-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=10669&race_id=0
Αποχωρεί από τους αγώνες και το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ ο Άρης Ιγγλέσης
Από τον Άρη Ιγγλέση λάβαμε την παρακάτω επιστολή που δημοσιεύουμε αυτούσια:
«Επί εικοσιπέντε χρόνια υπηρέτησα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πιστεύω με συνέπεια και αγάπη συμβάλοντας για την ανάπτυξη του , με την φιλοσοφία πάντα του να δώσω και όχι για να πάρω.
Αυτό ήταν που με ώθησε να υποβάλω υποψηφιότητα και στο συλλογικό όργανο μας ΣΟΑΑ και με την εμπιστοσύνη των μελών του να εκλεγώ στην θέση του Γ.Γραμματέα.Προσπάθησα πάντα για το καλύτερο , πολλές φορές εις βάρος της οικογενείας μου , του ελεύθερου χρόνου μου , συμβάλοντας ακόμα και οικονομικά για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερους , ασφαλέστερους αγώνες.
Συνεργάστηκα με ανθρώπους που είχαμε κοινά οράματα και την ίδια αγάπη γιαυτό που κάναμε όπως ο Α.Ζήβας , ο Δημήτρης Μιχελακάκης , ο Γιάννης Μεσημέρης , και τα πιό νέα παιδιά , το μέλλον στα κοινά του χώρου μας όπως ο Γιώργος Κοσμόπουλος , ο Μάριος Ξανθάκος. Δεν ξεχνώ επίσης τους Δ.Αμαξόπουλο ,Φ.Μανώλη , Μ.Παπαγεωργίου , Α.Βαρουξή , Θάνο Ζιώζια και άλλους που πλαισιώνανε συχνά το Συμβούλιο συμβάλλοντας ενεργά.
Από την άλλη πολεμήθηκα , κατηγορήθηκα , ιδιαίτερα ύπουλα , από ανθρώπους που έχουν ευεργετηθεί από το σπόρ. Από ανθρώπους που αποδείχθηκε ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για την ασφάλεια μας δεδομένου ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι το προσωπικό όφελος.
Στο ατύχημα του Χ.Δούρου , βρέθηκα από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο Κορίνθου , μαζί με τον Λ.Μανιαδάκη για να βοηθήσουμε όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Στο Μ.Ρόδο από το πρώτο πέρασμα των αναγνωρίσεων ειδοποίησα τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Δ.Ριζικάρη για τις πεσμένες μπαριέρες στο Δροσοχώρι. Τον παρεκάλεσα τηλεφωνικά να επικοινωνήσει με την λέσχη και να τους τονίσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν το έκανε! Σε εκείνο το σημείο σκοτώθηκε ο Γ.Μακρής.
Την επομένη , στο Δ.Σ. υπέβαλλα την παραίτησή μου για λόγους ευθιξίας που δεν έγινε δεκτή. Συμφώνησα γιατί είχαμε σαν συμβούλιο να αντιμετωπίσουμε ένα μείζον θέμα και η συνοχή και η συμβολή όλων ήταν απαραίτητη.
Όμως ο Αντιπρόεδρος , όπως μαθαίνω , δεν επιθυμεί την συνοχή καταφεύγοντας σε διασπαστικές για τον ΣΟΑΑ κινήσεις . Δεν γνωρίζω τους λόγους αν και υποψιάζομαι πολλά .Γι αυτό επαναφέρω την οριστική και αμετάκλητη παραίτησή μου από Γ.Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ . Αποχωρώ από τους αγώνες πικραμένος , αφήνοντας για παρακαταθήκη μία ευχή και μία υπόσχεση. Η ευχή μου είναι να μπορέσουν κάποια στιγμή όλοι οι αγωνιζόμενοι να βάλουν στην άκρη το όποια μικρά ή μεγάλα συμφέροντα τους και να ενωθούν για να δώσουν οριστική λύση στα μεγάλα προβλήματα του χώρου και η υπόσχεση , αφού πουλήσω το αγωνιστικό μου αυτοκίνητο ,σαν τελευταίο χρέος μου , θα μεριμνήσω να ανεγερθεί μνημείο για να θυμόμαστε πάντα τους αδικοχαμένους συναθλητές μας.»
