-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
migf1
όχι βέβαια!Βιβλίο γράφω, λες να μην έχω πατήσει enter?
και 10 φορές να πατήσω, μετά αν πάω στο κουμπί που το κάνει συμμετρικό στο κέντρο, τότε αλλάζει όλο το κείμενο
υπάρχει καμιά ρύθμιση?
Πολύ περίεργο!! Ποιο κουμπί εννοείς όταν λές 'συμμετρικό στο κέντρο'; (τι σου λέει το κίτρινο ταμπελάκι που ανοίγει αν αφήσεις λίγο ακίνητο πάνω στο κουμπί το ποντίκι σου; )
Επίσης, ποιο Word έχεις;
-
Σιγά μην πάρει Mac ο Σάββας! Για κορόιδα ψάχνετε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σιγά μην πάρει Mac ο Σάββας! Για κορόιδα ψάχνετε;Όχι εμείς Χάρη..αυτοί που τα πουλάνε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όχι εμείς Χάρη..αυτοί που τα πουλάνε...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
migf1
όχι βέβαια!Βιβλίο γράφω, λες να μην έχω πατήσει enter?
και 10 φορές να πατήσω, μετά αν πάω στο κουμπί που το κάνει συμμετρικό στο κέντρο, τότε αλλάζει όλο το κείμενο
υπάρχει καμιά ρύθμιση?
Πολύ περίεργο!! Ποιο κουμπί εννοείς όταν λές 'συμμετρικό στο κέντρο'; (τι σου λέει το κίτρινο ταμπελάκι που ανοίγει αν αφήσεις λίγο ακίνητο πάνω στο κουμπί το ποντίκι σου; )
Επίσης, ποιο Word έχεις;
justify λέει αλλά συμβαίνει και με τα άλλα (align right κλπ)
Office 2003 αλλά το είχα και με το XP
-
Εκτός από εγκάθετος είμαι και κορόιδο
να θυμηθώ μόνο πότε έκανα σκαν για ιούς, trojan/ad/spy και όλα αυτά πως τα λέτε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
να θυμηθώ μόνο πότε έκανα σκαν για ιούς, trojan/ad/spy και όλα αυτά πως τα λέτε;
Anti-Opel-us...
-
για ότι πιο απλό ψάχνω είμαι οκ εδώ?
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.208000
ή αξίζει το http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.207602 ?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αυτό είναι θεόκουφο ρε συ!!!
Δηλαδή γράφεις...
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ENTER
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ENTERκαι μετά μόλις πατήσεις justify σου στοιχίζει και τις δυο παραγράφους;;;;;;;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εκτός από εγκάθετος είμαι και κορόιδοΕντάξει, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς... εγκάθετος αρκεί!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτό είναι θεόκουφο ρε συ!!!
Δηλαδή γράφεις...
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ENTER
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ENTERκαι μετά μόλις πατήσεις justify σου στοιχίζει και τις δυο παραγράφους;;;;;;;;
ναιι!!!!
και το μεσημέρι έβγαλα το office ΧP έβαλα το 2003 και πάλι τα ίδια!
υπομονή μέχρι το επόμενο format
-
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά Sirgus
-
-
Ειναι θεμα template που χρησιμοποιεις βασικα, αλλαζει η μοροφοποιηση σε ολο το κειμενο που εχει το ιδιο στιλ.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ειναι θεμα template που χρησιμοποιεις βασικα, αλλαζει η μοροφοποιηση σε ολο το κειμενο που εχει το ιδιο στιλ.μπα δεν νομίζω.
αν γράψω μια γραμμή με align right και μια με align left
μετά αν πάω να κάνω πάλι align right θα αλλάξει και αυτή με το align left
-
Αν επιλέξεις με το ποντίκι το κείμενο το οποίο θέλεις να μορφοποιήσεις και μετά πατήσεις το align, αλλάζει και το υπόλοιπο μαζί?
Τι παράξενο αυτό...
-
ερώτηση τηλεφωνίας isdn:
θέλω στο ένα αναλογικό κανάλι που πάει η κεντρική το κανονικό μου νούμερο να χτυπάει, ενώ θέλω να απενεργοποιήσω το δεύτερο κανάλι ώστε να κάνει μόνο εξερχόμενες κλήσεις. Δλδ αν μιλάω στο πρώτο, τότε όταν με παίρνει κάποιος να μη δείχνει ότι καλεί, αλλά ότι μιλάει η γραμμή. Παλιότερα γινόταν επειδή είχα δηλώσει έναν ψευδές αριθμό στο δεύτερο κανάλι, τώρα πια όμως όχι. Γιατί άραγε? -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν επιλέξεις με το ποντίκι το κείμενο το οποίο θέλεις να μορφοποιήσεις και μετά πατήσεις το align, αλλάζει και το υπόλοιπο μαζί?Τι παράξενο αυτό...
ναι κάτι δεν πάει καλά στο pc μου.
θα δω ποια κρυφή επιλογή υπάρχει.
και έχω το ίδιο πρόβλημα και στα νέα office
-
κάποτε φαίνεται δεν θα ειχα τι να κάνω και θα έπαιζα με τις ρυθμίσεις του word
Automatically update a paragraph style
If the Styles and Formatting task pane is not open, click Styles and Formatting on the Formatting toolbar.
Right-click the style you want to have Microsoft Word automatically update.
Click Modify.
Select the Automatically update check box.
From now on, Word will automatically redefine the style you selected whenever you apply manual formatting to any paragraph with this style.αυτό ήταν...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σάββα, για να σε ρωτάει το Kerio για κάθε εφαρμογή τι θέλεις να κάνεις, πήγαινε και βάλε Ask σε ΟΛΑ τα πεδία του All Other Applications (στο τέλος της λίστας).θα το δοκιμάσω...thanks!
...το είπα άλλωστε.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]