-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Christos M , ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΑΑ ,( ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΟΑΑ , Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΣ ) ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ , ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΙΧΡΤΙΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ .ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ , Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΣ , ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , **ΜΑΣ **.
ΚΡΑΤΑ , ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΙΑ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ , ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ , ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ .
ΑΣΤΟ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ
Δε χρειάζεται να μιλάτε με αυτόν τον τόνο κ.Χρίστο. Η πικρία μένει, αλλά εμένα και όσους πίστεψαν σε κάτι που φαινόταν καλό, δε μας κορόιδεψε κανείς. Μεγάλα παιδιά είμαστε, κάναμε μια λάυος εκτίμηση, ας πούμε.
Τι θα ήθελα να δω ? Στις επόμενες εκλογές του ΣΟΑΑ να είναι υποψήφιοι και νέοι, άσχετοι, χωρίς συμφέροντα και ευαισθησίες. Με λίγα λόγια, άπειροι από τη μια αλλά και να μη μασάνε από την άλλη.
Εκεί, θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον. -
Αφου η παραιτηση Ιγγλεση τελικα δεν εγινε δεκτη απο το ΔΣ, δεν το κλειδωνουμε το θεμα;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αφου η παραιτηση Ιγγλεση τελικα δεν εγινε δεκτη απο το ΔΣ, δεν το κλειδωνουμε το θεμα;TI ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ go for pole , Η ΠΡΩΤΗ Η ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ , Η ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΘΥΜΟΜΕΝΗ , Η, Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΙΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ?
Η ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ (ΔΙΑΒΑΣΕΙ )ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ Π.Χ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ?
ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΚΕΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΣ !
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ? ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...... ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΟΥΝ , ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ .
-
Ενα ΔΤ στο μαιλ μου ειδα, φανταζομαι συντομα θα ειναι και στο rally.gr. Τωρα αν ηταν η πρωτη, η δευτερη, η εκατοστη δεν εχω ιδεα. Παντως οντως ο Κοσμοπουλος γινεται αντιπροεδρος και ο Κυρκος μελος
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ενα ΔΤ στο μαιλ μου ειδα, φανταζομαι συντομα θα ειναι και στο rally.gr. Τωρα αν ηταν η πρωτη, η δευτερη, η εκατοστη δεν εχω ιδεα. Παντως οντως ο Κοσμοπουλος γινεται αντιπροεδρος και ο Κυρκος μελος -
-
Αποφάσεις συνεδρίασης ΣΟΑΑ
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου συνεδρίασε εχτές 19/7/06. Παρόντες ήσαν οι κ.κ. Α.Ζήβας (Πρόεδρος) , Μ.Ξανθάκος (Ταμίας), Ι.Μεσημέρης, Δ.Μιχελακάκης , Γ.Κοσμόπουλος(Μέλη). Ορίσθηκε εκτελών χρέη Γραμματέα ο Δ.Μιχελακάκης.
Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
- Συζητήθηκε η παραίτηση του κ.Δήμου Ριζικάρη την οποία το Συμβούλιο κάνει αποδεκτή. Τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία του με τα υπόλοιπα μέλη και εκφράζει την λύπη του για τον τρόπο που επέλεξε να αποχωρήσει από την σύνθεση του Δ.Σ. , όπως επίσης και για τους ανακριβείς ισχυρισμούς του , τους οποίους χρησιμοποίησε ως βάση των διαφωνιών του και των προσβλητικών και αβάσιμων χαρακτηρισμών του για την λειτουργία του ΣΟΑΑ.
- Συζητήθηκε η παραίτηση του κ. Α.Ιγγλέση την οποία το Συμβούλιο δεν κάνει δεκτή διότι θεωρεί ότι εξέλειπαν οι λόγοι που την προεκάλεσαν.
- Το συμβούλιο εκλέγει ομόφωνα στην θέση του Αντιπροέδρου τον κ.Γιώργο Κοσμόπουλο.
- Το συμβούλιο θα καλέσει το αναπληρωματικό μέλος κ.Λεωνίδα Κύρκο να αναπληρώσει την θέση του παραιτηθέντα.
