-
Η Αστυνομία φταίει (η Τροχαία καλύτερα) που δεν μας κόβει όλους το κεφάλι όταν κάνουμε τέτοιες παρανομίες...παιδί στη Λάρισα παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό όταν αναγκάστηκε να κατέβει από το κατειλημμένο πεζοδρόμιο, πολλοί κινδυνεύουν όταν δεν μπορούν να προχωρήσουν στο πεζοδρόμιο (π.χ. Αγίου Δημητρίου πάνω από το ΑΠΘ όπου τα αυτοκίνητα πηγαίνουν με min 60km/h) και εμείς καθόμαστε και συζητάμε τα αυτονόητα, που ακόμα και ο dpurpler καταλαβαίνει και είμαι σίγουρος ότι απλά προβάλλει έναν αντίλογο που και ο ίδιος προσπαθεί να μην τον δικαιολογήσει; Το λέω αυτό, από την ατάκα ότι και ο ίδιος ψάχνει μισάωρα και δεν το αφήνει στη μέση του δρόμου...
Βρε [edit kouk], δεν το σταματάτε λέω εγώ ρε [edit kouk]; Βαρέθηκα να διαβάζω [edit kouk]...
Εσύ τώρα, dpurpler, τι πετάγεσαι ρε [edit kouk]; Και παρασέρνεις τον άλλον τον [edit kouk] τον karabouzoukli...και φωνάζει και η άλλη η [edit kouk] η natasha n.!
Λείπει και ο άλλος ο [edit krusenstern] και του κλέβει τα [edit] ο kouk!!!
-
-
Τι λεμε τωρα,καποτε ενα ταξιτζης μου εβρισε ολο το σοι επειδη στεκομουνα αφηρημενος μπροστα στην εσοχη της στασης του λεωφορειου και δεν μπορουσε να σταματησει εκει
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τι λεμε τωρα,καποτε ενα ταξιτζης μου εβρισε ολο το σοι επειδη στεκομουνα αφηρημενος μπροστα στην εσοχη της στασης του λεωφορειου και δεν μπορουσε να σταματησει εκειΖει??
-
Ωχ μην αρχίσουμε πάλι, θα σκάσουν μύτη οι ακτιβιστές και θα λένε, τι είσα μάγκας κα ιγαμάω και δέρνεις?
Κάνε εντιτ πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ δεν θα αντέξω!
-
Όποιος έχει προσπαθήσει να κυκλοφορήσει με αναπηρικό ή παιδικό καροτσάκι (ή ακόμα χειρότερα με διπλό παιδικό καροτσάκι, όπως εγώ) θα έχει σίγουρα ανακαλύψει πόσο δύσκολο είναι να αποφύγει να κατέβει στο οδόστρωμα για να μην ρισκάρει την ζωή των παιδιών του. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
Αλλά δεν είναι μόνο οι έξυπνοι που παρκάρουν κάθετα στο πεζοδρόμιο.
Δεν είναι μόνο αυτοί που κλείνουν τις γωνίες και τις ράμπες (επιτέλους τους γράφει η δημοτική αστυνομία στην Αθήνα).Είναι και τα καχεκτικά δεντράκια που οι περισσότεροι δήμοι επιμένουν να φυτεύουν στη μέση του πεζοδρομίου και που δεν μεγαλώνουν ποτέ.
Είναι και οι στύλοι κάθε λογής (ΔΕΗ, ΟΤΕ, σήματα κλπ).
Και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. πχ. σκαλιά μονοκατοικιών, κουτιά της ΔΕΗ, του ταχυδρομείου κλπ.Αλλά η γαιδουριά μερικών δεν έχει όρια. Συγκεκριμένη περίπτωση: Μονοκατοικία στη οδό Θεοτοκοπούλου στο Χολαργό με θέσεις πάρκιγκ μέσα στην αυλή. Κι όμως αφήνουν όλα τους τα αυτοκίνητα (2-3 με διαφημιστικό αυτοκόλλητο ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ) κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά στην γκαραζόπορτα (προφανώς επειδή βαριούνται να τα βάλουν μέσα), τόσο που ούτε πεζός μπορεί να περάσει. Και το χειρότερο; ο δρόμος έχει άνετο πάρκιγκ ακόμα και μπροστά στο σπίτι τους για να τα παρκάρουν σωστά! Κάποτε τους άφησα σημείωμα ότι εμπόδιζαν παιδικό καροτσάκι να χρησιμοποιήσει το πεζοδρόμιο. Τα παρκάρανε σωστά για καμιά εβδομάδα και μετά πάλι τα ίδια. Ώσπου μεγαλώσαν τα παιδιά μου και πέταξα το καρότσι. Κι αυτοί ακόμη παρκάρουν κάθετα κλείνοντας το πεζοδρόμιο!
-
"Καταληψη" πεζοδρομιων απο ΙΧ