-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Έγω πάλι λέω ότι έχω δει τα πάντα από Jerez 97, και δεν χρειάζομαι υπενθύμιση. Ένας από τους δυο μας θα ξέρει καλύτερα.
Όσο για το περίφημο team up, σε τι ακριβώς βοήθησε η McLaren τον Villeneuve και τη Williams; Ο Schumacher είχε φροντίσει να χάσει από μόνος του, αν θυμάμαι καλά.Και για να μην το κουράζουμε, αν οι McLaren κάνουν στην άκρη για να περάσουν οι Renault, ή πέσουν επίτηδες πάνω στις Ferrari, δεν έχω κανένα πρόβλήμα να βγω και να δηλώσω ότι εγώ και η ομάδα που υποστηρίζω είμαστε μέγιστοι καραγκιόζηδες και πανίβλακες.
Αν δεν γίνει αυτό και η McLaren κόψει βαθμούς από τη Renault, όπως έγινε στη Γερμανία, θα βγει κανείς να δηλώσει ότι είναι ένας ηλίθιος φανατικός;Williams pit to JVill @ Jerez97:- ' Hakkinen quite quick and very helpful. Be aware that Hakkinen is now position two. He probably wants to win. Very helpful. Keep concentrating, Jacques. Hakkinen is immediately behind. Last lap. Last lap. Hakkinen has been very helpful. Jacques, position two. Don't let me down, Jacques. We discussed this... '
το τι μπορούσε να γίνει δε μου λέει τίποτα... η 'πράξη' όμως και η συμφωνία των williams renault & Mclaren..... μου λέει πάρα πολλά
-
Μην ξεχναμε και τι εγινε στην Σουζουκα '97...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
:offtopicviii:Μην ξεχναμε και τι εγινε στην Σουζουκα '97...
ενδιαφέρουσα η εκκίνηση του αγώνα
-
Ολη η 'δραση' ηταν το Σαββατο.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Έγω πάλι λέω ότι έχω δει τα πάντα από Jerez 97, και δεν χρειάζομαι υπενθύμιση. Ένας από τους δυο μας θα ξέρει καλύτερα.
Όσο για το περίφημο team up, σε τι ακριβώς βοήθησε η McLaren τον Villeneuve και τη Williams; Ο Schumacher είχε φροντίσει να χάσει από μόνος του, αν θυμάμαι καλά.Και για να μην το κουράζουμε, αν οι McLaren κάνουν στην άκρη για να περάσουν οι Renault, ή πέσουν επίτηδες πάνω στις Ferrari, δεν έχω κανένα πρόβλήμα να βγω και να δηλώσω ότι εγώ και η ομάδα που υποστηρίζω είμαστε μέγιστοι καραγκιόζηδες και πανίβλακες.
Αν δεν γίνει αυτό και η McLaren κόψει βαθμούς από τη Renault, όπως έγινε στη Γερμανία, θα βγει κανείς να δηλώσει ότι είναι ένας ηλίθιος φανατικός;Williams pit to JVill @ Jerez97:- ' Hakkinen quite quick and very helpful. Be aware that Hakkinen is now position two. He probably wants to win. Very helpful. Keep concentrating, Jacques. Hakkinen is immediately behind. Last lap. Last lap. Hakkinen has been very helpful. Jacques, position two. Don't let me down, Jacques. We discussed this... '
το τι μπορούσε να γίνει δε μου λέει τίποτα... η 'πράξη' όμως και η συμφωνία των williams renault & Mclaren..... μου λέει πάρα πολλά
Δεν νομίζω οτι θα γίνει κάτι, εναντίων μας.
Πάντως το οτι οι ΜακΛάρεν είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου, και το οτι ο Αλόνσο θέλει να μείνει στην Ρενό παρά το συμβόλαιο που υπέγραψε τον χειμώνα, μου λέει οτι ο Ρον, σαν αριστος διαπραγματευτής μπορεί να πεί. Κλείνουμε τις Φεράρι (ο Τρούλι είναι ο πρώτος διδάξας ... ), μας δίνετε και 100 εκ ευρώ, και ο Νάντο παραμένει σε εσας !!!!Ο Φλάβιο δεν νομίζω να αρνηθεί ...
