-
Και ο δικός μου έτσι είναι.
Άσχετο, αυτό που θέλω να κάνω εγώ, είναι να βάλω το καντράν του cc, το τιμόνι του και τα πεντάλ του... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(Και) εδώ φαίνεται η μαγκιά της Xsara. Μεταλλικός μεν, όχι μασίφ δε. Εχει επίστρωση αλουμινίου στην πάνω πλευρά αλλά από κάτω είναι πλαστικό και δέρμα, οπότε ούτε πυρώνει το καλοκαίρι ούτε παγώνει (πολύ) το χειμώνα.Μονό που ξεφλουδίζει και γίνετε μετά ξυράφι…
-
Οχι στα δικά μου, μετά από σχεδόν 5 χρόνια.
-
(Και) εδώ φαίνεται η μαγκιά της Xsara. Μεταλλικός μεν, όχι μασίφ δε. Εχει επίστρωση αλουμινίου στην πάνω πλευρά αλλά από κάτω είναι πλαστικό και δέρμα, οπότε ούτε πυρώνει το καλοκαίρι ούτε παγώνει (πολύ) το χειμώνα.Καλά βγάλε μας και την γυφτιά της shit-roen σαν πρόβλεψη!
-
.. το μυστικο ειναι οτι δε χρησιμοποιει τον λεβιε συχνα ρε παιδια... βαζει μια και πηγαινει...
τι αλλο να μπορει με το τετρατροχο που οδηγει? -
Να πάει σε db Drag
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. το μυστικο ειναι οτι δε χρησιμοποιει τον λεβιε συχνα ρε παιδια... βαζει μια και πηγαινει...
τι αλλο να μπορει με το τετρατροχο που οδηγει? -
τι αλλο να μπορει με το τετρατροχο που οδηγει?Μην τους ακούς Νίκο, κακεντρεχή σχόλια από κακεντρεχείς ανθρώπους...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
τι αλλο να μπορει με το τετρατροχο που οδηγει?Μην τους ακούς Νίκο, κακεντρεχή σχόλια από κακεντρεχείς ανθρώπους...
για να ακουσει, πρεπει πρωτα να χαμηλωσει ενταση ρε συ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
(Και) εδώ φαίνεται η μαγκιά της Xsara. Μεταλλικός μεν, όχι μασίφ δε. Εχει επίστρωση αλουμινίου στην πάνω πλευρά αλλά από κάτω είναι πλαστικό και δέρμα, οπότε ούτε πυρώνει το καλοκαίρι ούτε παγώνει (πολύ) το χειμώνα.
Καλά βγάλε μας και την γυφτιά της shit-roen σαν πρόβλεψη!
από το να πηγαίνει Peugeo(s)t ...
-
20210, πινακιδωμένο, σε άσπρο χρώμα. Αναμονή όμως 3 μήνες, δεν παίζει κανένα σε άσπρο, ούτε είναι στον δρόμο κανένα...
Με ανταλλαγή του 307 δλδ, άλλα 7-8 χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δις.
Καλομελέτα και σου'ρχεται.
-
δις.
Καλομελέτα και σου'ρχεται.
ευχαριστω, προσπαθω να ριξω τη χοληστερινη μου...
αν και για ενα αυγο ματι (οπως τα πιο πανω) δε θα ελεγα οχι...
Peugeot 207 1.6T GT