-
Δεν λέτε και σε εμάς τους αδαείς (που έχουμε και καλό μηχανημα) πως παίζουμε κυρία Κατερίνα μας?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν λέτε και σε εμάς τους αδαείς (που έχουμε και καλό μηχανημα) πως παίζουμε κυρία Κατερίνα μας?!Ρώτα το γιο σου , αυτός θα ξέρει σίγουρα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Δεν λέτε και σε εμάς τους αδαείς (που έχουμε και καλό μηχανημα) πως παίζουμε κυρία Κατερίνα μας?!
Ρώτα το γιο σου , αυτός θα ξέρει σίγουρα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Και γω θελωωωωωω!
Έχει πολλές απαιτήσεις αυτό το πράμα; Γιατί το μηχάνημά μου είναι σχετικά παλιό...
εσυ θα σαι τραυματιοφορεας στα μετοπισθεν...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρώτα το γιο σου , αυτός θα ξέρει σίγουρα
Θα σου στείλω με e-mail οτι χρειάζεσαι...
ΑΚΥΡΟ...
Για αρχή ελπίζω να έχεις το παιχνίδι.
Η ιστορία είναι απλή, το παιχνίδι αφορά το να σκοτώσεις τους αντίπαλους, το σκηνικό διαδραματίζεται στον Β'παγκόσμιο (εαν δεν κάνω λάθος... )
Επιλέγεις τον χαρακτήρα σου - ομάδα π.χ. Γερμανούς
επιλέγεις το όπλο που κουβαλάς το οποίο και μπορείς να αλλάξεις μόνο όταν σκοτωθείς (υπάρχουν από μπαζούκα μέχρι και πιστόλι.)
Ο χαρακτήρας σου έχει όνομα το οποίο του δίνεις εσυ.
Επίσης όταν σε σκοτώσουν φαίνεται ποιός το έκανε - εμφανίζεται το όνομα του.
Μπορεις να 'μιλήσεις' στην ομάδα σου ή και σε όλους.
Ο χαρακτήρας σου μπορεί: να τρέξει, να περπατήσει, να σκύψει, να συρθεί, να πηδήξει (οχι ψηλά), να κρυφοκοιτάξει (π.χ. είσαι κολλημένος σε τοίχο και γέρνεις να δεις αν το τοπίο είναι ελεύθερο)κ.α.
μπορείς να μπείς σε κτίρια τα οποία είναι αναλόγως του σκηνικού.Για να ξεχωρίζεις τους συμπαίκτες σου οι χαρακτήρες φοράνε περιβραχιόνιο.
Η ουσία είναι μία. Σκότωσε όσους περισσότερους μπορείς.
Στην αρχή όταν μάθαινα κατα κύριο λόγο κρυβόμουν κάπου όπου ήμουν σχετικά καλλυμένη και σκότωνα όποιον τύχαινε να περνάει απο εκεί....
Επίσης έχεις και χειροβομβίδες...
Για αρχή πάρε κάποιο όπλο το οποίο έχει 'στόχαστρο' (δεν θυμάμαι πως το λένε...) θα σε βοηθήσει αρκετά.Αυτά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποιος είναι για δικτυακό MOHAA?
Αυτά τα λένε πιο πρίν να κανονίσουμε κ εμείς.....
Όποιος ενδιαφέρεται για απόψε, να στήσω ένα σερβεράκι
msn me το βράδυalied assault ή spearhead;
Τί ώρα περίπου;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
alied assault ή spearhead;Τί ώρα περίπου;
Ποιός ήρθε ???
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
alied assault ή spearhead;
Τί ώρα περίπου;
Ποιός ήρθε ???
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ποιος είναι για δικτυακό MOHAA?
Αυτά τα λένε πιο πρίν να κανονίσουμε κ εμείς.....
Όποιος ενδιαφέρεται για απόψε, να στήσω ένα σερβεράκι
msn me το βράδυalied assault ή spearhead;
Τί ώρα περίπου;
ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
Άσε το σπήαρχεντ και πάμε για κάνα κοψίδιιιιι!
-
Καί δέν πάμε;
Τί ώρα και πού;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί δέν πάμε;Τί ώρα και πού;
Όποτε θες! Και τώρα, άμα θες!
Ή μάλλον σήμερα το βράδυ, τώρα δεν είναι ώρα για φαί!