Ο χρόνος θα δείξει, μετα από αρκετά χρόνια, έχουμε και πάλι πολιτικά παιχνίδια στην μάχη για το πρωτάθλημα !!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ολη η 'δραση' ηταν το Σαββατο.ε σίγουρα άλλωστε ο Villeneuve και η ομάδα του κρατούσαν με νύχια και με δόντια αρκετούς αγώνες για να μη τιμωρηθούν μιας και το ίδιο σκηνικό είχε ξανασυμβεί. Είχε πάρει νομίζω 8 αν θυμάμαι καλά αγώνες 'απαλλαγή' από την FIA για να μη δεχτεί το 1 race ban. Ωστόσο μυαλό δεν έβαλε και έκανε τα ίδια και στη Σουζούκα. Η δική μου αναφορά είχε να κάνει περισσότερο με το ότι ο Vill είχε παράπονα από τον ΜΣ ότι οδηγεί επικύνδυνα, όταν στη Σουζούκα έκανε τα ίδια 'επικύνδυνα' 2 φορές, στην εκκίνηση και μετά τον ανεφοδιασμό του και βέβαια δεν ήταν ο 1ος αγώνας.
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Δεν νομίζω οτι θα γίνει κάτι, εναντίων μας.
Πάντως το οτι οι ΜακΛάρεν είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου, και το οτι ο Αλόνσο θέλει να μείνει στην Ρενό παρά το συμβόλαιο που υπέγραψε τον χειμώνα, μου λέει οτι ο Ρον, σαν αριστος διαπραγματευτής μπορεί να πεί. Κλείνουμε τις Φεράρι (ο Τρούλι είναι ο πρώτος διδάξας ... ), μας δίνετε και 100 εκ ευρώ, και ο Νάντο παραμένει σε εσας !!!!Ο Φλάβιο δεν νομίζω να αρνηθεί ...
Ο χρόνος θα δείξει, μετα από αρκετά χρόνια, έχουμε και πάλι πολιτικά παιχνίδια στην μάχη για το πρωτάθλημα !!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ
προσωπικά πιστεύω πως δε μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί δεν είναι ανταγωνιστικοί. Ποτέ δεν είπα ότι θα μας πετάξουν έξω απο τη πίστα σε κάποιο αγώνα. Ωστόσο η δήλωση είναι γεγονός και περιμένω να δω τι μπορούν να κάνουν.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και για να μην το κουράζουμε, αν οι McLaren κάνουν στην άκρη για να περάσουν οι Renault, ή πέσουν επίτηδες πάνω στις Ferrari, δεν έχω κανένα πρόβλήμα να βγω και να δηλώσω ότι εγώ και η ομάδα που υποστηρίζω είμαστε μέγιστοι καραγκιόζηδες και πανίβλακες.
Αν δεν γίνει αυτό και η McLaren κόψει βαθμούς από τη Renault, όπως έγινε στη Γερμανία, θα βγει κανείς να δηλώσει ότι είναι ένας ηλίθιος φανατικός;Πολύ σωστό αυτό.
Προσωπικά δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον όλοι οι υποστηρικτές της McLaren, καθώς και οι πολέμιοι του Σούμι, να δηλώσουν από τώρα την άποψή τους σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, όπως έκανες εσύ.
Προσωπικά θα ένοιωθα αηδία αν η ομάδα μου (Ferrari) διάλεγε με τέτοιον τρόπο πρωταθλητή μεταξύ δύο ανταγωνιστών, δηλαδή αφήνοντας κάποιον να περάσει λες και είναι ομόσταυλος. Ευτυχώς, όσα χρόνια παρακολουθώ νοιαζόμαστε μόνο για το αν νικάμε ή όχι.
-
Εντάξει μετά την σύγκρουση MS - Villenevue η McLaren μυρίστηκε νίκη έδωσε εντολή στον Coulthard να κάνει άκρη για τον Mika αφού θεωρούσε οτι μπορούσε να κινηθεί γρηγορότερα κ η Williams έκανε στην άκρη κ για τους 2 από την στιγμή που ήθελε να φύλαξει το ελαφρώς λαβωμένο μονοθέσιο κ χρειαζόταν οπωσδήποτε τον τερματισμό του Jacques μια κ ήταν 2-3 βαθμούς πίσω από τον MS.
-
Κυριακή, κοντή γιορτή...
Πάντως αν γίνει κάτι, βλέπω τις σελίδες του τοπικ του ουγγρικού , να ξεπερνόυν και αυτές του φετινού Μονακό !!!!!
