-
Το Diesel είναι λιγότερο έφλεκτο από την βενζίνη αλλά όσα Diesel αμάξια έχω δει (σε επίσημες σελίδες εταιριών) έχουν λιγότερη κατανάλωση + μεγαλύτερη επιτάχυνση (0-100km/h) από ότι τα βενζινοκίνητα
Αυτό φυσικά επειδή έχουν Τurbo? αλλά και πάλι πόσο 8α εποφεληθεί το βενζινοκίνητο αν του βάλεις Turbo ?
Diesel φτηνότερη απο την βενζίνη προς το παρόν
Γνωρίζει κανείς αν επρόκειτο να επιτρέψουν Diesel μέσα στην πόλη ? αν μας βάλει κανα χέρι η Ε.Ε. ( να βοηθησει να γίνει πιο γρηγορα )
-
Το Diesel είναι λιγότερο έφλεκτο από την βενζίνη αλλά όσα Diesel αμάξια έχω δει (σε επίσημες σελίδες εταιριών) έχουν λιγότερη κατανάλωση + μεγαλύτερη επιτάχυνση (0-100km/h) από ότι τα βενζινοκίνητα
Αυτό φυσικά επειδή έχουν Τurbo? αλλά και πάλι πόσο 8α εποφεληθεί το βενζινοκίνητο αν του βάλεις Turbo ?
Γνωρίζει κανείς αν επρόκειτο να επιτρέψουν Diesel μέσα στην πόλη ? αν μας βάλει κανα χέρι η Ε.Ε. ( να βοηθησει να γίνει πιο γρηγορα )
-
-
Να βάλεις turbo σε βεζινοκινητήρα.
Τι εννοείς;Diesel και βενζίνη αν εννοείς στα πρατήρια έχουν ίδιες τιμές σχεδόν.
Κάποτε θα αναγκαστούν να το επιτρέψουν και στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Το πότε άγνωστο.
(Καλώς ήρθες στο φόρουμ )
(Μήπως το θέμα θα ήταν καλύτερα να πάει στα τεχνικά; )
-
ακούω όλους να λένε το πετρέλαιο καίγεται πιο αργά απο την βενζίνη και για αυτό δεν έχει το πετρελαιοκίνητο τέτοια 'γρηγοράδα' όπως το βενζινοκίνητο.
ΑΛλά βλέπω οτι τα Diesel (1χχχ-2000 c.c)έχουν μικρότερο χρόνο επιτάχγυνσης 0-100km/h από ότι βενζινοκίνητο ίδου κιβισμού.
Κυρίως ήθελα να ρωτήσω αν ακούγεται τπτ για την άρση απαγόρευσης Diesel σε πόλεις
-
Βενζίνη vs Diesel