-
Πάλι μόνος έμεινα;
-
Εγώ εδώ είμαι πάντως...
-
Δε θα έλεγες κάποιο πρόβλημα που είχες;;;
-
Βασικά, ήθελα να πω στον Νάσο ένα δυο λόγια.
Αλλά φύγαν όλοι ρε γμτ!
Η δικιά μου μλκ είναι ότι πήγα 1 μήνα στο νησί που έχουμε σπίτι. Για έναν περίεργο λόγο, σε κάθε μαγαζί έπαιζαν χατζηγιάννη. Έλα όμως που χατζιjοην άκουγε η πρώην μου...οπότε καταλαβαίνεις, προς το τέλος δεν την πάλευα και πολύ, είχα και 1 μήνα να δω την νυν, οπότε με πήρε λίγο από κάτω. Αλλά εντάξει, τώρα μάλλον καλά ειμαι, μαλ@κιες τις στιγμής...
-
Είναι από τις στιγμές που νομίζεις ότι όλοι είναι εναντίον σου....
Και εσύ 1 μήνα μόνος; Γιατί δεν πήρες και τη νυν;Εγώ ευτυχώς είμαι μια χαρά....
Και στις 20 που θα πάμε διακοπές και δε θα βλέπω μερικές φάτσες θα είμαι ακόμα καλύτερα... -
Πραγματικά όμως... αμ το άλλο; Γύρισα κυριακή ξημερώματα, κυριακή μεσημέρι πάω με τον κολλητό στιν χαλκιδική σε ένα μπιτς-μπαρ για να μιλήσουμε, και ενώ του λέω τι πέρασα, τσουπ, σκάει μύτη η πρώην.
1 μήνα πήγα με έναν ξάδερφο μου και έναν κολλητό για χαλάρωση, μπυρόνια στην παραλία κτλ...
Αν πας με το αμόρε, καλά να περάσετε, είναι ό,τι πρέπει!
Φάτσες: αν δεν έχεις κάνει εχθρούς στην ζωή σου, δεν έχεις κάνει τπτ...κάποιος το είχε πει αυτό, δν θυμάμαι ποιός ακριβώς...
-
Αυτό θα πει γκαντεμιά... Ελπίζω να στάθηκες στο ύψος σου!
Πως να χαλαρώσεις έτσι που σου έτυχαν...;;;;
Ευχαριστώ.... Θα περάσουμε πολύ καλά. Αρκεί να μη μας γλωσσοφάνε μερικές!!!!
Για το μόνο που λυπάμε είναι ότι κάποτε ήταν κολλητοί...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φάτσες: αν δεν έχεις κάνει εχθρούς στην ζωή σου, δεν έχεις κάνει τπτ...κάποιος το είχε πει αυτό, δν θυμάμαι ποιός ακριβώς...
Ο tazio θα ήταν, έχει ρίξει του κόσμου την προσπάθεια τον τελευταίο καιρό.
-
Μάλιστα... Πόσους εχθρούς έχει το τάζιο; Άντε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του...
-
Πόσα τι? Α, προς στιγμή μπερδεύτηκα...
Οι εχθροί του tazio γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι. Με γεωμετρική πρόοδο μπορώ να σου πω.
-
Το γραψα λάθος;
Μα που έχουν χαθεί όλοι οι υπόλοιποι;
-
Που χαθήκαν όλοι; Όλοι διακοπές πήγαν;
-
μπαααααααααα.......
-
Φαΐ τρώμε τέτοια ώρα ρεεεεεεε!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Που χαθήκαν όλοι; Όλοι διακοπές πήγαν;Μεσημέρι είναι βρε.Σομπρέρος καί σιέστα έχει τώρα.
Ρεβολουθιόν,μετά τίς τέθερις,κομπανιέροθ -
Εγώ τώρα ξύπνησα οπότε για μένα νο σιέστα....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ τώρα ξύπνησα οπότε για μένα νο σιέστα....Εσύ είσαι...γκρίνγκο (ξένος)
-
Μπα.... Ξενύχτης είμαι...
-
Και εγώ τώρα διάλειμμα από τις μιγαδικες γτπ μου, τοστάκιΑ και χαλάρωση... τι νεα ρε παίδες;
-
Tί σχολή είσαι;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]