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=660 !!!! -
Ο χρήστης Autosport έγραψε:
Wurz to race with Williams in 2007Austrian Alexander Wurz will race alongside Nico Rosberg at the Williams team next season, autosport.com can reveal.
The news mean Australian Mark Webber will leave the team at the end of the season.
Webber's future with the team was uncertain after Williams decided not to take up an option which expired last Monday to keep the Australian driver for next season.
Wurz was the team's test driver this season, after moving there from McLaren.
The 32-year old last completed a full Formula One season in 2000 with the Benetton team.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Εντάξει μετά την σύγκρουση MS - Villenevue η McLaren μυρίστηκε νίκη έδωσε εντολή στον Coulthard να κάνει άκρη για τον Mika αφού θεωρούσε οτι μπορούσε να κινηθεί γρηγορότερα κ η Williams έκανε στην άκρη κ για τους 2 από την στιγμή που ήθελε να φύλαξει το ελαφρώς λαβωμένο μονοθέσιο κ χρειαζόταν οπωσδήποτε τον τερματισμό του Jacques μια κ ήταν 2-3 βαθμούς πίσω από τον MS.
έχει πλάκα ο τρόπος που κάνετε μερικά πράγματα να δείχνουν απλά και καθημερινά. Εξαιτίας της μάχης Schumi, Villeneuve, αυτό το γεγονός ξεχάστηκε αλλά δε πάυει να δηλώνει τη συνεργασία που είχαν αναπτύξει οι 2 ομάδες κάνοντας χάρη η μια στην άλλη. Επίσης όσον αφορά αυτό που λες για τον Μίκα, ότι επειδή θεωρούσε η Μακλάρεν πως μπορεί να κινηθεί ταχύτερα οπότε να κάνει στην άκρη ο Dc να περάσει, ε τι να πω έλεος!! Και μετά κατηγορείται τη Φεράρι για εντολές!
Ο DC σε όλη τη χρονιά είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία σε σύγκριση με τον Χάκινεν και ξαφνικά στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς και χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος η Μακλάρεν δείνει εντολή στον DC να περάσει ο Χάκινεν.... και σα να μην έφτανε αυτό, στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς, ο Χάκινεν παίρνει τη 2η νίκη της καριέρας του..... ακριβώς όπως πήρε και την 1η...., Δεν έχω καμία όρεξη να συζητώ για πράγματα που έχουν συζητηθεί εδώ και καιρό, αλλά όταν βλέπω πως απλοπειέτε μερικά γεγονότα....... -
Ο DC σε όλη τη χρονιά είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία σε σύγκριση με τον Χάκινεν και ξαφνικά στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς και **χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος **η Μακλάρεν δείνει εντολή στον DC να περάσει ο Χάκινεν.... **και σα να μην έφτανε αυτό, στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς, ο Χάκινεν παίρνει τη 2η νίκη της καριέρας του..... ακριβώς όπως πήρε και την 1η...., **Δεν έχω καμία όρεξη να συζητώ για πράγματα που έχουν συζητηθεί εδώ και καιρό, αλλά όταν βλέπω πως απλοπειέτε μερικά γεγονότα.......Συγγνωμη την εξελιξη αυτων των δυο αγωνων την θυμασαι?Τι σχεση αυτο που εγινε στη Μελβουρνη με τα εκτρωματα της Αυστρια(2001,2002),της Suzuka 97 ,της Μαλαισιας του 99 και παει λεγοντας?
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Ο DC σε όλη τη χρονιά είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία σε σύγκριση με τον Χάκινεν και ξαφνικά στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς και **χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος **η Μακλάρεν δείνει εντολή στον DC να περάσει ο Χάκινεν.... **και σα να μην έφτανε αυτό, στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς, ο Χάκινεν παίρνει τη 2η νίκη της καριέρας του..... ακριβώς όπως πήρε και την 1η...., **Δεν έχω καμία όρεξη να συζητώ για πράγματα που έχουν συζητηθεί εδώ και καιρό, αλλά όταν βλέπω πως απλοπειέτε μερικά γεγονότα.......
Συγγνωμη την εξελιξη αυτων των δυο αγωνων την θυμασαι?Τι σχεση αυτο που εγινε στη Μελβουρνη με τα εκτρωματα της Αυστρια(2001,2002),της Suzuka 97 ,της Μαλαισιας του 99 και παει λεγοντας?