Οι δυο μας θα μαστε;
Και μετά να πάμε για Medal of Honor!
-
Πείτε ώρα για το MOHAA! Με βλέπω σε νετ-καφε απόψε...
-
Asimov...
Εμείς οι δυο δε γίνεται να γίνουμε ζευγάρι... Όταν εγώ γυρνάω απο τη δουλειά εσύ φεύγεις...κι όταν κοιμάμαι εσύ γράφεις..
Ωστε πάει και σε στροφές το Focus; Κοίτα να δεις κάτι πράγματα...
Όσο για το βιντεοκλαμπ.... πήγα απλά να πάρω μια ταινία...και δεν την ειδα σπίτι μου... Οοοορίστε μας... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καί δέν πάμε;
Τί ώρα και πού;
Όποτε θες! Και τώρα, άμα θες!
Ή μάλλον σήμερα το βράδυ, τώρα δεν είναι ώρα για φαί!
Οι δυο μας θα μαστε;
Και μετά να πάμε για Medal of Honor!
Εχεις ΡΜ
Οποιος στήσει σέρβερ να ξέρει ότι εγώ και ο Χαρμάκ θα΄έρθουμε χορτάτοι
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Α ώστε έτσι, ε?Τόπο στα νιάτα ρε! Θα στείλω το Μαέστρο που είναι κοντά εκεί να τσεκάρει και μετά θα έρθω κι εγώ.
Τόπο στα νιάτα και θα στείλεις το Χρήστο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωστε πάει και σε στροφές το Focus; Κοίτα να δεις κάτι πράγματα...Oooooχι μωρε, δεν παει...... Μονο ευθεία Αφου λεω να το πεταξω στη θαλασσα, να παρω κανα αλλο
(χωρις να θελω να ξεκινησω κατι vs κατι και με εντελως..... αντικειμενικα κριτηρια , αυτο το αισθητικο εκτρωμα που εχεις στην υπογραφη σου, σοβαρα σ' αρεσει; καλο αμαξι, αλλα καθε φορα που το βλέπω, αναρωτιεμαι ποσα κιλα καγκουρας μπορει να ειναι ο σχεδιαστης μιας μεγαλης εταιρειας )
-
Kι εσύ στη θάλασσα θέλεις να το πετάξεις;;; Ξέρω τουλάχιστον άλλους 3 (με άσπρο βέβαια) που σκοπεύουν μια μέρα να κατέβουν προς Βάρκιζα... Για να δούμε ποιός απ τους 3 έχει πρώτος τη μύγα... tazio μη βιάζεσαι...
Όσο για την υπογραφή....τί να σου πώ ρε; Ίσως σ έχουν πάρει τα χρόνια πολύ παραπάνω απ ό,τι νομίζεις... Με τι να το συγκρίνω ρε;Με το Εβο;;; Δεν πέφτω στη παγίδα ε; Τα υπόλοιπα σχόλια από εγκάθετους αντι-Subar-ίστι στο εξής θα διαγράφονται...
-
Και το Εβο για μπουρναζαμαξο μου κανει
Εμενα μ' αρεσουν πιο κυριλε καταστασεις, με ωραιες γραμμες κλπ., οπως με τα γκομενακια
Κατσε να σκεφτω τι θα παιρνα με 40-45k
Α3 3.2, 130, Brera, ισως το ΤΤ.....
Μη μου πεις δεν στριβουν, δεν κανουν. Για τα δικα μου τα χερια μια χαρα ειναι και τα κοιτας κι απ' το μπαλκονι και τα φχαριστιεσαι. Το αλλο ειναι σα να το ψωνισες απ' τον πλαστικατζη της λαικης -
Γούστα είναι αυτά...!! Πολύ περίεργα όμως ρε μπατζανάκη...
Όχι και μπουρναζάμαξο... Αυτά είναι κάτι Huyndai,Kia,Daewoo (sorry Chevrolet ήθελα να πω.. )..
Κυριλέ κατάσταση με Α3 και όχι με Ιm-preza;;;
Για ξανακοίταξέ το... Εχε χάρη που η επόμενη κοπελιά σου θα ναι πολύ κυριλέ.... -
nasos/sti
εξαρταται απ' την πιτσαρια
pasxos
ε οχι και περιεργα περιεργα θα ηταν τα αναποδα
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]