Ο Πρόεδρος , Τα Μέλη
(Δελτίο Τύπου ΣΟΑΑ)
Εγω γιατι παλι χανω καποια πραγματα?
-
Λοιπον.....
Στην παραπανω επιστολη του ΣΟΟΑ βρησκω τις εξης ανακριβιες και μου δημιουργουντε οι εξης αποριες.....
- Σχετικα με την παραιτηση του κ.Αρη λενε:
'Συζητήθηκε η παραίτηση του κ. Α.Ιγγλέση την οποία το Συμβούλιο δεν κάνει δεκτή διότι θεωρεί ότι εξέλειπαν οι λόγοι που την προεκάλεσαν'.
Διαβαζοντας λοιπον την επιστολη του κ.Αρη βρηκα αυτους τους 2 λογους
Α. Από την άλλη πολεμήθηκα , κατηγορήθηκα , ιδιαίτερα ύπουλα , από ανθρώπους που έχουν ευεργετηθεί από το σπόρ. Από ανθρώπους που αποδείχθηκε ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για την ασφάλεια μας δεδομένου ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι το προσωπικό όφελος.
Β.Την επομένη , στο Δ.Σ. υπέβαλλα την παραίτησή μου για λόγους ευθιξίας που δεν έγινε δεκτή. Συμφώνησα γιατί είχαμε σαν συμβούλιο να αντιμετωπίσουμε ένα μείζον θέμα και η συνοχή και η συμβολή όλων ήταν απαραίτητη.
Όμως ο Αντιπρόεδρος , όπως μαθαίνω , δεν επιθυμεί την συνοχή καταφεύγοντας σε διασπαστικές για τον ΣΟΑΑ κινήσεις . Δεν γνωρίζω τους λόγους αν και υποψιάζομαι πολλά .Γι αυτό επαναφέρω την οριστική και αμετάκλητη παραίτησή μου από Γ.Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ .
2.Σχετικα με την παραιτηση του κ.Δημου λενε:
'Συζητήθηκε η παραίτηση του κ.Δήμου Ριζικάρη την οποία το Συμβούλιο κάνει αποδεκτή. Τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία του με τα υπόλοιπα μέλη και εκφράζει την λύπη του για τον τρόπο που επέλεξε να αποχωρήσει από την σύνθεση του Δ.Σ. , όπως επίσης και για τους ανακριβείς ισχυρισμούς του , τους οποίους χρησιμοποίησε ως βάση των διαφωνιών του και των προσβλητικών και αβάσιμων χαρακτηρισμών του για την λειτουργία του ΣΟΑΑ. 'Αρα συνοψιζοντας τους χαρακτηρισμους, ο κ.Δημος αναφερει(και οπου κανω λαθος διορθωστε με):
α.Οτι στο Δ.Σ του ΣΟΑΑ εχει καποια μυστικη πολιτικη.
-Δεν μπορω να παρω θεση.....β.Ελλειψη ενημερωσης και επαφης με τα μελη του συνδεσμου....
-Γιατι το χαρακτηριζουν ανακριβη? Ειχανε καποια επαφη? Βγαλανε καποια ανακοινωση?γ.Προχειρωτητα ληψης αποφασεων.
- Και αυτο ψεμα ειναι? Εγω μαλλον καμμια αποφαση θα ελεγα.
δ.Μη συγκληση Γενικης συνελευσης των μελων για να ληψη μετρων οσων αφορουν τα τελευταια τραγικα γεγονοτα.
- Που εχει αδικο παλι ο κ.Δημος? Εγινε καμμια γενικη συνελευση(πλυν του Ιανουαριου ή Φεβρουαριου δεν θυμαμαι καν ποτε εγινε)? Και αν ναι που ειναι το δελτιο τυπου?
ε.Μη ληψη δημοσιας θεσης απο το Δ.Σ. για θεματα που αφορουν τα μελη του ΣΟΟΑ και γενικοτερα ολους μας.
