-
εχω το εξης προβλημα...
αλλαξα προσφατα δισκους-τακακια μπροστα..
απο τα πρωτα χλμ παρατηρησα οτι το αμαξι φρεναρει μονο μπροστα αριστερα..ενω δεξια τπτ..
τελικα αποδειχτηκε οτι ο μηχανικος ειχε τρυπησει την φουσκα του ιμιαξονιου και ειχε γεμισει λιπαντικο το τακακι-δισκος...
το ΖΩΟ βεβαια ουτε που το παραδεχτηκε και το πληρωσα εγω το λαθος του απο την τσεπη μου!!!!
το θεμα ειναι οτι και αφου εφτιαξα την φουσκα συνεχιζει να φρεναρει πολυ περισσοτερο αριστερα...το μονο που εκανε ηταν να ριξει λιγο καθαριστικο σπρευ στην δαγκανα-δισκο χωρις να βγαλει το τακακι..
να περιμενω να πατησει λιγο το τακακι??θα φτιαξει??
τι μπορω να κανω??
-
εχω το εξης προβλημα...
απο τα πρωτα χλμ παρατηρησα οτι το αμαξι φρεναρει μονο μπροστα αριστερα..ενω δεξια τπτ..
τελικα αποδειχτηκε οτι ο μηχανικος ειχε τρυπησει την φουσκα του ιμιαξονιου και ειχε γεμισει λιπαντικο το τακακι-δισκος...
το ΖΩΟ βεβαια ουτε που το παραδεχτηκε και το πληρωσα εγω το λαθος του απο την τσεπη μου!!!!
το θεμα ειναι οτι και αφου εφτιαξα την φουσκα συνεχιζει να φρεναρει πολυ περισσοτερο αριστερα...το μονο που εκανε ηταν να ριξει λιγο καθαριστικο σπρευ στην δαγκανα-δισκο χωρις να βγαλει το τακακι..
τι μπορω να κανω??
-
εχω το εξης προβλημα...
τι μπορω να κανω??
-
Πιθανότατα να έχει 'ποτήσει' η πάστα από το τακάκι με αποτέλεσμα την δραστική μείωση του συντελεστή τριβής...
Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τακάκια άμεσα....
Και να καθαρίσεις καλά την δισκόπλακα !!!!!!
-
Oντως αν εχει ποτισει το τακακι ειναι αχρηστο και θελει αλλαγη. σε εξουσιοδοτημενο πηγες;
-
οχι σε συνεργειο peugeot στο Μαρκοπουλο Μεσογειων......
τα τακακια δεν ειναι και οτι φτηνοτερο..ferodo ds2500...
θα αναγκαστω μαλλον να βαλω τα premier τωρα....
προβλημα με φρενα...