Castor
Α.Γ.Ιγγλέσης -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=10669&race_id=0
«Επί εικοσιπέντε χρόνια υπηρέτησα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πιστεύω με συνέπεια και αγάπη συμβάλοντας για την ανάπτυξη του , με την φιλοσοφία πάντα του να δώσω και όχι για να πάρω.
Αυτό ήταν που με ώθησε να υποβάλω υποψηφιότητα και στο συλλογικό όργανο μας ΣΟΑΑ και με την εμπιστοσύνη των μελών του να εκλεγώ στην θέση του Γ.Γραμματέα.Προσπάθησα πάντα για το καλύτερο , πολλές φορές εις βάρος της οικογενείας μου , του ελεύθερου χρόνου μου , συμβάλοντας ακόμα και οικονομικά για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερους , ασφαλέστερους αγώνες.
Συνεργάστηκα με ανθρώπους που είχαμε κοινά οράματα και την ίδια αγάπη γιαυτό που κάναμε όπως ο Α.Ζήβας , ο Δημήτρης Μιχελακάκης , ο Γιάννης Μεσημέρης , και τα πιό νέα παιδιά , το μέλλον στα κοινά του χώρου μας όπως ο Γιώργος Κοσμόπουλος , ο Μάριος Ξανθάκος. Δεν ξεχνώ επίσης τους Δ.Αμαξόπουλο ,Φ.Μανώλη , Μ.Παπαγεωργίου , Α.Βαρουξή , Θάνο Ζιώζια και άλλους που πλαισιώνανε συχνά το Συμβούλιο συμβάλλοντας ενεργά.
Από την άλλη πολεμήθηκα , κατηγορήθηκα , ιδιαίτερα ύπουλα , από ανθρώπους που έχουν ευεργετηθεί από το σπόρ. Από ανθρώπους που αποδείχθηκε ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για την ασφάλεια μας δεδομένου ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι το προσωπικό όφελος.
Στο ατύχημα του Χ.Δούρου , βρέθηκα από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο Κορίνθου , μαζί με τον Λ.Μανιαδάκη για να βοηθήσουμε όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Στο Μ.Ρόδο από το πρώτο πέρασμα των αναγνωρίσεων ειδοποίησα τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Δ.Ριζικάρη για τις πεσμένες μπαριέρες στο Δροσοχώρι. Τον παρεκάλεσα τηλεφωνικά να επικοινωνήσει με την λέσχη και να τους τονίσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν το έκανε! Σε εκείνο το σημείο σκοτώθηκε ο Γ.Μακρής.
Την επομένη , στο Δ.Σ. υπέβαλλα την παραίτησή μου για λόγους ευθιξίας που δεν έγινε δεκτή. Συμφώνησα γιατί είχαμε σαν συμβούλιο να αντιμετωπίσουμε ένα μείζον θέμα και η συνοχή και η συμβολή όλων ήταν απαραίτητη.
Όμως ο Αντιπρόεδρος , όπως μαθαίνω , δεν επιθυμεί την συνοχή καταφεύγοντας σε διασπαστικές για τον ΣΟΑΑ κινήσεις . Δεν γνωρίζω τους λόγους αν και υποψιάζομαι πολλά .Γι αυτό επαναφέρω την οριστική και αμετάκλητη παραίτησή μου από Γ.Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ . Αποχωρώ από τους αγώνες πικραμένος , αφήνοντας για παρακαταθήκη μία ευχή και μία υπόσχεση. Η ευχή μου είναι να μπορέσουν κάποια στιγμή όλοι οι αγωνιζόμενοι να βάλουν στην άκρη το όποια μικρά ή μεγάλα συμφέροντα τους και να ενωθούν για να δώσουν οριστική λύση στα μεγάλα προβλήματα του χώρου και η υπόσχεση , αφού πουλήσω το αγωνιστικό μου αυτοκίνητο ,σαν τελευταίο χρέος μου , θα μεριμνήσω να ανεγερθεί μνημείο για να θυμόμαστε πάντα τους αδικοχαμένους συναθλητές μας.»
