-
βασικα δε μπορω να παντρευτω..
δυστυχως.. εχω αδερφη απαντρευτη. και ξαδερφη (ειναι 5 χρονων)
(καταλαβαινεις οτι αν δεν τις παντρεψω πρωτα, δε γινεται τιποτα..)πω πω κριμαααααα
-
Παραδοσιακών αξιών ο σκάης!
Τους φτιάχνεις και προίκα;
Για να κάνεις παιδιά δεν χρειάζεται να παντρευτείς...
-
και να την εκθεσω;
ντροπη................
χεστηκα αλλα λεμερε αντε να διαβασεις
δε φευγει το pubπαω για υπνο
καληνυχτα -
yo
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προτείνω να γίνουν ban οι πάσχος και νίνος γιατί έχουν γεμίσει τον τόπο με τις κοκορομαχίες τους!Όποιο τόπικ και να ανοίξεις για το μαρέα και για τον γκέι κουβά βλέπεις!
Αντε παλι μ αυτό το μαρέα...
Ρε μυαλό δε θα βάλετε; Σιγά μην είναι και το weekend..
Και τι σε πείραξε δηλαδή που την λέω στο Νίνο (γατί αυτός δε μπορεί );;; Να μιλάς καλύτερα άλλη φορά στον πρόεδρό σου.. Και αύριο με τον κηδεμόνα σου..
-
-
Ρε, μια χαρά στην λέω. Και μια χαρά είναι το Μπράβο σου, πάει σαν 2λιτρο!
έλα να κάνουμε κόμμα, να μάθει αυτός
-
Και πώς θα το ονομάσουμε;
-
Κόμμα Ελλήνων Γρήγορων
-
Και συ τι δουλειά θα χεις σ αυτό;
-
Κόμμα Ιδιοκτητών Γκέικων Χιλιοεκσακόσχιάρηδων Κουβάδων (εκτός και αν είναι Φίατ) Που Οι Ιδιοκτήτες Τους Νομίζουν Πως Πάνε Σαν Δίλιτρα!
Διαβάζω, αλλά πατάω και ένα f5 που και που...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κόμμα Ιδιοκτητών Γκέικων Χιλιοεκσακόσχιάρηδων Κουβάδων Που Οι Ιδιοκτήτες Τους Νομίζουν Πως Πάνε Σαν Δίλιτρα!Διαβάζω, αλλά πατάω και ένα f5 που και που...
Ο χρήστης charmak66 αποβάλλεται από το Fiat Forum εως ότου δώσει εξηγήσεις για την εγκάθετη συμπεριφορά του.
-
Εγώ; Εγώ το εγκαινίασα, ως 1600ρης που πάει σαν 2λιτρος!
-
Είπατε κάτι σινιόρε Πασκουάλε;
-
Ένα βασικό ερώτημα.
Τη Δευτέρα δίνω ένα βαρβάτο μάθημα.
Το Σάββατο έχουμε καρτοσυνάντηση.
Τι επιλογές έχω:
(α) Μόνο διάβασμα και χέζω το καρτ...
(β) Λιώνω την πίστα 12 ώρες και πάω άπατος στην εξέταση.
(γ) Ξεσκίζομαι στο διάβασμα και κάθομαι 'μόνο' 10 ώρες στην πίστα...
Τι λέτε;
-
Λέω εγώ ρε χαρμαδάκο, εγώ ο dj νίνο! Που σε λίγο θα κάνω και τριπλέτα με τζούλια ανελαξανδράτου και νάνσυ αλεξιάδη!
Όσον αφορά το λόμπυ, σε κατάλαβα ρε κάγκουρα πάσχο, απλά είπα να πω πως γύρισα και πως έσκασα στην μάσα!
-
Ειπα και λάλησα μεσιέ charmak...
Νίνο αστα αυτά...πιάστηκες επ αυτοφόρω...
Βασίληπήγαινε στην καρτοσυνάντηση (ψήνομαι κι εγώ... ) και έλα τη δευτέρα να αντιγράψεις από μένα...στο 015 δίνουμε;;
Αφήστε...ψάχνω τωρα κάτι πραματάκια για το Bravo στο ebay και κάνω σχέδια... Αλλά με τον προυπολογισμό δε θα τα πάω καλά...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειπα και λάλησα μεσιέ charmak...Αφήστε...ψάχνω τωρα κάτι πραματάκια για το Bravo στο ebay και κάνω σχέδια... Αλλά με τον προυπολογισμό δε θα τα πάω καλά...
Γιαααα ξαναδές τι έγραψα...
Τι ψανχς; Δίλιτρο μοτέρι;
Πάω να κάνω διάλειμμα με ταινία, γιατί το μυαλό μου έπηξε...
-
Το διλιτρο ειναι για λιγο πιο μετα...κάτι ζαντούλες,κοντεράκια κλπ κλπ γλυκοκοίταζα...
Τι διάλειμμα κάνεις;Με ταινία;;; Τωρα;edit:Μπήκε ο Νινο..
-
Α ρε ξύλο που θέλετε...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]