-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα πράμα να δεις, είμαι στο μαθηματικό, και έχει αρκετές ωραίες κοπελίτσες...δν το περίμενα! Πάτρα; Τι παίζει εκεί;Αχχ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ!!!
Έχω 8 μήνες που μετακόμισα και δε θέλω να το πιστέψω..
Νομίζω πως είναι απ τις καλύτερες πόλεις για φοιτητική ζωή-γενικά μιλώντας...
Ακόμη και στη σχολή - Πολ.Μηχ - ποιός το περίμενε;; - είχε καλά
Τους κακομοίρηδες τους μηχανολόγους λυπόμουν -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Carακάξα, σου κάνουμε retrofit άμα είναι...Πώς είσαι;
είμαι στην κατάσταση που έχω αναστήλει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού μου. i ve been better.
CARακάξα,
ευχαριστώ που ρώτησες. -
Παρόλα αυτά, γράφεις εδώ...άρα κάποιες λειτουργίες είναι online!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Τους κακομοίρηδες τους μηχανολόγους λυπόμουνκομμένα τ' αστεία με τον πόνο μας..
(χωρίς παρεξήγηση, πάντα)
-
Πω, πω διάβάσα 12 σελίδες σερί....Καρακάξα κατασυγκινήθηκα. Που ο φίλος μας δεν μας είπες. Αργεντινή, Βραζιλία ή Ελλάδα? Ή φτύστον και σίγουρα στο μέλλον θα τον ξεχάσεις ή πες του να γραφτεί στο φόρουμ να διαβάσει όλα αυτά που έγραψες γι αυτόν. Ο Καριο....θραύστης θα σε παρηγορήσει έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
μολις χωρισα
μια χαρά μέσα στο κατακαλόκαιρο και την εξεταστική και γενικότερα γιούυυπι
CARακάξα,
ευχαριστώ.hakuna matata ρε
( 'Hakuna matata' is a Swahili saying meaning 'no worries'. Literally translated, it means 'Worries I have none.' )
-
Πως ειναι δύνατόν να είναί τόσό καθήστερήμενά μέρικά άνθρωποείδή......
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Πως ειναι δυνατον να ειναι τόσο καθηστερήμενα μερικά ανθρωποείδή......δεν το ειπα ειρωνικα αδερφε
το ειπα μηπως νιωσει καλυτερα
αλλα γενικα πιστευω οτι δεν αξιζει να χολοσκας για τετοια θεματα
μαλλον για τιποτα δεν αξιζει να χολοσκας γιατι η ζωη ειναι πολυ μικρη
και ξαφνικα βρισκεσαι σ'ενα δωματιακι σ'ενα νοσοκομειο ανημπορος να κουνηθεις και να κανεις ο,τιδηποτε
και σκεφτεσαι και σκεφτεσαι
μεχρι που σε χωνουν σ'ενα φερετρο και σε τρωνε τα σκουλικακια και game over
γι' αυτο hakuna matata
οσοι εχετε αλλη φιλοσοφια, το συζηταμε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πω, πω διάβάσα 12 σελίδες σερί....Καρακάξα κατασυγκινήθηκα. Που ο φίλος μας δεν μας είπες. Αργεντινή, Βραζιλία ή Ελλάδα? Ή φτύστον και σίγουρα στο μέλλον θα τον ξεχάσεις ή πες του να γραφτεί στο φόρουμ να διαβάσει όλα αυτά που έγραψες γι αυτόν. Ο Καριο....θραύστης θα σε παρηγορήσει έτσι κι αλλιώς.τι τραβάν κι οι μοντς
-
skye
μα καλα σοβαρα νομισες οτι το αναφερομουν σε σενα...;Απλά την ωρα που το εστελνα με προλαβε το δικο σου ποστ και μπηκε νωρίτερα
-
εγώ έχω τη φιλοσοφία hakuna PATATA
ελλάδα είναι λολ όπως κ εγώ που η μόνη μου σχέση με τη βραζιλία και την αργεντινή είναι ότι μελετούσα τις διαλέκτους τους κ έχω γράψει κάποια άρθρα με τοπικές συνταγές λολ
ξέρει πως νιώθω. και δυστυχώς μάλλον δεν αρκεί...