- Ακομα και σε αυτη την συνελευση που κανατε, προτιμησατε κυριοι να μιλησετε για τις παραιτησεις και να εκλεξετε νεα προσωπα, αλλα για τα φλεγοντα ζητηματα παλι βουβα βλεπω.....
Αυτες ειναι οι αποριες μου και θα παρακαλουσα καποιον απο το ΣΟΑΑ που (σιγουρα) διαβαζει, να ριξει λιγο 'φως στο τουνελ'.
Ζητω συγνωμη για το μεγαλο αυτο ποστ.
Αλεξανδρος Αννιβας - Σχετικα με την παραιτηση του κ.Αρη λενε:
-
ΦΟΒΕΡΟ , .... ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΥ , ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ...... ΠΟΡΤΑ .
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 19 , ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΤΗΣ 20 , ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!!!
ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΘΕΑ (ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ), ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΑΝ , ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
Συζητήθηκε η παραίτηση του κ.Δήμου Ριζικάρη την οποία το Συμβούλιο κάνει αποδεκτή.
ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΑΜΕΝΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΚΟΛΗΤΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΜΟΥΔΙΕΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ..... ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. , ΑΦΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΤΑ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΡΕΣ ) ? ΑΡΑ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΟΥ , ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ , ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
....... ΑΠΟΡΟΙΑΣ ΑΞΙΟΝ , Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ , ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ?
ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟ ?
ΜΕΤΑ .....ΝΤΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ
Λαθος , εχουμε κι εναν καπου σε ενα σιρταρι , εχει και σχολη αγωνιστικης οδηγησης και δενει η κομποστα με τον τελευταιο , καλεσαντα , εεεεε μουρλια το γλυκο , φιλακια
Οσοι ειπατε το ονομα Παυλος , την πατησατε , αλλος ειναι αυτος που λεω -
Απάντηση όμως του κυρίου Ριζικάρη ουσιαστική στην καταγγελία της μη ενημέρωσης της οργανωτικής επιτροπής για το Μαύρο Ρόδο που αναφέρει ο κύριος Ιγγλέσης δεν είδαμε.......
Κύριε Δήμο νομίζω ότι επιβάλλεται μία απάντηση σε μία τόσο σοβαρή καταγγελία. Γιατί άν τυχόν όπως ισχυρίζεται η οργάνωση οι μπαριέρες έπεσαν απο φορτηγό 'εν αγνοία' της τότε..........
-
Τώρα , ένα πράγμα σάν ξαφνικός έρωτας , έχει προκύψει για τον Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου .
Μάλιστα , ΟΛΟΙ , κουτσοί , στραβοί έχουν γνώμη .......
Τώρα , όπως και άλλες φορές , είπαμε , ΣΟΑΑ ώ ΣΟΑΑ , Βοήθησε εμάς
Ερωτήσεις:
Πόσοι έχουν αγωνιστική άδεια και πόσοι απο αυτούς είναι μέλη του ?????????
Πόσοι απο αυτούς που έχουν αγωνιστική άδεια έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερθεί να γίνουν μέλη του ??????
Πόσοι απο τα μέλη έχουν ενεργή συμμετοχή στο Συνδεσμο ???Πόσοι , απο αυτούς που φωνάζουν πως ο ΣΟΑΑ , δεν (ΚΑΙ ΔΕΝ -δυστυχως)
έκανε όσα έπρεπε όταν έπρεπε , ήταν 'εκεί' , έστω μεμονωμένα , να υψώσουν την φωνή τους ????Ναί , ΔΥΣΤΥΧΩΣ , είναι πολύ δύσκολο να κοιτάς τον καθρέπτη
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα
Υ.Γ. Τον έχω φτύσει τον ευατό μου , κοιτώντας στον καθρέπτη. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Τώρα , ένα πράγμα σάν ξαφνικός έρωτας , έχει προκύψει για τον Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου .Μάλιστα , ΟΛΟΙ , κουτσοί , στραβοί έχουν γνώμη .......
Τώρα , όπως και άλλες φορές , είπαμε , ΣΟΑΑ ώ ΣΟΑΑ , Βοήθησε εμάς
Ερωτήσεις:
Πόσοι έχουν αγωνιστική άδεια και πόσοι απο αυτούς είναι μέλη του ?????????
