-
Βάλτο. Κάποια στιγμή θα φτιάξω και το δικό μου. Τα έτοιμα δεν μου πολυαρέσουν.
-
να μας εξηγήσετε και εμας πως φτιαχνονται...
-
-
-
Ακόμα κι εδώ ρε μπαγάσα, πορτοκαλί φλασάκια έχεις. Ου να μου χαθείς!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ακόμα κι εδώ ρε μπαγάσα, πορτοκαλί φλασάκια έχεις. Ου να μου χαθείς!
Ι-μπαγάσα σε παρακαλώ!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το είχες βάλει κάποια φορά να κάνει και δεν το έχει ολοκληρώσει.
Άστο λοιπόν μια φορά να το τελειώσει και δεν θα σε ξαναενοχλήσει.Mπα δε νομίζω να είναι αυτή η λύση..
Μία δοκιμή θα μας πείσει.
-
Εδώ είμαστε.
Σας θυμίζω ότι ψάχνω για φτηνή λύση
cpu
http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage. ... _Id=271050
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παίδες, πρόβλημα.
Έχω ένα εξωτερικό USB δίσκο 250GB χωρισμένο σε 2 δίσκους. Μέχρι πριν λίγο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, έως ότου ο Η/Υ δεν μπορεί να δει τον έναν από τους 2 και κολλάει. Reboot, Refresh, Safely Remove H/W, τα έκανα όλα από 3 φορές. HELP!!!!!
Τελικά αφού έκανα ξανά εγκατάσταση όλους τους USB drivers και δεν έγινε τίποτα, τον παράτησα 2 μέρες εκτός και σήμερα δουλεύει κανονικά. έκανα τα backup μου και συχεχίζω.
είναι από τα κλασικά προβλήματα που ποτέ δεν θα μάθουμε το πως και το γιατί.
Πάλι τα ίδια, τι να κάνωωω?
-
είναι γεμάτος ή σχεδόν γεμάτος? defragment έχεις κάνει?
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Το είχες βάλει κάποια φορά να κάνει και δεν το έχει ολοκληρώσει.
Άστο λοιπόν μια φορά να το τελειώσει και δεν θα σε ξαναενοχλήσει.Mπα δε νομίζω να είναι αυτή η λύση..
Μία δοκιμή θα μας πείσει.
Εχει** τελειώσει** αρκετές φορές αλλά το ξανακάνει!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
είναι γεμάτος ή σχεδόν γεμάτος? defragment έχεις κάνει?Έχει 2 partitions. Ένα 175GB τα 90 άδεια και ένα με 75GB τα 40 άδεια. Defrag έκανα όταν ξαναδούλεψε πριν 1 βδομάδα.
Μου κολλάει τα πάντα και δεν ανοίγουν αν δεν τον κλείσω. Δεν βλέπει καθόλου το μικρό partition.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
είναι γεμάτος ή σχεδόν γεμάτος? defragment έχεις κάνει?
Έχει 2 partitions. Ένα 175GB τα 90 άδεια και ένα με 75GB τα 40 άδεια. Defrag έκανα όταν ξαναδούλεψε πριν 1 βδομάδα.
Μου κολλάει τα πάντα και δεν ανοίγουν αν δεν τον κλείσω. Δεν βλέπει καθόλου το μικρό partition.
Δηλαδή 85+35 γεμάτα =120 ? ύποπτο νούμερο για συμβατότητα σκληρού . Τον είχες και πιο γεμάτο και δούλευε? Δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις πάντως.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Δηλαδή 85+35 γεμάτα =120 ? ύποπτο νούμερο για συμβατότητα σκληρού . Τον είχες και πιο γεμάτο και δούλευε? Δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις πάντως.
Τι εννοείς ύποπτο? Όχι δεν τον είχα πιο γεμάτο ποτέ.
-
τα 120και κάτι ψηλά είναι μια κρίσιμη χωρητικότητα για το μήκος λέξης της διεύθυνσης μνήμης στα windows. Εξού και οι πρώτες γενιές θηκών είχαν συμβατότητα με δίσκους έως 120 αλλά και οι επόμενες δεν έχουν λύσει όλες το πρόβλημα εξίσου καλά. Επι του προβλήματος τώρα.
- Αν θήκη και δίσκος ήταν πακέτο κάποιας εταιρίας τότε μάλλον το γυρίζεις πίσω για να μην χάσεις την εγγύηση, χωρίς όμως να σε εξασφαλίζει για την αποτελεσματικότητα του αντικαταστάτη.
- Αν είχες πάρει τη θήκη ξεχωριστά
α. Παίξε λίγο με το jumperακι χωρίς να ελπίζεις για κάτι θεαματικό
β. βγάλε το δίσκο και βάλτον πάνω στο pc για να δεις αν κάνει τα ίδια
o δίσκος είναι IDE ή SATA?
-
Οκ, ευχαριστώ. (IDE είναι ο δίσκος)
-
πασχάααλη
δεν φαίνεται το userbar σου ούτε σε εμένα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πασχάααληδεν φαίνεται το userbar σου ούτε σε εμένα...
Σάαααβα είπαμε...
Τα παράπονά σου στον υπεύθυνο για τον Godzilla Firebox...
Δεν ξέρω τι φταίει... Κανονικά βάζω url κλπ αλλά..
-
ανέβασε το αλλού...
-
Οκ..τώρα το βλέπεις....;;;;;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]