-
Λοιπον ο χρυσός αιώνας του Περικλή μαζί τελειώνει ενδόξεως την Δευτέρα που τον παραδίδω γι'ανταλλαγή για το νέο μου απόκτημα...
Το Golf GT...Το βρήκα με λίγα χιλιόμετρα και καλή τιμή απο την αντιπροσωπεία και αφου ελένχθηκε εκ των έσω ...το έκλεισα...
θα το έχω στα χέρια μου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδαΛοιπόν τι λέτε καλά έκανα;
Ακούω απόψεις...
μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να στεναχωρηθώ ότι και να πείτε... -
Λοιπον ο χρυσός αιώνας του Περικλή μαζί τελειώνει ενδόξεως την Δευτέρα που τον παραδίδω γι'ανταλλαγή για το νέο μου απόκτημα...
Το Golf GT...Το βρήκα με λίγα χιλιόμετρα και καλή τιμή απο την αντιπροσωπεία και αφου ελένχθηκε εκ των έσω ...το έκλεισα...
Ακούω απόψεις...
Ακούω απόψεις...
Ψηφισα το δευτερο
Αλλα νομιζω καλα εκανες,καινουριο μοντελο ειναι,ποσο σκισιμο μπορει να εχει φαει,αυτοκινητο ειναι οχι τριαντάφυλλο -
TD? τι έδωσες?
-
Μπράβο Ρένα... Καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Λοιπόν τι λέτε καλά έκανα;Πες μας τι χρώμα είναι να σου πούμε!
Μεγειές μεγειές, καλοτάξιδο!!!
-
Πόσο πήγε;
Καλοτάξιδο...
-
Καλοτάξιδο!
-
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά, άντε να κανονίσουμε κανά track-day, να το δούμε και στην πίστα
-
Λοιπον ο Περικλής για όσους δεν είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν ήταν ένα Polo facelift του 2001, χαμηλωμένος όπως όλα τα Polo που σέβονται τον εαυτό τους...και ανταλλάχθηκε έναντι 5.300 Ευρώ.
Το GT αγοράστηκε τελικά 20.000, μείον την διαφορά του Πέρι...
νομίζω οτι ήταν καλή τιμή... μέσα στην εγγύηση είναι, οπότε ότι πρόβλημα είναι να βγάλει θα το έχει ήδη βγάλει απο το σκίσιμο, ή θα το βγάλει τώρα σύντομασε τελική κι εγώ δεν θα του αλλάξω και τα φώτα
Χρώματος ανθρακί και πεντάπορτο (έχουμε και γονιά να μεταφέρουμε )
-
σωστή και στο χρώμα και στις θύρες
καλοτάξιδο! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
...Χρώματος ανθρακί..Ok, τότε καλά έκανες... Και πάλι καλές βόλτες (μέσα και έξω από την πίστα!)!
-
Καλοτάξιδο Ρένα!!!
-
Καλοταξιδο.Και το ονομα αυτού;
-
Καλοριζικο-καλοταξιδο Ρενα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλοταξιδο.Και το ονομα αυτού;
Πελοπιδας!!Μπα δυσκολο στην προφορά...
Θα βάλω καμια ψηφοφορία...η καλύτερα Αγγελία
ΖΗΤΕΙΤΕ ΝΟΝΟΣ για GOLF GT -
Αφού δεν είναι άσπρο, δε θα είναι σκισμένο!!
Καλοτάξιδο, Ρένα!!!
-
Θα αρχίσω να σκέφτομαι προτάσεις για όνομα...
Καλοτάξιδο......
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλοταξιδο.Και το ονομα αυτού;'Σκισμένο'
Καλοτάξιδο Ρένα!
ΥΓ: δημοσιογραφικό ήταν
Το πηρααααααααα :-)