Castor
Α.Γ.Ιγγλέσης -
Castor
Α.Γ.Ιγγλέσης -
ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ hannibal , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ? ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?
Η ΑΠΛΑ ΖΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ?Υ.Γ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ , ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΠΑΧΑΛΟ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .......... ΑΡΧΗΓΕΕΕ
-
κριμα που ο κος ΙΓΓΛΕΣΗΣ αποχωρει απο το Δ.Σ.βεβαια πιστευω οταν καποιος ανθρωπος πιεζεται και βιωνει μια ψυχοφθορα κατασταση οπως
ειναι οι ελληνικοι αγωνες αυτο το καιρο το καλυτερο ειναι αυτο.μακαρι στη θεση του κυριου ΙΓΓΛΕΣΗ να ηταν καποιοι αλλοι και οχι ο συγκεκριμενος ανθρωπος
τοτε το αθλημα ισως να εβλεπε ασπρες μερες και καλυτερες.ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
-
Κυριε Χρηστο ισως να παρεξηγησατε την προθεση του ποστ μου αυτου. Οποτε εξηγουμαι.....
Ισως επειδη αναφερει καποιες πτυχες μεσα σχετικα με το ατυχημα του Γ.Μακρη, ισως επειδη η πρωτη παραιτηση δεν εγινε δεκτη, ισως επειδη ενδιαφερομαι να δω σχολιασμο απο οτυς υπολυποιπους επωνυμους (και οχι ανωνυμους)χρηστες. Την απαντηση του κ.Δημου....Πως εφτασε σε αυτη την αποφαση ο κ.Αρης.... Παραααααα πολλα θελω να δω..... Και ολα αυτα , επειδη διστυχως δεν γνωριζω και δεν εχω μαθει τπτ.....Ευχαριστω
Αλεξανδρος Αννιβας -
***Εγώ ξέρω και έχω μάθει ότι τα πράγματα καλύτερα να τα παλεύεις από μέσα παρά να την κοπανάς .
Εξάλλου αν κατάλαβα καλά μόνο με έναν από το Δ.Σ είχε πρόβλημα όχι με τους υπόλοιπους .
Τη πιο εύκολο και λογικό λοιπόν μαζί με τους υπόλοιπους σωστούς να φάτε τον ένα κακό*** .
***Αυτό μου κάνει κάπως ***. -
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
Εξάλλου αν κατάλαβα καλά μόνο με έναν από το Δ.Σ είχε πρόβλημα όχι με τους υπόλοιπους .
ΤΙ πιο εύκολο και λογικό λοιπόν μαζί με τους υπόλοιπους σωστούς να φάτε τον ένα κακό .
***Αυτό μου κάνει κάπως ***.ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕΕΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ , ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
Υ.Γ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕΞΗ ΨΕΥΔΟΝΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΘΑ ΣΕ ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΝ (και κολλητους απ'το αδελφατο ).
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΙ πιο εύκολο και λογικό λοιπόν μαζί με τους υπόλοιπους σωστούς να φάτε τον ένα κακό .
***Αυτό μου κάνει κάπως ***.ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕΕΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ , ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
Υ.Γ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕΞΗ ΨΕΥΔΟΝΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΘΑ ΣΕ ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΝ (και κολλητους απ'το αδελφατο ).
***ΧΕΣ,,,,,,, ,,,,,ΚΑ.. ***
-
ανακοινωση (η δελτιο τυπου που ειναι και τσι μοδος)
Καποιος φιλος (μηχανικος ) διαδιδει οτι την τεταρτη που μας περασε , στο μαγαζι μου εγινε συγκεντρωση 50 αγωνιζομενων και με τα αγωνιστικα τους !!!!!!!!
Αυτην την πληροφορια εξελαβε και μελος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ , που εχει την ιδιαιτερη εκτιμηση μου , και αναρωτιεται γιατι ο χριστος ο δικος μας ανθρωπος ?
ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ , ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 250 ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥΣ .
