-
Ο Ψωμιαδης ειναι αυτος που ειναι και δεν το κρυβει και οι Θεσσαλονικης τον ψηφιζουν χαλαρα.....τι να λεμε τωρα.
Απο την αλλη μερια εχει για αντιπαλους κατι ανεκδοτα στυλ Πατουλιδου, και μετα απορουμε γιατι βγαινει. ...την ειδε κανεις χθες στον Alpha τι μαλακιες ελεγε???
Ο λιγοτερο κακος ειναι ο Ψωμιαδης...τοσο απλο.
-
Βασικά αν κάνεις ένα γκάλοπ όλοι θα σου πούνε αμάν με αυτόν τον Ψωμιάδη και μετά θα προσθέσουν και ποιον να ψηφίσεις όμως...Φυσικά η δαιμονοποίηση του Νότου των στρίγκατων δημοσιγράφων της Αθήνας κτλ πουλάει στον Βορρά και με αυτό τον τρόπο μαζεύει κουκιά...Σίγουρα θα εκλεγεί δεν τίθεται θέμα, το θέμα είναι αν θα πάρει 55% ή 43%
Απο εκεί και πέρα αν γουστάρουμε τους λαϊκισμούς και τις εξυπναδούλες ντάξει συμφωνώ Ψωμιάδης rules
Κάποιος είπε οτι κάθε χώρα έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν σίγουρα αυτό ισχύει 100% στην Ελλάδα -
Δηλαδή φίλε Krieza θες να μου πεις ότι οι Θεσσαλονικείς ψηφίζουν ένα μ@λ@κ@ (με Μ κεφαλαίο), λαϊκιστή του κερατά, για να πάνε κόντρα στους σοβαροφανείς των ΜΜΕ!
?????????????????????????????????????Τι να πω, άβυσσος ο νους το ψηφοφόρου...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δηλαδή φίλε Krieza θες να μου πεις ότι οι Θεσσαλονικείς ψηφίζουν ένα μ@λ@κ@ (με Μ κεφαλαίο), λαϊκιστή του κερατά, ......Μη κρίνετε ίνα μη κριθείτε λέμεεεεεεεεεε...
Επειδή η Θεσσαλονίκη είναι εδώ και χρόνια μπλε βοηθάει πολύ την κατάσταση αυτή,να βγαίνει συνέχεια δεξιός νομάρχης αλλά και δήμαρχος, αλλά και το Πασοκ κάνει οτι μπορεί για να χάνει γιατί δεν έχει ποτέ επιλέξει σωστά πρόσωπα να αντιπαραχθούν μπροστά στην Ν Δημοκρατυία
Αν αλλάξεις τα τοπωνύμια, τα χρώματα και τα κόμματα, η πρόταση αυτή έχει εφαρμογή τουλάχιστον στο 80 % των περιπτώσεων (Ελληνικών πόλεων ή περιφερειών).
Εγώ, που είμαι καχύποπτος, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι τυχαίο κι όχι προϊόν συναλλαγής... -
Τα δημόσια πρόσωπα ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!
Αν μη τι άλλο αυτό είναι -υποτίθεται- η πεμπτουσία της δημοκρατίας.Αν κατέβω για δήμαρχος/νομάρχης/τοπάρχης/πάρεδρος και δε συμμαζεύεται όχι μόνο ο κόσμος μπορεί να με κρίνει, αλλά ΩΦΕΙΛΕΙ να με κρίνει.
Το πρόβλημα μάλλον το ανάποδο είναι: Ότι ρίχνουμε την ψήφο μας άκριτα σε σούργελα του τύπου Ψωμιάδη (ειλικρινά είναι ό,τι περισσότερο σιχαίνομαι στη νεοελληνική πολιτική σκηνή - λαϊκιστής, αγράμματος, (πιθανότατα) βλαξ, ελληναράς της κακιάς ώρας, πατριδοκάπηλος... να συνεχίσω; ). -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Επειδή η Θεσσαλονίκη είναι εδώ και χρόνια μπλε βοηθάει πολύ την κατάσταση αυτή,να βγαίνει συνέχεια δεξιός νομάρχης αλλά και δήμαρχος, αλλά και το Πασοκ κάνει οτι μπορεί για να χάνει γιατί δεν έχει ποτέ επιλέξει σωστά πρόσωπα να αντιπαραχθούν μπροστά στην Ν Δημοκρατυία
Αν αλλάξεις τα τοπωνύμια, τα χρώματα και τα κόμματα, η πρόταση αυτή έχει εφαρμογή τουλάχιστον στο 80 % των περιπτώσεων (Ελληνικών πόλεων ή περιφερειών).
Εγώ, που είμαι καχύποπτος, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι τυχαίο κι όχι προϊόν συναλλαγής...Σε επίπεδο νομαρχίας, όταν μιλάμε για τόσο μεγάλα νούμερα ψηφοφόρων, προφανώς ένα μεγάλο ποσοστό ψηφίζει και χωρίς κάποιο άλλο συμφέρον.
