-
Ιδου και η αποφαση
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
όταν κάνεις πουστιά στον άλλον φρενάροντας απότομα όπως και έκανε στον dornbos είναι ή όχι παράνομο?Αυτο το ξερουν πολυ καλυτερα οι αγωνοδικες απο εμας, οπως σου ειπα απ'την αρχη
-
Εχω την αίσθηση, σε λίγα λεπτά θα το επιβεβαιωσω οτι ο κανονισμός της ΦΙΑ μιλά για αφέρεση των τριών καλύτερων χρόνων αν προσπεράσεις υπό καθεστός κόκκινης σημαίας στα ελεύθερα ....
Το ψάχνω σε λίγο θα σιγουρευτώ ... -
Ο MS & FA εχουν δικαιωμα να αλλαξουν το φορτιο καυσιμου τους επειδη δεν μπηκαν στη 10αδα?
-
Τις κατατακτηριες δεν τις είδα (έκανα κατι απλωτες στην θάλασσα ) αλλά από αυτα που διάβασα στις σελιδες καθως και εδω μεσα (αν ο Μιχαλης προσπερασε με κοκκινη σημαια, ms τι ψαχνεις πάλι?? ) ενα έχω να πω:
Μακαρι να εχω να πω το ίδιο και αυριο...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τις κατατακτηριες δεν τις είδα (έκανα κατι απλωτες στην θάλασσα ) αλλά από αυτα που διάβασα στις σελιδες καθως και εδω μεσα (αν ο Μιχαλης προσπερασε με κοκκινη σημαια, ms τι ψαχνεις πάλι?? ) ενα έχω να πω:Μακαρι να εχω να πω το ίδιο και αυριο...
πόσα πιτ στοπ θα κάνει και πόσους γύρους έχει ο αγώνας;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο MS & FA εχουν δικαιωμα να αλλαξουν το φορτιο καυσιμου τους επειδη δεν μπηκαν στη 10αδα?Ναι.
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
Παραγκα ειναι αλλα ποιου ειναι το θεμα ?αφου ξερουμε...μεταξυ μας τωρα....?????
νομιζω οτι εχει χαθει η μπαλα πλεον...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο MS & FA εχουν δικαιωμα να αλλαξουν το φορτιο καυσιμου τους επειδη δεν μπηκαν στη 10αδα?Λογικά ναι.
-
Το τι εκανε ο Alonso το ειδε ολος ο κοσμος ... δεν χωραει αμφιβολια ...
Στην περιπτωση του Schumacher ομως δυστυχως το οτι δεν υπαρχει(!!!) ενα video , αλλα και η δηλωση του ενος απο τους δυο οδηγους που υποτιθεται οτι περασε μονο σε σκεψεις μπορει να μας βαλει .....
-
test
-
αν αυριο δε κερδισει ο κιμι...τι να πω....
ελπιζω να κερδισουμε κατι αυριο αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο...
-
TLG
η γνωστή παράγκα ε? Οταν όμως λέμε για παράγκα της Ferrari όλοι διαμαρτύρεστε...στην αντίθετη περίπτωση όμως...
-
πολλα κουφα συμβαινουν τωρα τελευταια...
βεβαια μη ξεχναμε οτι ειναι ενα σοου...
-
-
edited
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
TLGη γνωστή παράγκα ε? Οταν όμως λέμε για παράγκα της Ferrari όλοι διαμαρτύρεστε...στην αντίθετη περίπτωση όμως...
Αν και εγω δεν αναφερα τιποτα περι παραγκας ...καλο θα ηταν να μιλησουμε για την συγκεκριμενη περιπτωση ...
Αν παλι θελετε μπορουμε να μιλησουμε για την 'παραγκα της Ferrari'..καλως ,αλλα σε αλλο θεμα ...
Παντως αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν σας ενοχλει η παραγκα γενικοτερα , αλλα η Ferrari ... -
Iδου και το video
Youtube Video -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Παντως αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν σας ενοχλει η παραγκα γενικοτερα , αλλα η Ferrari ...Κλασικά
-
ναι ναι...ειστε σε ενα φορουμ διεστραμμενων που μισουν τη φερραρι απο τοτε που ιδρυθηκε...
επισης πολλοι οπαδοι αλλων ομαδων εχουν επισκεφτει τον ταφο του ιδρυτη και τον εχουν βεβηλωσει...
Επίσημο thread:GP Ουγγαρίας-Hungaroring