-
Καλησπέρα, θέλω τη βοήθειά σας γιατί είμαι άσχετος από μηχανάκια...
Ποιό είναι καλύτερο συνολικά; Έχετε κάποια εμπειρία από αυτά τα δύο scouterάκια; Από τιμή και έμφάνιση είναι περίπου στα ίδια... Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια χρήματα (~1700 ευρώ) σας ακούω... -
Ποιό είναι καλύτερο συνολικά; Έχετε κάποια εμπειρία από αυτά τα δύο scouterάκια; Από τιμή και έμφάνιση είναι περίπου στα ίδια... Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια χρήματα (~1700 ευρώ) σας ακούω... -
Εγώ θα πρότεινα το Fly, αλλά ως 125άρι. Η διαφορά στην τιμή είναι μικρή με το 50άρι (1765,00-1870,00
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Ποιό είναι καλύτερο συνολικά; Έχετε κάποια εμπειρία από αυτά τα δύο scouterάκια; Από τιμή και έμφάνιση είναι περίπου στα ίδια... Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια χρήματα (~1700 ευρώ) σας ακούω...Πήρα το Fly στην μητέρα μου δώρο. Είναι μια χαρά μηχανάκι!!! Μικρό, ευέλικτο, μπορεί να το κουμαντάρει (λογω ύψους) και ομορφο... Μια χαρά ειναι!!!
Piaggio FLY vs Honda LEAD 100cc