-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Α, όμορφα..... Εσείς καλέσατε εκπρόσωπο του ΣΟΑΑ και δεν ήρθε;;;Επιτρέψατε πλοηγό αυτοκίνητο ΣΟΑΑ και δεν μπήκε στις ειδικές;;
Ναί.
-
Πάσο......
-
Υπάρχουν λάθη απ' όλες τις πλευρές. Σας παρακαλώ μην προκαλείτε συζητήσεις, που δεν οδηγούν σε καλό.
Εγώ είμαι αναγκασμένος να απαντάω, τουλάχιστον για όσα ξέρω -
Με ποιο τροπο ζητησατε εκπροσωπο Σοαα στον αγωνα?
Υγ.περα το παραπανω ερωτημα εκπροσωποι οπως προειπα ηταν δυο εκ μερους του ΔΣ.....,περα απο το συνολο των οδηγων....
-
Φωτης εγραψε τωρα:
'Σας παρακαλώ μην προκαλείτε συζητήσεις, που δεν οδηγούν σε καλό. 'Eνω νωριτερα εγραψε:
'Κατά την προσωπική μου γνώμη, ο ΣΟΑΑ έκανε λάθη τακτικής, στα δίκαια αιτήματά του. ''Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς, που ήταν ο εκπρώσοπος ΣΟΑΑ στο Φθιώτιδας ???'
Nταξει......
ΥΓ.Οι συζητησεις δεν εχουν αποτελεσμα να βγει κατι κακο η καλο,εχουν αποτελεσμα να λαμψει η αληθεια.
Αν αυτη λεει πχ 'το ΔΣ του Σοαα ειναι απαραδεκτοι ,απατεωνες,ψευτες η απλα ανικανοι' εχει καλος
Αν αυτη λεει,επισης πχ, το αντιθετο παλι καλος εχει.
Με την αληθεια ασχολουμαστε και τα πραγματικα γεγονοτα,και οχι με οτι μας βολευει και τι μας αρεσει......
Αν βεβαια η αληθεια πικραινει πολλους συμφεροντολογους ,αυτη με οποιον τροπο θα πρεπει να 'σκεπαστει'..... -
Για ξεκαθαρισμα:Υπηρξε η σκεψη να παω εγω εκπροσωπος ΣΟΑΑ με το Ιμπρεζα και τον Ζηβα διπλα. Ομως τελικα δεν το εκανα γιατι σκεφτηκα οτι δεν θα ακουγοταν σωστο να εχω αποσυρει την συμμετοχη μου και μετα να εμφανιζομαι σχεδον σαν πλοηγος. Απ οσο ξερω η ΑΛΑΛ δεν ειχε αντιρηση. Τελικα πηγαν ανεπισημα Ζηβας και Μιχελακακης.
Αυτα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
Εδω βεβαια θα παρω το μερος του ΣΟΑΑ. Εχει κανεις σκεφτει ποσο στοιχιζει μια 'πλοηγικη' εμφανιση του Συνδεσμου με αυτοκινητο σε χωματινο αγωνα? Γιατι ολοι ξερουμε να λεμε και να γραφουμε, αλλά οταν ερθει η ωρα να βαλουμε το χερι στην τσεπη... -
Συγνωμη,αλλα μιλαμε για εκπροσωπο,ποιος μιλησε για πλοηγο?.....
Τον πλοηγο τον εχει στειλει η ΕΘΕΑ για βρουβες!
-
Δημητρη κατι εχεις παθει Δεν ειδες το ΣΧΕΔΟΝ πλοηγος ουτε τα εισαγωγικα? Μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινομαστε?
-
Το ερωτημα προς την ΑΛΑΛ(προς τον Φωτη δηλαδη!) ισχυει.....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
:hmmm:Το ερωτημα προς την ΑΛΑΛ(προς τον Φωτη δηλαδη!) ισχυει.....
Σου έχω στείλει pm 25/8
-
Απαντηση σαφη στο ερωτημα μου δεν παιρνω.....
εξαλλου ,επαναλαμβανω ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΟΑΑ ΥΠΗΡΧΕ
Ζηβας και ΜιχελακακηςΔηλαδη προηγουμενως που το εγραψα ελεγα ψεμματα?
Η εσυ λες ψεμματα.....
Ενα απο τα δυο ειναι το σωστο,και οι δυο να εχουμε δικιο χλωμο....
-
Νόμιζα ότι με την πολύτιμη συνδρομή του fotis t θα βγάζαμε μια άκρη για την αλήθεια.....Μάλλον δεν θα γίνει....
Οι Ζήβας - Μιχελακάκης αν ήταν στη Λαμία, δεν εκπροσωπούσαν το ΣΟΑΑ;
Οι οδηγοί που ήταν εκεί ως θεατές, δεν εκπροσωπούσαν το ΣΟΑΑ;
Η αναφορά της maleleni για κάποιο συμβάν, δεν σας βοήθησε ώστε να μην επαναληφθεί, δεδομένου ότι δεν μπορεί κανείς να είναι πανταχού παρών;
Ακόμα κι αν εσείς επιτρέψατε πλοηγό αυτοκίνητο ΣΟΑΑ, η ΕΘΕΑ το έχει αποπέμψει....
Ακόμα κι αν εσείς ζητήσατε το ασφαλιστήριο, η ΕΘΕΑ σας (μας) γείωσε...
Αλήθειες ή ψέματα όλα αυτά;
Τα πληρώματα τα θέλετε μαζί σας ή απέναντί σας; (ρητορικό....)