Πόσοι απο αυτούς που έχουν αγωνιστική άδεια έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερθεί να γίνουν μέλη του ??????
Πόσοι απο τα μέλη έχουν ενεργή συμμετοχή στο Συνδεσμο ???Πόσοι , απο αυτούς που φωνάζουν πως ο ΣΟΑΑ , δεν (ΚΑΙ ΔΕΝ -δυστυχως)
έκανε όσα έπρεπε όταν έπρεπε , ήταν 'εκεί' , έστω μεμονωμένα , να υψώσουν την φωνή τους ????Ναί , ΔΥΣΤΥΧΩΣ , είναι πολύ δύσκολο να κοιτάς τον καθρέπτη
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα
Υ.Γ. Τον έχω φτύσει τον ευατό μου , κοιτώντας στον καθρέπτη.Και μετά απο όλα αυτά που γίνανε και την υσηχία απο την μεριά του ΣΟΑΑ πες μου Αποστόλη για πιο λόγω να γραφτούν?Πες μου αν είδες καμιά θέση να πήρε που σου ζητάνε απο τα γιάννενα να πας στο οακα να δούνε αν τα χεις 400 ή οχι?(και φυσικά τα 110 μην τα ξεχνάμε)Άλαξε κάτι στους αγώνες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια?Ή ΄πικρή αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα είναι πολύ αμέτοχος σε σοβαρά ζητήματα του χώρου.Ή εκτος αν τα συζητάει με την εθεα και μένουνε στο συρτάρι των γραβατωμένων.Εκτός οτι δεν είδαμε αλαγές προς το καλύτερο,ούτε καποια δελτία τύπου δεν είδαμε ετσι μονο και μόνο να μας κάνουνε να έλπίζουμε πώς κάποτε ίσως γίνει κάτι καλο.
Αυτα στα λέει ένας που δεν έχει ανανεώσει την λισανς του στην εθεα αλλά γράφτηκε στον ΣΟΑΑ πίστευε στον ΣΟΑΑ,και μετα λύπης του δεν έχει δεί τίποτα θετικό προς το παρόν παρά μόνο υποσχέσεις οτι μπορούμε να κάνουμε πολλά ενωμένοι.Κρίμα γιατί είμουνα και παραμένω ενωμένος στον Σοαα περιμένωντας ακόμα μπας και κανει καμια κίνηση που να έχει ως σκοπό να γίνουνε κάποια πράγματα σωστα στο μαραζωμένο αυτό αθλημα. -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Απάντηση όμως του κυρίου Ριζικάρη ουσιαστική στην καταγγελία της μη ενημέρωσης της οργανωτικής επιτροπής για το Μαύρο Ρόδο που αναφέρει ο κύριος Ιγγλέσης δεν είδαμε.......Κύριε Δήμο νομίζω ότι επιβάλλεται μία απάντηση σε μία τόσο σοβαρή καταγγελία. Γιατί άν τυχόν όπως ισχυρίζεται η οργάνωση οι μπαριέρες έπεσαν απο φορτηγό 'εν αγνοία' της τότε..........
+1
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Τώρα , ένα πράγμα σάν ξαφνικός έρωτας , έχει προκύψει για τον Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου .Μάλιστα , ΟΛΟΙ , κουτσοί , στραβοί έχουν γνώμη .......
Δεν επρεπε δηλαδη να εθεσουμε τους προβληματισμους μας κ.Νουσια?
Και ποιοι ειναι αυτοι οι ολοι? Define please!!!!!!!!!!!!!!Ερωτήσεις:
Πόσοι έχουν αγωνιστική άδεια και πόσοι απο αυτούς είναι μέλη του ?????????Εχω, αλλα δεν ειμαι........
Εχω και ενδιαφερθηκα,αλλα δεν μου αρεσε ο τροπος που αντιμετωπιζε τις καταστασεις.....
