύτητα και αφετέρου οι 12μηνες συνδρομές isdn κοστίζουν 180-200
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
tazio
καλό είναι να αποφεύγετε μικρούς παρόχους. Παθών με Sparknet.
Δεν είνι μικρός πάροχος η altenet είναι κάπου πιο πάνω από τη μέση και για 6 - 7 χρόνια που την έχω δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αλλά τώρα με τα πακέτα dsl που έβγαλε κάπου τα έκανε μαντάρα.
Για τη sparknet τα διάβασα, κρίμα για τόσο κόσμο.
Από αυτά τα 'κανόνια' ποιός είναι ο αρμόδιος να μας προστατέψει άραγε;
-
tazio
η Sparknet ήταν παλαιότερη από την Αltecnet και είχε όλες τις υπηρεσίες.
Επίσης είχε από τα μικρότερα χρέη. Αλλά το μεγάλο ψάρι [ΟΤΕ] τρώει τα μικρά... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=188&lang=1
καλό δεν ακούγεται?
Καλό είναι, αν και τώρα τελευταία η altec δε μας τα λέει και τόσο καλά από πλευράς σταθερότητας.
Έχει αρχίσει να υπάρχει κορεσμός στο δίκτυό της μάλλον.Αν θε να με ακούσεις, ενεργοποίησε μόνος σου τη γραμμή dsl και μετά πάρε demo από τις εταιρείες, οι περισσότερες δίνουν, κι αν δε δίνουν με μια κάρτα κάνεις τη δουλειά σου. Έτσι θα δοκιμάσεις και θα καταλήξεις πιο σίγουρα και θα αλλάζεις πάροχο όποτε θέλεις χωρίς καθυστερήσεις διακοπές και επανενεργοποιήσεις της γραμμής.
Η διαφορά στο κόστος είναι περίπου 35 ευρώ αλλά τα αξίζει.35 ανά μήνα? (άσχετος! )
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτή η υποδοχή είναι όπως οι κοινές που έχουμε στις τηλεφωνικές μπρίζες;
UTP telephone connector
βάλε καμιά φωτό βρε Σάββα
κανονικά το utp είναι το rj 45, δε γνωρίζω αν κάποιος έχει δώσει και παρόμοια ονομασία με ξεχωριστό κωδικό για το rj 11 που είναι για τα τηλέφωνα.
Εδώ έχω κι εγώ μια απορία. Γιατί το κλιπ του καλωδίου που ενώνει το ακουστικό με τη συσκευή είναι λίγο πιο λεπτό απ'το κανονικό? Μου βγάζει το λάδι μέχρι να το φτιάξω σωστά με το εργαλείο
Το RJ11 είναι το κλιπ για το καλώδιο του τηλεφώνου (συσκευή -> πρίζα). Αυτό που είναι λίγο πιο μικρό είναι το καλώδιο για το ακουστικό του τηλεφώνου, μη τα μπερδέψεις δεν κάθεται καλά στις πρίζες, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ.
το ξέρω Λεωνίδα, αφού αυτό έγραψα παραπάνω, η ερώτησή μου όμως είναι γιατί συμβαίνει αυτό? δε μπορούσαν να ήταν όλα τα κλιπ ίδια? (ρητορική ερώτηση)
-
pedia exo 1 dorean forum
auto http://trela.3.forumer.com/index.php?act=idxkai thelo na tou valo shoutbox
bori kapios na me voithisi na
valo 1 shoutbox DOREANh na mou dosi mia dieythnisi na katevaso 1 shoutbox DOREAN
SAS EUXARISTI OLH H TEAM TOY TRELOFORUM MOY
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το ξέρω Λεωνίδα, αφού αυτό έγραψα παραπάνω, η ερώτησή μου όμως είναι γιατί συμβαίνει αυτό? δε μπορούσαν να ήταν όλα τα κλιπ ίδια? (ρητορική ερώτηση)Αν χωρούσε το κλιπ του καλωδίου που έρχεται από τη γραμμή (VOLT!!) στην υποδοχή του τηλεφώνου που μπαίνει το ακουστικό, θα πάθαιναν βλάβη οι συσκευές. Αυτή η υποδοχή δέχεται σήμα από μικρόφωνο και στέλνει σήμα στο ακουστικό, δεν της αρέσει η τάση της γραμμής.
-
pedia exo 1 provlima me to forum mou
phga sto admin panel meta sto html meta sto manage html
kai meta ekei pou vazeis logo h exei tous kodikous gia na bis sto profil
sti gallery kai tetia
ekei ego esvisa ton kodiko kai evala mono tin ikona pou ithela gia logo
to logo egine mia xara
alla svistikan apo kato ola px
kai ego den boro na bo sto panel epidi den mou vgazi tin epilogi ti boro na kano? -
ποια είναι η πιο φθηνή προσφορά τώρα για dsl?
-
SirGus
πρέπει να είναι μία της Vivodi...κοίτα στο site της.
-
υπάρχει και ένα site νομίζω που τα έχει όλα μαζί?
Μου το είχατε πει κάποτε -
http://www.adslgr.com
Αλλά εσύ πάνε και στο site της κάθε εταιρείας ποτέ δεν ξέρεις τι καινούργιο βγαίνει. -
Εχει κανείς το άθλιο πρόγραμμα που λέγεται Download Accelerator Plus?
Είχα εγκατεστημένη την έκδοση 7.2, κάποια στιγμή (χθες) σταμάτησε να ανοίγει ό,τι κι αν έκανα, οπότε το επανεγκατέστησα. Καλά μέχρι εδώ, μόνο που πλέον δε 'βλέπει' τα προσωρινά αρχεία με αποτέλεσμα όσες εγγραφές ήταν στη λίστα (και περίμεναν για download) να έχουν χαθεί...
-
Νικόλα
μόνο το Getright...όλα τα άλλα είναι οδοντόπαστες.
-
Αμ το ξέρω, αλλά έλα που είχαν ξεμείνει κάποια αρχεία μισά από παλιά...
Και είναι αρχεία video υψηλής ανάλυσης, μεγέθους 500-700ΜΒ το καθένα, κι έχω κατεβάσει τα μισά.
Αρα δε γίνεται να τα χάσω. Ασε που δεν έχω πλέον τα links για να ξεκινήσω από την αρχή...
-
οuch!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]