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Τα πληρώματα τα θέλετε μαζί σας ή απέναντί σας; (ρητορικό....)Το αλλο ρητορικο (sic) ειναι οτι εχετε βρει ανθρωπο που εκπροσωπει λεσχη και προσπαθει να επικοινωνησει με τους αγωνιζομενους για να βελτιωθουν δυο πραγματα και τον εχετε κολλησει στον τοιχο αντι να το δειτε δημιουργικα.
Βαζω στοιχημα οτι στις υπολοιπες λεσχες (και ειδικοτερα στις δυο Αθηναικες που ειναι οι πιο χυμα στο θεμα αντιμετωπιση πελατη αλλα ολως περιεργως εχουν εκατονταδες πελατες σε καθε αγωνα) εχουν πεθανει στο γελιο βλεποντας το ολο σκηνικο.
-
Κώστα σοβαρολογείς τώρα;
Επιθυμία για εποικοδομιτική επικοινωνία έχουμε....
Που είδες το κόλλημα στον τοίχο;;
Ότι ερώτηση απευθύνεται στον fotis t που, προς τιμήν του, καταδέχεται τον διάλογο που άλλοι έχουν εγκαταλείψει, ισχύει για όλες τις λέσχες και οργανωτές....
Έτυχε να είναι ο πρώτος αγώνας της 'νεας' εποχής....
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τα πληρώματα τα θέλετε μαζί σας ή απέναντί σας; (ρητορικό....)
Το αλλο ρητορικο (sic) ειναι οτι εχετε βρει ανθρωπο που εκπροσωπει λεσχη και **προσπαθει να επικοινωνησει με τους αγωνιζομενους για να βελτιωθουν δυο πραγματα **και τον εχετε κολλησει στον τοιχο αντι να το δειτε δημιουργικα.
Βαζω στοιχημα οτι στις υπολοιπες λεσχες (και ειδικοτερα στις δυο Αθηναικες που ειναι οι πιο χυμα στο θεμα αντιμετωπιση πελατη αλλα ολως περιεργως εχουν εκατονταδες πελατες σε καθε αγωνα) εχουν πεθανει στο γελιο βλεποντας το ολο σκηνικο.Τα μπολντ προκυπτουν απο τα παρακατω ερωτηματα που εθεσε ο Φωτης (ΑΛΑΛ) σε ασχετο χρονο?
'*Ο ΣΟΑΑ τι πρόβλημα έχει με την ΑΛΑΛ. Γιατί την βάζει σ' ένα τσουβάλι ???Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς, που ήταν ο εκπρώσοπος ΣΟΑΑ στο Φθιώτιδας ???'*
Ακομα περιμενω σαφη απαντηση στο ανωθεν ερωτημα που εθεσα,αν και πλεον βλεπω οτι δεν εχει νοημα....
-
Μα την απάντηση την έχει δώσει ο platis : ....να εμφανιζομαι σχεδον σαν πλοηγος. Απ οσο ξερω η ΑΛΑΛ δεν ειχε αντιρηση. Τελικα πηγαν ανεπισημα Ζηβας και Μιχελακακης.
-
Παρεπιτόντως, δεν εκπροσωπώ καμία ΑΛΑΛ.
Η ΑΛΑΛ λειτουργεί με διαδικασίες, εγώ συμμετέχω στο φόρουμ σαν fotis_t.
Αυτό, γιατί αντιλαμβάνομαι, την προσπάθεια σας να με συσχετίσετε με την ΑΛΑΛ.
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Μα την απάντηση την έχει δώσει ο platis : ....να εμφανιζομαι σχεδον σαν πλοηγος. Απ οσο ξερω η ΑΛΑΛ δεν ειχε αντιρηση. Τελικα πηγαν ανεπισημα Ζηβας και Μιχελακακης.Σου ηρθε κουτι,ε?
Φωτης εγραψε στην πρωτη σελιδα του θεματος:
'**Για το Γραφείο ΤύπουΦώτης Τερτίγκας**'
Eσυ μας ειπες τη σχεση σου με την ΑΛΑΛ**....**
'Αυτό, γιατί αντιλαμβάνομαι, την προσπάθεια σας να με συσχετίσετε με την ΑΛΑΛ.'**....**εμεις δεν προσπαθουμε τιποτα....
Ακομα περιμενω απαντηση......
-
Δεν στέλνω Δελτία Τύπου για λογαριασμό του Γραφείου Τύπου, συζητώντας μαζί σας.
Τα Δελτία Τύπου υπογράφονται.
Οι λέσχες, δεν προσκαλούν τον ΣΟΑΑ και τον εκπρόσωπο του, στους αγώνες τους.
Τι άλλο θέλεις να σου απαντήσω ???
Και κάτι ακόμα, προηγουμένως, δεν έλεγες ψέματα, δεν ήξερες ή δεν θες να καταλάβεις.
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Α, όμορφα..... Εσείς καλέσατε εκπρόσωπο του ΣΟΑΑ και δεν ήρθε;;;
Επιτρέψατε πλοηγό αυτοκίνητο ΣΟΑΑ και δεν μπήκε στις ειδικές;;
Ναί.
Ρωτησα εγω:
'Με ποιο τροπο ζητησατε εκπροσωπο Σοαα στον αγωνα? 'Φωτης εγραψε/απαντησε:
'Οι λέσχες, δεν προσκαλούν τον ΣΟΑΑ και τον εκπρόσωπο του, στους αγώνες τους. 'και, Ζηβας και Μιχελακακης ηταν στον αγωνα.....
Τι αλλο να ρωτησω.....οποιος θελει απο τα συμφραζομενα καταλαβαινει....
Οι υπολοιποι μας βλεπω να πηγαινουμε για πατσα.......
26o RALLY ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2-3/9/2006