-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εμένα αυτό γιατί μου μοιάζει με Clio?
Μπράβο pasquale, είσαι πιο έγκυρος κι από το δελτίο ειδήσεων του Alter.
Επεσες στην παγίδα...τι clio τι xsara...γαλλικά δεν είναι;;
Πες ότι είναι του funkyreverend στην τελική..who cares...η μοίρα των γαλλικών είναι σκληρή..Ρε!!! Το αυτοκίνητό μου!!! Ποιος κ@ριόλης;!;
...και έπρεπε να του βάλω κανούρια λάστιχα πριν να πάω βόλτα στην παραλιακή!!!
Όλα καλά, αλλά οι πίσω τροχοί γιατί έχουν κρεμάσει προς τα πάνω; Κρατιούνται από τον ουρανό;
-
Συγνώμη, το θέμα είναι θάψτε ή πνίξτε;
-
Θάψτε....να ταν τα νιάτα 2 φορές ε θείο?
-
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες!!! Ειμαι γνησιος γερμανοφιλος (στα αυτοκινητα) ΔΕΝ θα αγοραζα με ΤΙΠΟΤΑ Citroen, μαλλον οχι Renault, αλλα τελικα πριν 3 μηνες αγορασα Peugeot!!!!!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες!!! Ειμαι γνησιος γερμανοφιλος (στα αυτοκινητα) ΔΕΝ θα αγοραζα με ΤΙΠΟΤΑ Citroen, μαλλον οχι Renault, αλλα τελικα πριν 3 μηνες αγορασα Peugeot!!!!!Όλοι έχουμε τα βίτσια μας
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες!!! Ειμαι γνησιος γερμανοφιλος (στα αυτοκινητα) ΔΕΝ θα αγοραζα με ΤΙΠΟΤΑ Citroen, μαλλον οχι Renault, αλλα τελικα πριν 3 μηνες αγορασα Peugeot!!!!!Πω πωωωωω τι μπορεί να πάθει κανείς στα καλά καθούμενα.
Μήπως σε τάισαν κάτι εκείνες τις μέρες και έπαθες το κακό;
Μήπως είχες πυρετό;
Πάντως καλά δεν ήσουν. -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες!!! Ειμαι γνησιος γερμανοφιλος (στα αυτοκινητα) ΔΕΝ θα αγοραζα με ΤΙΠΟΤΑ Citroen, μαλλον οχι Renault, αλλα τελικα πριν 3 μηνες αγορασα Peugeot!!!!!μην ανησυχείς, κι εγώ κάποτε μπορεί να πάρω ένα 2CV
-
Οχι ρε παιδια, αλλα εκεινη τη 'μουχλα' το Polo (σχεδιαστικα αλλα και στην αισθηση συνολικα) δε μου πηγε να το παρω! Opel δε θα επερνα και το Fiesta με 'χαλασε' με τον κηνητηρα (80 αλογα στα 1400-επιδοσεις 'τα ζωα μου αργα'). Ετσι ειδα τελευταια στιγμη το νεο 207 το οποιο μ'εβγαλε απο το κοπο να ασχοληθω με το Clio (το οποιο και ειδα και εχω πολλες ενστασεις γι'αυτο).Ομως το 207 ειναι πολυ ανετο και πολυ καλο στο δρομο ενω μ'αρεσει πολυ και το εσωτερικο του!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Συγνώμη, το θέμα είναι θάψτε ή πνίξτε;θάψτε στο νερό
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Οχι ρε παιδια, αλλα εκεινη τη 'μουχλα' το Polo (σχεδιαστικα αλλα και στην αισθηση συνολικα) δε μου πηγε να το παρω! Opel δε θα επερνα και το Fiesta με 'χαλασε' με τον κηνητηρα (80 αλογα στα 1400-επιδοσεις 'τα ζωα μου αργα'). Ετσι ειδα τελευταια στιγμη το νεο 207 το οποιο μ'εβγαλε απο το κοπο να ασχοληθω με το Clio (το οποιο και ειδα και εχω πολλες ενστασεις γι'αυτο).Ομως το 207 ειναι πολυ ανετο και πολυ καλο στο δρομο ενω μ'αρεσει πολυ και το εσωτερικο του!Εεεε εδω θάβουμε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συγνώμη, το θέμα είναι θάψτε ή πνίξτε;
θάψτε στο νερό
Εμ βέβαια με mod κωπηλάτη τι να περιμένει κανείς.
-
Ε να θαψω το Clio τοτε που με τα ιδια λεφτα που αγορασα το 207 (σχεδον) δεν εχει ουτε πισω προσκεφαλα (στα χρεωνουν εξτρα!!!!!!!!!!!!!), μη μιλησω για τα πλαστικα του! Α! Υπαρχει και το Clio με τα 'καλα' πλαστικα αλλα σ'αυτα τα λεφτα προτειμω να αγορασω το Octavia!
-
prisma καλώς όρισες.
Το θέμα είναι χιουμοριστικού χαρακτήρα, κοινώς κάνουμε πλάκα.
-
Thanx! Απο τη πλακα καμια φορα βγαινουν και σοβαρα πραγματα!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Thanx! Απο τη πλακα καμια φορα βγαινουν και σοβαρα πραγματα!Το Clio μου από τη θάλασσα να δούμε πώς θα βγει!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Clio μου από τη θάλασσα να δούμε πώς θα βγει!!!
Δε θέλει μανούβρες και περίεργα κόλπα όπως ανάποδα τιμόνια κλπ..στρωτές κινήσεις θέλει οπότε ας φωνάξουμε τον tazio που ξέρει από αυτά..
-
Η FIAT έχει στις τάξεις της μοντέλο regata άρα θα ξέρει από θαλασσοπνιγμένα αυτοκίνητα. Έτσι δεν είναι κάτοχε του marea;
-
Ετσι ετσι..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η FIAT έχει στις τάξεις της μοντέλο regata άρα θα ξέρει από θαλασσοπνιγμένα αυτοκίνητα. Έτσι δεν είναι κάτοχε του marea;Φραγκισκο,δεν ειναι δα κ Marea Weekend.......
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η FIAT έχει στις τάξεις της μοντέλο regata άρα θα ξέρει από θαλασσοπνιγμένα αυτοκίνητα. Έτσι δεν είναι κάτοχε του marea;ΒRAVO ....Φραγκίσκο... έτσι είναι ...
Θάψτε αλύπητα τους "Γάλλους" (μη ζμπρώχνεστε)