CARακάξα,
πάντως σήμερα προς το παρόν είμαι καλύτερα, βοηθήσατε κ εσείς χθες βράδυ. αν κ με τρομάζει το ενδεχόμενο να ξαναείμαι χάλια when the lights go down. πάντως προς το παρόν κρατιέμαι σε καλά επίπεδα, επίπεδα επίπεδα βέβαια αλλά όχι υπεδάφια λολ τι είπα?!?! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
και ξαφνικα βρισκεσαι σ'ενα δωματιακι σ'ενα νοσοκομειο ανημπορος να κουνηθεις και να κανεις ο,τιδηποτε
Σοφάκι αυτό ακριβώς σου ειπα χθες θυμασαι;
Δικοπο μαχαιρι ειναι η πτάνα η αγάπη...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γι' αυτο hakuna matata
Ολοι μας έτσι λέμε,αλλά όλοι μας αλλοιώτικα κάνουμε
(η φιλοσοφία του ρεαλισμού εν΄δράσει )
-
Καί τώρα μία βαθιά φιλοσοφημένη ερώτηση,γιά τους βαθιά φιλοσοφημένους θαμώνες τού σουβλατζίδικου (μπήτς-μπάρ έπρεπε να ανοίξουμε καλοκαιριάτικα) και τό αφεντικό που απουσιάζει
Γιατί όταν τελειώνει μιά σχέση,φταίει πάντα η γυναίκα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
γι' αυτο hakuna matata
Ολοι μας έτσι λέμε,αλλά όλοι μας αλλοιώτικα κάνουμε
(η φιλοσοφία του ρεαλισμού εν΄δράσει )
αυτο θα'ναι θεματαρα..
τι φιλοσοφια εχετε σ'αυτη τη ζωη;I'll get back to you
-
Γιά μάν!!!
Εγκρίνω και επαυξάνω!!!
(είδες πώς κατεβαίνουν οι καλές ιδέες;Φαντάσου να είχαμε καί 'ξύδια' στο σουβλατζίδικο )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί τώρα μία βαθιά φιλοσοφημένη ερώτηση,γιά τους βαθιά φιλοσοφημένους θαμώνες τού σουβλατζίδικου (μπήτς-μπάρ έπρεπε να ανοίξουμε καλοκαιριάτικα) και τό αφεντικό που απουσιάζειΓιατί όταν τελειώνει μιά σχέση,φταίει πάντα η γυναίκα;
Δεν φταίει μόνο η γυναίκα, it takes two to tango, ή αλλιώς, χρειάζονται 2 για να χωρέψουν τανγκό.
Όσον αφορά την φιλοσοφία μου; Δεν ξέρω...θέλω να κάνω αυτούς που είναι γύρω μου χαρούμενους, θέλω να τους βοηθάω να ξεπερνούν τα προβλήματα τους...ίσως γιατί είμαι πάρα πολύ κλειστός, και σχεδόν κανένας δν με προσεγγίζει...
-
Μή βιάζεσαι ρε,θα ανοίξει άλλο θέμα ο skye για τήν φιλοσοφία τής ζωής μας.(θα προλάβεις-μήν ανησυχεις )
Υ.Γ. ετοιμάσου να προσεγγίσεις καμμιά 'σουβλοθεραπευτική βραδυά' που οργανώνει τό 4ΤΦΒΕ
-
Ακράτητος είμαι (και Άρης)... Βασικά φεύγω αύριο οπότε θέλω να προλάβω...για πότε ψήνεται η σουβλακοθεραπεία;
-
Εμείς....θεραπευθήκαμε προχτές,εσύ που ήσουνα;
Εχε στα υπ'όψιν σου αυτό το θέμα
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=1155
εδώ κανονίζουμε τίς ομαδικές θεραπείες μας
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]