-
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΡΙΖΙΚΑΡΗ ΑΘΗΝΑ 18/7/06
Συνάδελφοι αγωνιζόμενοι, επειδή οι θέσεις και απόψεις μου σε σχέση με την λειτουργία του ΔΣ του ΣΟΑΑ είναι και πάγιες αρχές μου , τις οποίες και σέβομαι, σας δηλώνω τα παρακάτω:
Επειδή διαφωνώ κάθετα με την μυστική πολιτική! του ΔΣ του ΣΟΑΑ
Επειδή διαφωνώ κάθετα με την πολιτική της παντελούς έλλειψης ενημέρωσης και επαφής με τα μέλη του Συνδέσμου.
Επειδή διαφωνώ κάθετα με την κατάργηση του εκπροσώπου ΣΟΑΑ στους αγώνες.
Επειδή διαφωνώ κάθετα με την προχειρότητα λήψης αποφάσεων και μηδενικής καταγραφής τους στα πρακτικά του Συνδέσμου.
Επειδή διαφωνώ κάθετα με την μη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών για να ληφθούν αποφάσεις για τα τελευταία γεγονότα στον χώρο μας.
Επειδή διαφωνώ κάθετα με την μη λήψη δημόσιας θέσης από το Δ.Σ. για τα θέματα που απασχολούν τα μέλη μας.
Επειδή οι παραπάνω θέσεις μου ,διαφωνούν με την πλειοψηφία του Δ.Σ. του συνδέσμου, επί μακρόν χρόνο και στα περισσότερα θέματα .
Επειδή επί 6 μήνες τώρα (μετά την δυναμική συγκέντρωση οδηγών τον Ιανουάριο) δέχομαι αδυσώπητο πόλεμο, με χτυπήματα κάτω από την μέση, σε αγωνιστικό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο (ακόμη και από απελπισμένα μέλη του Συμβουλίου, που προσπαθώντας να κατευνάσουν τις προσωπικές τους τύψεις και ενοχές, λασπολογούν ασύδοτα......αλλά τι να περιμένει κανείς.?....)
Επειδή θέλω να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και τις αρχές μου, σε έναν χώρο που τα τελευταία 30 χρόνια είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.
Επειδή οι προσπάθειές μου να νικήσω την διαπλοκή, απέβησαν άκαρπες.
Δηλώνω, με μεγάλη μου λύπη, δημόσια ,την παραίτηση μου από το ΔΣ του ΣΟΑΑ .
Δήμος Ριζικάρης.
ΩΡΑΙΑ ..... ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Σ. ΑΡΧΗΓΕ ?
-
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ OFF THE RECORD , ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΜΕΡΗ (ΑΥΤΟΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ , ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΚΕΙ ? ) ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΙΓΓΛΕΣΗ , ΞΑΝΘΑΚΟ , ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗ (ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ,ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΥΛΗΣ) , ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΕ (ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ), ΕΣΥ ΡΙΖΙΚΑΡΗ ?
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ , ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ............. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ -
Μου φαινεται θα ξανακατεβω στην αραπια(οπως την εχετε αποκαλεσει κ.Χρηστο ) να ζησω εκει..... Τουλαχιστον μπορει εκει να ειναι σε πολεμο τοπικη ΕΘΕΑ με τοπικο ΣΟΑΑ αλλα αυτο δεν εχει αντικτυπο ουτε τσους αγωνες ουτε στους αγωνιζομενους......
-
Περα απο την πλακα ομως.....
1)Αυτη ειναι η απαντηση του κ.Δημου..... Δεν καλυπτει ομως τα ερωτηματικα (οχι μονο τα δικα μου) στην επιστολη παραιτηση του κ.Αρη.......Ή κατι χανω στην ολη ιστορια, η απλα πετιεται αλλου το μπαλακι?
2)Πια συναντιση του ΣΟΑΑ με την ΕΘΕΑ? Ποτε εγινε αν εγινε?
3)Και που ηταν ο αντιπροπως του ΣΟΟΑ στους αγωνες, τον λαμβανανε ποτε υπ'οψην τους?
4)Και τωρα τι?????? Θα αφησουμε ολους αυτους να αλονιζουν ελευθερα και να ποδοπατανε τους αγωνιζομενους(εκτως ελαχιστων εξαιρεσαιων)?
