-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και όμως, ακόμα και αν το κλείσεις απο κει, τυχάινει μερικές φορές να εμφανίζεται στο taskbar...Nαι μετά από 2-3 δευτερόλεπτα μπορεί να εμφανίζεται ακόμα...αν κοιτάξεις όμως μετά από λίγα ακόμη δευτερόλεπτα (ελάχιστα) ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει φύγει..
-
Όπως είπα και στον κουκ, και οι καλύτεροι κάνουν λάθη!
-
Πάω για οθόνη 17 άρα με κριτήριο την τιμή σε μια αποδεκτή ποιότητα.
Εχω δει Samsung και Philips. Καποια πρόταση? Από Πλαίσιο θα την πάρω όπως και μια κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει 2 οθόνες (σαν να είναι μία).
-
Τιμές;;
-
~240
-
Tft, έτσι;
-
Δες και αυτήν
-
Λέγατε, λέγατε για το Antivir που δεν ανανέωνε για μια βδομάδα, αλλά τώρα που ανανεώνει 4 με 5 φορές την ημέρα δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δες και αυτήνΣωστά. Κι αυτή καλή επιλογή.Ευχαριστώ.
Χρειάζεται να προσέξω κάτι ιδιαίτερα?
Κόκκο, φωτεινότητα κλπ? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όπως είπα και στον κουκ, και οι καλύτεροι κάνουν λάθη!Πού έκανα λάθος;;;
Δες και αυτήν
Σωστά. Κι αυτή καλή επιλογή.Ευχαριστώ.
Χρειάζεται να προσέξω κάτι ιδιαίτερα?
Κόκκο, φωτεινότητα κλπ?Νομίζω είναι πολύ κάλή επιλογή η LG..αυτή θα έπαιρνα πάντως..
-
Είσαι εγκάθετος όμως οπότε η προτροπή σου μπορεί και να κρύβει ύπουλα κίνητρα............
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Λέγατε, λέγατε για το Antivir που δεν ανανέωνε για μια βδομάδα, αλλά τώρα που ανανεώνει 4 με 5 φορές την ημέρα δεν βλέπω να λέει κανείς τίποταΜη μου πεις ότι ξεκινάει κανονικά όποτε το τρέχεις κιόλας!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάω για οθόνη 17 άρα με κριτήριο την τιμή σε μια αποδεκτή ποιότητα.Εχω δει Samsung και Philips. Καποια πρόταση? Από Πλαίσιο θα την πάρω όπως και μια κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει 2 οθόνες (σαν να είναι μία).
Φτηνή αξιοπρεπής οθόνη = LG . και -
Δε νομίζω να έχει καμία άλλη εγγύσηση 0 καμμενων pixel.
Εγώ έχω 2!
-
Έχουν και οι NEC, EIZO (για τους πρώτους 6 μήνες η δεύτερη).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχουν και οι NEC, EIZO (για τους πρώτους 6 μήνες η δεύτερη).Φτηνές eizo δε νομίζω να υπάρχουν...
Για τις nec δεν το ήξερα! Πριν κάνα 6μηνο που έψαχνα, δεν είχαν...
Αν ισχύει, πάντως είναι αξιόλογες και αξίζουν προσοχής!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λέγατε, λέγατε για το Antivir που δεν ανανέωνε για μια βδομάδα, αλλά τώρα που ανανεώνει 4 με 5 φορές την ημέρα δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα
Μη μου πεις ότι ξεκινάει κανονικά όποτε το τρέχεις κιόλας!!!
Κανονικότατα!
-
pasxos,στην αφεντιά μου αναφερόμουν!
Κουκ, πάρε την ελ-τζι. Καλή απόκριση, εγγύηση 0 πίξελ, 3 χρόνια, καλή τιμή, τι άλλο θέλεις; Για καφέ, καλύτερα σε καφετιέρα ψάξε, οι lg δεν τον κάνουν καλό...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είσαι εγκάθετος όμως οπότε η προτροπή σου μπορεί και να κρύβει ύπουλα κίνητρα............Καλά εντάξει με κατάλαβες...
Χωρίς πλάκα τώρα για μένα η καλύτερη επιλογή είναι η ακόλουθη..:
Πρόσεξε τη μάρκα...είναι λίγο ακριβή αλλά...ό,τι πληρώνεις παίρνεις...
Υγ:Όχι το λογότυπο της μάρκας δεν είναι φωτομάγαζο...
-
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]