Πόσοι , απο αυτούς που φωνάζουν πως ο ΣΟΑΑ , δεν (ΚΑΙ ΔΕΝ -δυστυχως)
έκανε όσα έπρεπε όταν έπρεπε , ήταν 'εκεί' , έστω μεμονωμένα , να υψώσουν την φωνή τους ????Ημουν αλλα μας εγραψαν εκει που δεν πιανει μελανι.....
Ναί , ΔΥΣΤΥΧΩΣ , είναι πολύ δύσκολο να κοιτάς τον καθρέπτη
Οντως... Ιδιος οταν τον κοιτας και λες.... Παλι μαλακα με πιασανε....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Απάντηση όμως του κυρίου Ριζικάρη ουσιαστική στην καταγγελία της μη ενημέρωσης της οργανωτικής επιτροπής για το Μαύρο Ρόδο που αναφέρει ο κύριος Ιγγλέσης δεν είδαμε.......Κύριε Δήμο νομίζω ότι επιβάλλεται μία απάντηση σε μία τόσο σοβαρή καταγγελία. Γιατί άν τυχόν όπως ισχυρίζεται η οργάνωση οι μπαριέρες έπεσαν απο φορτηγό 'εν αγνοία' της τότε..........
Βρε ΜΑGIK , το διαβασα και σε αλλο site , που εχετε κολλησει στην απαντηση του Ριζικαρη , για τις κωλομπαριερες .
Γιατι μηπος σου εδωσε την διευκρινηση της παραιτησης του ο Ιγγλεσης , ξεκαθαρη ?
Αναφερει οτι το ειπε στον αντιπροεδρο την παραμονη του αγωνα . Ε και ?Πρωτα απ'ολα ο ιδιος ετρεχε και ηταν υπευθυνος να γνωριζει τα παντα σχετικα με τον αγωνα του, πριν , και να κανει οτι μπορει (σαν μελος του Δ.Σ. ακομα και με ενα υβριστικο τηλεφωνο , μιας και στην προηγουμενη του με την εν λογω λεσχη , τον απαξιωσαν με τα χειροτερα)
Δευτερον , το Δ.Σ. ειχε καθορισει απο τοτε που ειχε καποια περαση , ο εκπροσωπος ασφαλειας του ΣΟΑΑ ,( γιατι μετα το Αττικο , μια γιαγιουλα εκανε , εναν ολοκληρο συνδεσμο με εναν διμετρο προεδρο , να ειναι αναξιος και να της μιλησει ..) οτι στους χωματινους αγωνες , ο υπευθυνος ηταν ο ιδιος ο προεδρος του συνδεσμου .
Τριτον , ο αντιπροεδρος ειχε παει στον αγωνα αυτον για την επαγγελματικη του , ιδιοτητα .
Αρα ο κυριος και αγαπητος Αρης Ιγγλεσης , ηξερε και τον μονον που δεν θα επρεπε να καταστησει υπευθηνο με την διαπιστωση του , ηταν τον Δημο Ριζικαρη .
Γνωριζετε ολοι την σχεση μου την φιλικη και επαγγελματικη και με τους δυο κυριους .
Η αντικειμενικοτητα μου στην προκειμενη , δεν θα αφηνε ποτε , εστω κι αν τα οικονομικα μου συμφεροντα ηταν να μην λαβω θεση , να αισθανομαι οπως εγω θελω , γιαυτο και σας καταθετω την αποψη μου .
Ο ιδιος ο κ. Ιγγλεσης , εδω και πολυ καιρο ομολογουσε οτι οι μονοι που παλευαν για την δραστηριοποιση του συνδεσμου , και παρακινουσαν τον υπνοτισμενο προεδρο του συνδεσμου , να ξυπνησει , ηταν ο Δημος Ριζικαρης και ο ιδιος ο Ιγγλεσης , που τραβαγε και ολο το βαρος της γραφειοκρατειας του συνδεσμου .