Εκτός και αν είναι δυνατόν να υπάρξουν τόσες πολλές συναλλαγές που δεν θέλω να φαντάζομαι...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σε επίπεδο νομαρχίας, όταν μιλάμε για τόσο μεγάλα νούμερα ψηφοφόρων, προφανώς ένα μεγάλο ποσοστό ψηφίζει και χωρίς κάποιο άλλο συμφέρον.Να σου το κάνω πιό 'λιανά'
'Λοιπόν, θα βάλουμε εμείς αυτόν τον καμένο σ' αυτή τη Νομαρχία, βάλτε εσείς εκείνο το δικό σας καμένο στην άλλη. Έτσι, θα πάρουμε μία ο ένας και μία ο άλλος'.
Κι ο 'λαός', απλά, ψηφίζει... Με κατάλαβες, πιστεύω...
Ή: 'Βάζουμε εμείς το δικό μας ψόφιο στη Δημαρχία της έδρας του Νομού, βάλτε εσείς ένα δικό σας αντίστοιχο στη Νομαρχία'. Ωραία πράγματα: ο ένας το Δήμο, ο άλλος το Νομό. Οι μεν λένε ότι δεν γίνεται τπτ λόγω της γάγγραινας (sic) στη Νομαρχία, οι δε λόγω της άλλης γάγγραινας (sic) στη Δημαρχία.Εκτός και αν είναι δυνατόν να υπάρξουν τόσες πολλές συναλλαγές που δεν θέλω να φαντάζομαι...
Επειδή έχω πάθει πολλά λόγω της 'λογικής' πρέπει-να-κρατάμε-ισορροπίες*, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου: Δεν θέλεις ούτε να φαντάζεσαι (πόσο μάλλον να ξέρεις)...
*Αν δεν κατάλαβες, είναι η 'λογική' που επιβάλλει να χάνεις κι εσύ τις μισές υποθέσεις, όχι γιατί ο άλλος έχει δίκαιο, αλλά γιατί δεν γίνεται να 'ικανοποιείσαι' συνεχώς εσύ! Αν, δλδ, κάποιος απαιτεί να σου πάρει το σπίτι, πιθανότατα κάποια στιγμή να κερδίσει κάνα δωμάτιο...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τα δημόσια πρόσωπα ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!Σαφέστατα και υποχρεωτικά, αλλά τα
...ένα μ@λ@κ@ (με Μ κεφαλαίο), λαϊκιστή του κερατά,
...σούργελα του τύπου Ψωμιάδη .... λαϊκιστής, αγράμματος, (πιθανότατα) βλαξ, ελληναράς της κακιάς ώρας, πατριδοκάπηλος...
δεν είναι κρίσεις δημοσίων προσώπων, αλλά παραλήρημα!
-
Για τον συγκεκριμένο μάλλον είναι μια μετριοπαθής κρίση...
-
Τι να πω, εσείς ξέρετε καλύτερα - τον έχετε κοντά. Έχω κόψει και την TV ...
edit
Επειδή τα θέματα σχετίζονται, τελικά, δεν πρόκειται για Δημοκρατικά εκλεγμένο εκπρόσωπο του Λαού;
Ρε μπας κι έχουν αυτοί δίκαιο κι εμείς άδικο; Είναι και περισσότεροι...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Show δίνει στο Μεγάλο Κανάλι ο Νομάρχης ( δεν υπάρχει άλλος μόνο αυτός )
Με τον καλο Βορρα και τον κακο νοτο,με τα στριγκακια και τοσες αλλες κοτσανες ο κ. μοναρχης καταφερε ολα τα καναλια να του παρουν 'συνεντευξη'.
Ποιος αλλος υποψηφιος ειχε τοσες ωρες τζαμπα προβολη ;
Που πας ρε Βουλα; Ο κ. μοναρχης υπολογιζει ,συμφωνα με τα λεγομενα του, να παρει 42%.Εγώ έχω την εντύπωση πως θα το καταφέρει κιόλας το 42%...Και αυτός και ο Πρίγκηψ-Δήμαρχος...
Τι στοίχημα βάζουμε ότι και οι δύο θα βγουν με πάνω από 50%;;;;;
Το ίδιο και στην Καλαμαριά που μένω... Οι επικρατέστεροι είναι ο νυν δήμαρχος (πασοκ => η Καλαμαριά ΠΑΝΤΑ βγάζει πάνω από 50% πασοκ... στις προηγούμενες εκλογές ο δήμαρχος δεν πήγε καλά... πήρε μόνο 51%...), ο οποίος τα 8 χρόνια που είναι δήμαρχος έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο... 2 στενά ασφαλτόστρωσε... και ο ... Χάρυ Κλυν (που είναι μεν 'κομμουνιστής', αλλά βάζει ως ανεξάρτητος που τον υποστηρίζει η νδ, το ΚΚΕ έχει δικό του υποψήφιο)... Οι άλλοι υποψήφιοι είναι οι κλασσικοί αποτυχημένοι επίδοξοι πολιτικοί... Και ερωτώ εγώ: ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΨΗΦΙΖΕΙΣ;;;;;;;;;;;;
Πραγματικά αναρρωτιέμαι τι χόρτο τρώμε σ' αυτή την πόλη...