Υ.Γ. Και χθες συζηταγα με τον michaliscorsa να ξαναρχησουμε τους αγωνες με το UNO GROUP A που θα ηταν ετοιμο το χειμωνα.....
Μιχαλη..... Στην υγεια μας ρε.... Παλι τζαμπα ονειρα,τζαμπα συζητησεις,τζαμπα λεφτα............ Παλι τον ηπιαμε..... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ OFF THE RECORD , ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΜΕΡΗ ..............THN OΠΟΙΑ ,ΜΑΘΑΙΝΩ, ΚΡΥΦΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο Κ ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ..!!!!
( ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..!!!)
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ OFF THE RECORD , ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΜΕΡΗ ..........
....THN OΠΟΙΑ ,ΜΑΘΑΙΝΩ, ΚΡΥΦΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο Κ ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ..!!!!
Πολύ δόκιμο, αυτό το post σου. Κάνε και κανα ορθογραφικό, μπας και μας μπερδέψεις.
Με τα τιμόνια και τα τετράδια καλά τα πηγαίνετε. Με τα πληκτρολόγια έχετε πρόβλημα (και δεν το παίρνετε και χαμπάρι).
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ OFF THE RECORD , ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΜΕΡΗ ..........
....THN OΠΟΙΑ ,ΜΑΘΑΙΝΩ, ΚΡΥΦΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο Κ ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ..!!!!
Πολύ δόκιμο, αυτό το post σου. Κάνε και κανα ορθογραφικό, μπας και μας μπερδέψεις.
Με τα τιμόνια και τα τετράδια καλά τα πηγαίνετε. Με τα πληκτρολόγια έχετε πρόβλημα (και δεν το παίρνετε και χαμπάρι).
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ ΡΙΖΙΚΑΡΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ?
(ΕΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΚΑΤΙ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ)
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΕΣΥ...... ΠΩΣ , ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ?
ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ , (ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΕΙ , ΤΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ) ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΙΤΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ . ΜΗΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ HANS AΠ'THN ETAIRIA ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ , ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ ΡΙΖΙΚΑΡΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ?
(ΕΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΚΑΤΙ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ)
Όχι, δεν έχω να σχολιάσω. Πολύ απλά επειδή έχω παντελή άγνοια ** και δε θα έπρεπε. **
Ως μέλος του ΣΟΑΑ, ταμειακώς ενημερωμένο (έγραψα πάλι ), περιμένω να ακούω και να μαθαίνω αυτά που με αφορούν. Μη μπλέξουμε στη λογική τι έχω κάνει εγώ και πόσο έχω τρέξει κλπ σε παρακαλώ. Το 1ο πράγμα που έπρεπε να κάνει ο ΣΟΑΑ ήταν να πάρει από το χέρι τους αγωνιζόμενους και να τους γνωστοποιήσει κάποια πράγματα, ώστε να αποκτήσει δυναμική.
Τώρα ατέρμονες συνελεύσεις 10-12 ατόμων, όσες σωστές κινήσεις και να βγάλουν, προκοπή δε γίνεται.
Και όταν βλέπω άτομα που γνωρίζουν, εμπλέκονται με τον Α ή Β τρόπο με τον ΣΟΑΑ, να εκτίθενται σφόδρα, συγχώρεσε με, δεν μπορώ παρά να τοποθετούμαι έτσι.
Υπονοούμενα και αναφορές σε γεγονότα μη γνωστά, αλλά που μας αφορούν λιγότερο ή περισσότερο τον καθένα. Αλλά που τα καταλαβαίνετε λίγα άτομα μόνο.
Αυτό με ενοχλεί, αυτό μπορώ να σου πω.Χρήστος Μιχελής
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Christos M , ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΑΑ ,( ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΟΑΑ , Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΣ ) ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ , ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΙΧΡΤΙΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ .
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ , Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΣ , ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , **ΜΑΣ **.
ΚΡΑΤΑ , ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΙΑ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ , ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ , ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ .
ΑΣΤΟ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ
Παραιτηση του Γ.Γραμματεα του Σ.Ο.Α.Α.