Ευαιστητος και απονηρευτος ως χαρακτηρας , καποια στιγμη , παρασυρωμενος και απο ταλαντουχους της αρνησης ευθυνων και μελη του Δ.Σ. που επρεπε να αποφευγουν τις επιμονες προτασεις για δουλεια και υποχρεωσεις του συνδεσμου , και την ανοικανοτητα τους σαν δραστηρια μελη , υπεπεσαι στην γραφη αυτου του δελτιου τυπου (παραιτηση)παρασυρομενος , που ενω στην αρχη , εμενα προσωπικα μου ειχε ανεφερει οτι καθυστουσε τον προεδρο του συνδεσμου αδιαφορο για την καταγγελια του εκεινη , και σε δευτερο βαθμο του αντιπροεδρου , στην αναφορα του ,ελειπε ο κυριος υπευθυνος , για τους ανωτερω λογους .Αυτα για την ταξη
Χ.Αναγνωστοπουλος
-
Αυτή η δημοσίευση, είναι δημοσίευση 'APR';
-
Αγαπητέ APR
Αρα ο κυριος και αγαπητος Αρης Ιγγλεσης , ηξερε και τον μονον που δεν θα επρεπε να καταστησει υπευθηνο με την διαπιστωση του , ηταν τον Δημο Ριζικαρη .
Ομως ο κύριος Ριζικάρης ήταν αντιπρόεδρος του συνδέσμου και δεδομένου ότι ήταν μέσα στα πόδια τους (με την επαγγελματική έστω ιδιότητα) θα μπορούσε να πεί 'ρε παιδιά στο Δροσοχώρι έχουνε πέσει οι μπαριέρες γίνεται να κάνουμε τίποτα ??'.....και βέβαια η παρουσία κάποιου με την επαγγελματική ιδιότητα δεν αναιρεί την ιδιότητα του αντιπροέδρου.
συνεχίζω.....πάλι κατά τον κύριο Ιγγλέση όμως στο forum του xwmatinoy αμέσως μετά αναφέρθηκε ότι ο κύριος Ριζικάρης είπε σε συμβούλιο του ΣΟΑΑ στίς 17/7/06 'ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΤΣΗ , ΤΟ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ'
http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic.php?p=9007#9007
Τότε το πράγμα πάει ΑΛΛΟΥ !!!!!!!!! Αν ήμουν εισαγγελέας θα έλεγα για την οργανωτική επιτροπή ότι ενήργησε με ΔΟΛΟ καραμπινάτο......εφ όσον ενημερώθηκε και ΔΕΝ έκανε τίποτα ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι μπορεί να κινδυνεύσει αγωνιζόμενος σε αυτό το σημείο....μίλα κύριε Δήμο και όλοι όσοι ξέρετε. Θα το ξανακάνουν !!!!!!!!!!!!!!!!
τώρα αγαπητέ APR που λές τι μας έχει πιάσει με εκείνη την κολομπαριέρα...-με όλο το σεβασμό- άν ήταν στην θέση της ο Γιώργος θα ήταν μαζί μας.....δέν γίνεται ο καυγάς για το άν ήταν ή όχι. Δεν ήταν στη θέση της , τελείωσε !!!!!!!! Το θέμα είναι ήξεραν ή δεν ήξεραν και το άφησαν στην τύχη.....εκεί περιμένω την απάντηση του κυρίου Ριζικάρη (στην πρώτη επιστολή του κυρίου Ιγγλέση φέρεται να κατηγορείται για αμέλεια στη δεύτερη όμως όχι μόνο αθωώνεται αλλά αποκαλύπτεται μία άλλη σοβαρότατη πτυχή) γιατί ότι έγινε - έγινε δεν γυρίζει πίσω....όμως αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι μπορεί να το ξανακάνουν άν τους αφήσουμε
Γιώργος Δέδες
Υ.Γ. Ακόμα η Αλπίν ?? 15 φορές την έχω δει όνειρο....... [/url]
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
:hmmm: Αυτή η δημοσίευση, είναι δημοσίευση 'APR';ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΠΡ , ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 'ΦΩΣΚΟΛΟΥ' ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!! ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ !!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΜΟΝΤ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
-
ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ
-
ΑΜΗΝ !!!!
Παραιτηση του Γ.Γραμματεα του Σ.Ο.Α.Α.