-
Asimov
δύο μέρες!
Ειχε διαδοχικά το Τhe Spy Who Shagged Me και το Goldmember.Δεν καταφερα να (ξανα)δω κανένα από τα δύο
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Δεν μου φερνεις και μενα 2 πιτογυρα!!!Χωρις ντοματα-κρεμμυδι ομως σε παρακαλω γιατι με πειραζουν.Και κερασε τις τουριστριες κατι απο μενα.Τι διαολο ελληνικη φιλοξενια εχουμε!!
Δε σερβίρει το μαγαζί πιτόγυρα κύριε.. Τι θέτε δηλαδής,να μιλάτε στις τουρίστριες στα 3 μέτρα από τη μπόχα;; Δεν είναι πράματα αυτά...!
Όσο για τις τουρίστριες τις κερνάμε κάθε μέρα αψέντι..!!Τί άλλο θέλουν; Αλλά τελευταία όλο 'Θέλω βόλτα με τ αμάξι του αφεντικού..' είναι.. Δε μασάω όμως..Είπαμε φιλοξενία όχι και να μας π$#%@ουν κιόλας.. Μία μόνο γυναίκα έχει πάρει το Bravo στα χέρια της... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μία μόνο γυναίκα έχει πάρει το Bravo στα χέρια της...Ξερεις συνεργειο με γυναικα μηχανικο;ΜΕΓΑΛΕ!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μία μόνο γυναίκα έχει πάρει το Bravo στα χέρια της...
Ξερεις συνεργειο με γυναικα μηχανικο;ΜΕΓΑΛΕ!!!!
Όχι ακόμα ρε συ Βασίλη... Αμα μου τύχει θα σου πω εντυπώσεις..να πας κι εσύ το Puntάκι..
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Asimovδύο μέρες!
Ειχε διαδοχικά το Τhe Spy Who Shagged Me και το Goldmember.Δεν καταφερα να (ξανα)δω κανένα από τα δύο
Εχασες Λιγο που ειδα το ενα ησουνα πολυ κακος
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν μου φερνεις και μενα 2 πιτογυρα!!!Χωρις ντοματα-κρεμμυδι ομως σε παρακαλω γιατι με πειραζουν.
Και κερασε τις τουριστριες κατι απο μενα.Τι διαολο ελληνικη φιλοξενια εχουμε!!
Δε σερβίρει το μαγαζί πιτόγυρα κύριε.. Τι θέτε δηλαδής,να μιλάτε στις τουρίστριες στα 3 μέτρα από τη μπόχα;; Δεν είναι πράματα αυτά...!
Όσο για τις τουρίστριες τις κερνάμε κάθε μέρα αψέντι..!!Τί άλλο θέλουν; Αλλά τελευταία όλο 'Θέλω βόλτα με τ αμάξι του αφεντικού..' είναι.. Δε μασάω όμως..Είπαμε φιλοξενία όχι και να μας π$#%@ουν κιόλας.. Μία μόνο γυναίκα έχει πάρει το Bravo στα χέρια της...Και γιατί δε με ειδοποίησες ρε κ@λ@παιδο.
-
Monsieur Τazio....τα νταβατζιλίκια σας αλλού....
Εσύ είσαι τ αφεντικό στα 'Νέα Μέλη'..Εδώ κάνω κουμάντο εγώ....-.-.-
Αν δε σας αρέσει κάντε καμιά βόλτα με το carο στο Σούνιο να ξεχαρμανιάσετε...Αμφιβάλλω βέβαια αν θα βρείτε ΚΑΙ στροφές εκεί...
-
-
Πολλά χωράφια βλέπω......
Δικά σου είναι όλα αυτά;;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:hmmm:Πολλά χωράφια βλέπω......
Δικά σου είναι όλα αυτά;;;;
-
ποιο κωλοπαιδο απο εσας εχει φτιαξει αλλο account και μου κανει πλακα με 'περιεργα' μηνυματα;
-
Δε σου λέω δε σου λέω δε σου λέω... Τί σου στέλνει δηλαδή;
-
skye
Μήπως σου κάνει πλάκα ο μπατζανάκης μου ο Asimov;;
-
ποιος ξερει
οποιος και να'ναι, εχει χιουμορ παντως
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποιος είναι για δικτυακό MOHAA?Αυτά τα λένε πιο πρίν να κανονίσουμε κ εμείς.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
skyeΜήπως σου κάνει πλάκα ο μπατζανάκης μου ο Asimov;;
Σιγα μην καθομαι να παιζω γερος ανθρωπος
Εχει Κισλοφσκι τωρα κι εχουμε και δουλεια αυριο
Εισαι και εγκαθετος εισαι και προβοκατορας -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Α εντάξει δεν είναι αυτός...
-
Κερνάει τίποτα το μαγαζί? Δεν έχω ακόμα τελειώσει τη δουλειά για σήμερα (να μετρήσω μια στιγμή... μούμπλε μούμπλε μάλιστα, έκλεισα 17 ώρες συνεχώς).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κερνάει τίποτα το μαγαζί? Δεν έχω ακόμα τελειώσει τη δουλειά για σήμερα (να μετρήσω μια στιγμή... μούμπλε μούμπλε μάλιστα, έκλεισα 17 ώρες συνεχώς).Λοιπόν..έχουμε μια McFarland και άλλη μια McFarland σύνολο 2 McFarland... Αμα θες έχω και λίγο Haig αλλά δε σε βλέπω ε; Γιατί ρε τόση δουλειά;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α εντάξει δεν είναι αυτός...
βρε
skye
Μπορει να ναι ο Γαβριηλ Να ψαχνει να βρει καποιον σ' αυτο το φορουμ να τον αγαπησει επιτελους
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]