-
Ο DC σε όλη τη χρονιά είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία σε σύγκριση με τον Χάκινεν και ξαφνικά στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς και **χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος **η Μακλάρεν δείνει εντολή στον DC να περάσει ο Χάκινεν.... **και σα να μην έφτανε αυτό, στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς, ο Χάκινεν παίρνει τη 2η νίκη της καριέρας του..... ακριβώς όπως πήρε και την 1η...., **Δεν έχω καμία όρεξη να συζητώ για πράγματα που έχουν συζητηθεί εδώ και καιρό, αλλά όταν βλέπω πως απλοπειέτε μερικά γεγονότα.......
Συγγνωμη την εξελιξη αυτων των δυο αγωνων την θυμασαι?Τι σχεση αυτο που εγινε στη Μελβουρνη με τα εκτρωματα της Αυστρια(2001,2002),της Suzuka 97 ,της Μαλαισιας του 99 και παει λεγοντας?
Ετσι ετσι γελα....
-
Ετσι ετσι γελα....
ε φυσικά και θα γελάσω αφού το ποστ που έκανα δεν αφορούσε εσένα ήταν απάντηση σε σχόλιο σχετικά με τη κίνηση της Μακλάρεν στη Jerez 97. Εσύ αυτό που έκανες ήταν να 'κόψεις' τη 2η παράγραφό μου ώστε δήθεν να αναρωτηθείς τι σχέση έχει αυτό που έγραψα...
-
Ο Alex Wurz στη Williams από το 2007:
http://www.planet-f1.com/News/Story_Pag ... 08,00.html
Ο Mark Webber; Μήπως το έβαλε για Renault μεριά;
-
Brawn to step down at the end of the year!??
From autosport.com
Ross Brawn will step down from his post as technical director at Ferrari next year, this week's Autosport magazine reveals.
The 51-year-old will take a sabbatical in 2007, with no decision currently made about his long-term future with the team.
The sabbatical will end a run of ten seasons for the Briton with Ferrari, and he has worked with Michael Schumacher in all but one season for the past 15 years.
The two began working together in 1991, when Schumacher joined the Benetton team mid-season.
All of Schumacher's seven world championship titles were captured with Brawn at the helm of the technical department, and the two are known to have a close relationship.
Ferrari declined to comment on Brawn's situation, but sources have told Autosport it is '100 percent certain' that the Briton will take a break from F1 at the end of the year.
Brawn's departure could be seen as a hint that Schumacher too has decided to retire. However, Autosport reports that Schumacher is in fact expected to stay on with Ferrari for one more season, partnering Kimi Raikkonen in what will possibly become the strongest driver line-up since Ayrton Senna teamed up with Alain Prost in McLaren, nearly twenty years ago.
Brawn himself made it clear that his future with Ferrari does not depend on Schumacher staying on. In an interview with Autosport earlier this season, he said: 'I have a lot of very good friends and colleagues at Ferrari and Michael is one of them and obviously I'll be disappointed when the day comes that he doesn't want to carry on. And an era will pass. But Ferrari is much bigger than that.
'Yes, there are still some formal discussions to take place [between Brawn and the team] and they'll happen during the summer. Anyone who is in a responsible position, particularly for a team that they love, like Ferrari, has always got to be thinking about how to groom and develop their successors.
'It's only correct that we have an evolution for the future, be it next year, be it two years' time, be it three years or whatever. We will all stop one day and it is important that we have a proper plan for the future.'
-
Ετσι ετσι γελα....
ε φυσικά και θα γελάσω αφού το ποστ που έκανα δεν αφορούσε εσένα ήταν απάντηση σε σχόλιο σχετικά με τη κίνηση της Μακλάρεν στη Jerez 97. Εσύ αυτό που έκανες ήταν να 'κόψεις' τη 2η παράγραφό μου ώστε δήθεν να αναρωτηθείς τι σχέση έχει αυτό που έγραψα...
Ε?Ολα αυτα τα εκανα εγω? Τελος παντων εγω αυτο που σε ρωτησα νομιζω ειναι ξεκαθαρο.
-
Ε?Ολα αυτα τα εκανα εγω? Τελος παντων εγω αυτο που σε ρωτησα νομιζω ειναι ξεκαθαρο.
και τι απάντηση περιμένεις όταν με ρωτάς τι σχέση έχει η Αυστραλία 98 και Αυστρία 2001 και 2002? Μάντεψε
F1 - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2006