-
Ρε παιδιά μάζεψα ένα σκύλο με 70χλμ κι έχω μία μπαρούλα στο αριστερό μπροστά φτερό, θέλει βάψιμο και είδη το έχω παρατήση πολλύ καιρό άφτιαχτο. Το αυτοκίνητο είναι 2 χρονών και έχει θολώσει το χρώμα του οπότε αναρωτιέμε αν με φρέσκο χρώμα στο φτερό θα φένεται διαφορά με το υπόλοιπο αυτοκίνητο, ξέρετε τη παίζει? Εχει κανείς εμπειρία σε παρόμοια φάση?
-
Ρε παιδιά μάζεψα ένα σκύλο με 70χλμ κι έχω μία μπαρούλα στο αριστερό μπροστά φτερό, θέλει βάψιμο και είδη το έχω παρατήση πολλύ καιρό άφτιαχτο. Το αυτοκίνητο είναι 2 χρονών και έχει θολώσει το χρώμα του οπότε αναρωτιέμε αν με φρέσκο χρώμα στο φτερό θα φένεται διαφορά με το υπόλοιπο αυτοκίνητο, ξέρετε τη παίζει? Εχει κανείς εμπειρία σε παρόμοια φάση?
-
-
Αν δεν έχει φύγει χρώμα υπάρχουν συνεργεία που απλά το επαναφέρουν χωρίς βάψιμο. Υπάρχουν σχετικές συζητήσεις στο forum μας, μπορείς εύκολα να τις βρεις αν ψάξεις λίγο!
Αν θέλει σώνει και καλά βάψιμο μπορείς να βάψεις μόνο το φτερό και να ελπίζεις ότι ο μάστορας θα είναι αρκετά καλός έτσι ώστε το μείγμα του χρώματος που θα φτιάξει θα ταιριάζει όσο γίνεται με το υπόλοιπο ξεθωριασμένο. Πάντα φυσικά αν έχεις την οικονομική δυνατότητα μπορείς να φρεσκάρεις όλο το αμάξι είτε με αλοιφή αν δεν είναι πολύ τραγικά τα πράγματα με το χρώμα σου είτε με φρεσκάρισμα της βαφής χωρίς πολύ μεγάλο κόστος.
Καλό θα ήταν πάντως να μην ανοίγουμε εύκολα νέα θέματα και να βλέπουμε τι έχει ήδη συζητηθεί. Για αυτό εξάλλου υπάρχει η αναζήτηση φίλε μου. -
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 8%E9%EC%EF
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 8%E9%EC%EF
Δες τα παραπάνω μάλλον θα σου λύσουν πολλές απορίες. Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν κάτι θέλεις επιπλέον εδώ είμαστε.
Λαμαρινοδουλειά-βάψιμο