-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
hrdoukas
Μήπως είναι υπερχαραγμένο;
Πως το καταλαβαίνω αυτό και τι σημαίνει ;
To γυρίζεις ανάποδα και μετράς τις χαρακιές
τελικά μάλλον αυτό ήταν ε; -
Τελικα πήρα το k750i αντί για το k700.
Εχω μια απορία. Στις επαφές τα ονόματα δεν ειναι με αλφαβητική σειρά. πάει ως εξής Α-Β-Ε-Η-Κ-Μ-Ν-Ρ-Τ-Χ-Γ-Δ-Θ-Π-Σ. Τα ονόματα τα έκανε αντιγραφή απο την SIM. Ξέρετε τί συμβαίνει? -
-
για οσους θελουν Open Source Win Compactible
-
Τί είναι αυτό; Προσπάθεια σαν εκείνη του 'Lindows';
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί είναι αυτό;Αν κάνεις κλικ στο site θα δεις.
Προσπάθεια σαν εκείνη του 'Lindows';
Καμμία σχέση -- τα 'Lindows' ήταν ένα linux distro που ήθελε να πατήσει στο όνομα των Windows. Εφαγε μία μήνυση από την MS και άλλαξε όνομα σε Linspire.
Είναι μία από τις χειρότερες διανομές Linux που υπάρχουν.
-
Επειδή το πάτησα, γι' αυτό ρωτάω.
Το lindows υποτίθετα ότι μπορούσε να τρέξει προγράμματα των windows - δεν τα κατάφερνε ιδιαίτερα καλά, όμως ως προσπάθεια ήταν πρωτοποριακή. Η MS δεν είμαι σίγουρος ότι προχώρησε με τη μήνυση. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι του έδωσε του τύπου 1 εκ. $ και έκλεισε εκεί το θέμα. -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Αδικα σας έπρηξα μάλλον!...
Το δισκάκι είναι προβληματικό!...Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ πάντως!
ξαναπαρε το εργο γιατι γραφεται ανετα με dvdshrink...
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εχω μια απορία. Στις επαφές τα ονόματα δεν ειναι με αλφαβητική σειρά. πάει ως εξής Α-Β-Ε-Η-Κ-Μ-Ν-Ρ-Τ-Χ-Γ-Δ-Θ-Π-Σ. Τα ονόματα τα έκανε αντιγραφή απο την SIM. Ξέρετε τί συμβαίνει?καλη επιλογη...
και γω εχω ενα σχετικο προβλημα αλλα δεν την εχω ψαξει..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επειδή το πάτησα, γι' αυτό ρωτάω.
Το lindows υποτίθετα ότι μπορούσε να τρέξει προγράμματα των windows - δεν τα κατάφερνε ιδιαίτερα καλά, όμως ως προσπάθεια ήταν πρωτοποριακή. Η MS δεν είμαι σίγουρος ότι προχώρησε με τη μήνυση. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι του έδωσε του τύπου 1 εκ. $ και έκλεισε εκεί το θέμα.δεν εχει καμια σχεση με linux
ειναι λειτουργικο συμβατο με τα win
READ THE FINE MANUAL
avell το σιτε σου για τους Bokomolech δεν δουλευει
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν εχει καμια σχεση με linuxΕκτός από το ότι είναι Linux που τρέχει και WINE; Και το dekstop του είναι ένα μπασταρδεμένο KDE που έχει φτιαχτεί να μοιάζει πολύ στον Windows Explorer;
Αλλωστε όλες οι distro έχουν πια το Wine, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει ένα standard επίπεδο binary compatibility με Win32.
(BTW τρέχω τον dedicated server του Live for Speed S2 σε Linux-ομηχάνημα με WINE. )
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εχω μια απορία. Στις επαφές τα ονόματα δεν ειναι με αλφαβητική σειρά. πάει ως εξής Α-Β-Ε-Η-Κ-Μ-Ν-Ρ-Τ-Χ-Γ-Δ-Θ-Π-Σ. Τα ονόματα τα έκανε αντιγραφή απο την SIM. Ξέρετε τί συμβαίνει?μηπως επειδη τα 'Α' 'Β' κλπ δεν τα εγραφες με ελληνικα γραμματα αλλα αγγλικα? αν προσεξεις για να βγει το 'ελληνικο' Α πρεπει να πατησεις αρκετες φορες το κουμπακι. Αυτο που βγαινει με την 1η ειναι αγγλικο
ετσι τα βαζει πρωτα και μολις τελειωσει ο καταλογος αρχιζει με τα 'ελληνικα'
'Γ' 'Δ' κλπ -
Ο χρήστης avel έγραψε:
δεν εχει καμια σχεση με linux
Εκτός από το ότι είναι Linux που τρέχει και WINE; Και το dekstop του είναι ένα μπασταρδεμένο KDE που έχει φτιαχτεί να μοιάζει πολύ στον Windows Explorer;
Αλλωστε όλες οι distro έχουν πια το Wine, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει ένα standard επίπεδο binary compatibility με Win32.
(BTW τρέχω τον dedicated server του Live for Speed S2 σε Linux-ομηχάνημα με WINE. )
Δεν είναι linux. Κοίταξε στο site και θα καταλάβεις. Βέβαια έχει πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να ολοκληρωθεί...
-
Βρε παιδιά, ψάχνω να κατεβάσω το OST Dukes of Hazard...
Εχετε κανά link? -
Ο χρήστης jarjap έγραψε:
Δεν είναι linux. Κοίταξε στο site και θα καταλάβεις. Βέβαια έχει πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να ολοκληρωθεί...Θα με τρελάνετε;;;
Για το Linspire δε μιλάμε;;;
Τίτλος της σελίδας του Linspire: 'The world's easiest Desktop Linux'.
Και παρ'όλα αυτά δεν είναι Linux;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν είναι linux. Κοίταξε στο site και θα καταλάβεις. Βέβαια έχει πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να ολοκληρωθεί...
Θα με τρελάνετε;;;
Για το Linspire δε μιλάμε;;;
Τίτλος της σελίδας του Linspire: 'The world's easiest Desktop Linux'.
Και παρ'όλα αυτά δεν είναι Linux;
Μάλλον έγεινε μπέρδεμα.
Για το reactos μιλάμε, όχι για το linspire που είναι όντως linux.
http://www.reactos.org -
Ο χρήστης jarjap έγραψε:
Μάλλον έγεινε μπέρδεμα.Χεχε, πράγματι. Ξαναδιάβασα τα μηνύματα και τώρα βγαίνει νόημα. Damn quotes...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μάλλον έγεινε μπέρδεμα.
Χεχε, πράγματι. Ξαναδιάβασα τα μηνύματα και τώρα βγαίνει νόημα. Damn quotes...
-
Εχω -ως γνωστόν- τον linksys router (ασύρματο) και 2 PC σε δίκτυο.
Ο nasos79 -ως γνωστόν- μου στέλνει τα AOE.. (ευχαριστώ και πάλι).Μπορώ να επικοινωνήσω με το άλλο PC μέσω του router ή πρέπει να κάνω νέα ad-hoc σύνδεση μεταξύ των PC's?
Οδηγίες κλπ?
-
Γιατί το παιδεύεις;;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]