-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμ μπαίνεις κι εσύ κάτι ώρες...Δε φταίω. Τέτοια ώρα γυρίζω σπίτι.....
Καλημέρα!!!
-
πολυ μου τη δινει οταν νοικιαζω ενα dvd και δε παιζει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πολυ μου τη δινει οταν νοικιαζω ενα dvd και δε παιζει...ΤΟ ξενερωμα!!
Επισης μαλακια ειναι να το βαζεις,να παιζει και στην μεση της ταινιας να σταματα.
Παλι καλα που το DVDαδικο ειναι 20 μετρα απο το σπιτι μου και τους το πεταω στα μουτρα αμεσως!! -
ελα ομως που βλεπω μια σειρα και μου στερουν 3 επεισοδια...
-
Ουζο power..... XIIIK
-
τα πιαμε?
-
Λιγάκι
-
Καλα το εκανες!!
-
Αλό!!!!!!!
-
Καλως το Νινο!!
-
Μόλις γύρισα από δεύτερο πόδι... Τι κάνετε;
-
Εδω στον αγωνα!!
-
Έτσι σας θέλω! Μαχητικούς!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόλις γύρισα από δεύτερο πόδι... Τι κάνετε;Προσωπικά ζεσταίνομαι..... το μελτεμάκι δεν μας τίμησε σήμερα
Προς την μεριά του Αγ Όρους δόκτωρα?
-
Παντα!!
Εσυ τι παλευεις??
-
Προς πρώτο δυστυχώς, και δν ήταν και πολύ ωραία η θάλασσα, αλλά υγεία, είχα καλή παρέα
Εγώ παλεύω με ένα σάντουιτς τόσο δα τώρα...
-
Αφού είχες καλή παρέα.......
Καλή όρεξη!
-
Θενξ! Και τώρα, την κάνω πάλι για 'φιλικό' σπίτι! Καλό βράδυ μάγκες!
-
Καλά να περάσεις !!!
-
Εεεεεεπππ!!!
Εχω φάει την ήττα της ζωής μου μάγκες... Τι να πω τώρα... Απλά ότι συνοδήγησα την** BMW 645 ci **του θείου του κουνιάδου μου με τον κουνιάδο μου...
Ενα τέρας 345 αλόγων..το οποίο με έκανε να αναθεωρήσω την άποψή μου για το Bravo... Αλλο αν κοστίζει περίπου όσο 24 bravo....
Ρε παιδιά.....θέλω να γράψω 7 σελίδες αλλά τα λόγια δε μου βγαίνουν.... Η δύναμή του απλά είναι εξωπραγματική...αν το δει κανείς αυτό το αυτοκίνητο από κοντά είναι σίγουρο ότι θα πάθει ΜΕΓΑΛΗ ζημιά... Με μια κίνηση στο γκάζι σε τινάζει με ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ.... Σε επαρχιακό του Άργους πιάσαμε 130 τη στγμή που νόμιζα ότι πάμε με 80...
Απλά το αμάξι είναι αλλού...Ευχομαι σε όλους να μπορέσουν να μπουν μια φορα...ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...;;;;;;Κατά τα άλλα το σαφάρι για γκόμενες καλά κρατεί...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]