Για τον συγκεκριμένο μάλλον είναι μια μετριοπαθής κρίση...
Μετριοπαθέστατη...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πραγματικά αναρρωτιέμαι τι χόρτο τρώμε σ' αυτή την πόλη...Από το ίδιο που τρώμε όλοι, Μάρκο... Συναλλαγή γίνεται, χαλάρωσε κι απόλαυσέ το (μαζί με όλα τα υπόλοιπα)...
-
Πραγματικά αναρρωτιέμαι τι χόρτο τρώμε σ' αυτή την πόλη...
Από το ίδιο που τρώμε όλοι, Μάρκο... Συναλλαγή γίνεται, χαλάρωσε κι απόλαυσέ το (μαζί με όλα τα υπόλοιπα)...
Δίκιο έχεις, απλά ώρες ώρες...
Και το θέμα είναι ότι εγώ (ο πολίτης - υπήκοος) θα την φάω πάλι... αλλά με τι ασχολούμαι τώρα...
-
Στην Καλαμαριά έχουν πλάκα οι αφίσες των υποψηφίων...
Αυτός του ΠΑΣΟΚ ως... κεντροαριστερος εικονίζεται να 'γέρνει' προς τα δεξιά ενώ αυτός της ΝΔ ( ) 'γέρνει' προς τα αριστερά!!!
Βρε τους κερατάδες τους μαρκετίστες! -
Εκείνη του Χάρυ με τις παλιές φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία την είδες;;;
Προφανώς δεν είχε καμία πιο καινούρια με τον εαυτό του στην Καλαμαριά...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Και το θέμα είναι ότι εγώ (ο πολίτης - υπήκοος) θα την φάω πάλι...Ε ναι, αλλά εγώ ο πολίτης - υπήκοος είμαι αυτός που ξημεροβραδιάζεται στα εκλογικά κέντρα, ελπίζοντας να 'βολευτεί' μαζί με τον υποψήφιο που υποστηρίζει, όχι;
-
Και το θέμα είναι ότι εγώ (ο πολίτης - υπήκοος) θα την φάω πάλι...
Ε ναι, αλλά εγώ ο πολίτης - υπήκοος είμαι αυτός που ξημεροβραδιάζεται στα εκλογικά κέντρα, ελπίζοντας να 'βολευτεί' μαζί με τον υποψήφιο που υποστηρίζει, όχι;
Ναι...
Είχα πριν από λίγες ώρες παρόμοια συζήτηση με τους γονείς μου (γυρνώντας από το αστυνομικό τμήμα, όπου σαν καλοί υπήκοοι πήγαμε να βγάλουμε ΝΕΑ διαβατήρια, γιατί οι πασάδες αποφάσισαν ότι αυτά που είχαμε και λήγαν σε 3 χρόνια δεν κάνουν πια και θα πρέπει να πληρώσουμε πάλι ολόκληρη την 5ετία... ) και καταλήξαμε στο κλασσικό...
Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν...
-
Σου είπαν να πάρεις και σένα χαρτάκι προτεραιότητας και να περάσεις την επόμενη?
Σου κλεισανε ραντεβού την ώρα που αυτοί ήθελαν και όχι εσύ χωρίς καν να σε ρωτήσουν?
Ή έχεις φτάσει στο σημείο που σου λένε μάλλον σε μια βδομάδα θα είναι έτοιμο?
Αν είσαι σε αυτό το στάδιο σημαίνει οτι ήδη αγωνιάς για το αν ο φωτοκριτικός στην ΓΑΔΑ θα εγκρίνει την φωτογραφία σου -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν είσαι σε αυτό το στάδιο σημαίνει οτι ήδη αγωνιάς για το αν ο φωτοκριτικός στην ΓΑΔΑ θα εγκρίνει την φωτογραφία σου
Εκεί είμαι...
-
Τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται για τις πράξεις και την παρουσία τους γενικότερα από τους πολίτες.
Οι δημοσιογράφοι έχουν την ευθύνη να πληροφορούν τους πολίτες για τα γεγονότα και όχι να 'κρίνουν' - δικάζουν, κατά το συμφέρον τους, με ψευδή ή μονομερή παρουσίαση αυτών.’ντε με τον κάθε...@@@@@ που έχει βρει τη θεσούλα του στην μικρή οθόνη και την έχει δει Θεός
Δημοτικές εκλογές