-
Όσοι δεν έχουν βγιονική όραση, πηγαίνουν με διπλή και τριπλή προσοχή μάλλον!
-
ειτε αγοραζουν μια merce class S και τελειώνει η υποθεση.
το έχετε δει στο tg ε?
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αντε να γράψω και για ένα ζώο μέσα στο κλίμα των ημερών (περίπου).Χτές γύρω στις 01:00+ κατέβαινα την Αθηνών-Λαμίας. Ο δρόμος ήταν τελείος άδειος και ήμουνα στη μεσαία με πολλά χιλιόμετρα πάνω από το όριο. Σε μια χαώδη ευθεία κάπου στα Οινόφυτα και με τον δρόμο να εξακολουθεί να είναι άδειος, βλέπω ένα καινούργιο Mini στην αριστερή να πηγαίνει πολύ πιο αργά. Ο δρόμος άδειος μπροστά και δεξιά για πάνω από 2χλμ.
Οχι, λέω, θα περάσω από αριστερά. Φτάνω λοιπόν στα 200-300 μέτρα πίσω, με το πόδι έτοιμο στο φρένο και έχοντας αρχίσει ν'αφήνω γκάζι βέβαια, βγαίνω στην αριστερή και ανάβω προβολείς, συνεχόμενα όχι σινιάλο. Και τι κάνει ο βλάμμένος; Πλακώνεται στα φρένα και αφού κόβει στα 80 πάει στη μεσαία!
Εκεί είναι 3 λωρίδες ο δρόμος. Γιατί δεν πέρναγες κατευθείαν από δεξιά? Δεν βαριώσουν?
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ειτε αγοραζουν μια merce class S και τελειώνει η υποθεση.το έχετε δει στο tg ε?
κορυφαιο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όσοι δεν έχουν βγιονική όραση τί κάνουν;Το περί βιονικής όρασης ήταν προφανώς ειρωνικό. Δεν χρειάζεται να είσαι ο σούπερμαν για να δεις έναν πεζό που περνάει κάθετα την άδεια εθνική οδό το βράδυ σε ευθεία, ακόμα κι αν πηγαίνεις με 250.
Εκεί είναι 3 λωρίδες ο δρόμος. Γιατί δεν πέρναγες κατευθείαν από δεξιά? Δεν βαριώσουν?
Ο ΚΟΚ το απαγορεύει αυτό...
Αλλωστε έτσι βοήθησα και τους πίσω που θα ερχόντουσαν κάποια στιγμή, αφού ο βλαμμένος ξύπνησε μετά και καθόταν στη μεσαία.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Δηλαδή σε δρόμους όπως ο Κηφισός, η Αθηνών-Κορίνθου, η Αθηνών-Λαμίας, δεν μπορεί ένα αμάξι να κινείται στην αριστέρη και ένα αμάξι κινούμενο στην δεξιά να το περάσει? Για παράδειγμα στην Κηφισίας το αριστερό ρεύμα πρέπει πάντα να κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα από τα άλλα?
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Δηλαδή σε δρόμους όπως ο Κηφισός, η Αθηνών-Κορίνθου, η Αθηνών-Λαμίας, δεν μπορεί ένα αμάξι να κινείται στην αριστέρη και ένα αμάξι κινούμενο στην δεξιά να το περάσει? Για παράδειγμα στην Κηφισίας το αριστερό ρεύμα πρέπει πάντα να κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα από τα άλλα?Ναι μπορεί. Οχι, δεν πρέπει.
Εχει γραφεί επανειλημμένως εδώ... 'Αλλο πράγμα η εθνική οδός / αυτοκινητόδρομος, άλλο οι αστικοί δρόμοι.
-
To έχουμε ξαναπεί πολλές φορές.
Στην πόλη όταν ο δρόμος έχει 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και πάνω επιτρέπεται το προσπέρασμα από δεξιά ('κυκλοφορία σε στοίχους'). Το ίδιο ισχύει και εκτός πόλης, αλλά εκεί χρειάζονται από 3 λωρίδες και πάνω.
-
Ποιοί στίχοι και τραγούδια ρε παίδες; Οι δυό μας ήμασταν στην τεράστια ευθεία των Οινοφύτων, χωρίς να υπάρχει άνθρωπος σε ακτίνα τουλάχιστον δύο χιλιομέτρων. Εγώ με 200++, αυτός με 120--.
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Δηλαδή σε δρόμους όπως ο Κηφισός, η Αθηνών-Κορίνθου, η Αθηνών-Λαμίας, δεν μπορεί ένα αμάξι να κινείται στην αριστέρη και ένα αμάξι κινούμενο στην δεξιά να το περάσει? Για παράδειγμα στην Κηφισίας το αριστερό ρεύμα πρέπει πάντα να κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα από τα άλλα?
Σε δρόμους μέσα στην πόλη (Βασ. Κων/νου, Βασ. Σοφίας, Βουλιαγμένης, Κηφησίας κλπ) πολλές φορές αναγκάζεσαι να βγεις δεξία για να συνχίσεις ευθεία επειδή έχει φανάρια που στρίβουν αριστερά. Έτσι μοιραία η αριστερή κινείται σε πιο αργούς ρυθμούς, διότι μπλοκάρει από τους οδηγούς που θέλουν να στρίψουν αριστερά. Δεν γνωρίζω τι προβλέπει ο ΚΟΚ, αλλά αν τυχόν με γράψουν για επικίνδυνους ελιγμούς, επικύνδη ή μη συνετή σε τετοια περίπτωση θα απαιτήσω να γράψουν τους υπολοίπους για παρακώλυση κυκλοφορίας... Βέβαια τι θα πάρω από το αίτημα μου είναι γνωστό σε όλους σας νομίζω!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αλλωστε έτσι βοήθησα και τους πίσω που θα ερχόντουσαν κάποια στιγμή, αφού ο βλαμμένος ξύπνησε μετά και καθόταν στη μεσαία.
Άσε που στα δεξία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση ο δρόμος!!! Θα σοθ εφευγαν τα σφραγίσματα!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ποιοί στίχοι και τραγούδια ρε παίδες; Οι δυό μας ήμασταν στην τεράστια ευθεία των Οινοφύτων, χωρίς να υπάρχει άνθρωπος σε ακτίνα τουλάχιστον δύο χιλιομέτρων. Εγώ με 200++, αυτός με 120--.ψιτ, άρχοντα των δρόμων, να μην κινείσαι με 200++
200+ μόνο
-
Πάντως καλά έκανες γιατί μου έχει τύχει να πηγαίνω δεξία με 180 και ο αριστερός που πήγαινε με 100 να έρχεται στη δεξιά για να τον προσπεράσω...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Όσοι δεν έχουν βγιονική όραση τί κάνουν;
Το περί βιονικής όρασης ήταν προφανώς ειρωνικό. Δεν χρειάζεται να είσαι ο σούπερμαν για να δεις έναν πεζό που περνάει κάθετα την άδεια εθνική οδό το βράδυ σε ευθεία, ακόμα κι αν πηγαίνεις με 250.
αυτο μαλλον ειναι αστειο ε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Το περί βιονικής όρασης ήταν προφανώς ειρωνικό. Δεν χρειάζεται να είσαι ο σούπερμαν για να δεις έναν πεζό που περνάει κάθετα την άδεια εθνική οδό το βράδυ σε ευθεία, ακόμα κι αν πηγαίνεις με 250.
Μάλλον σοβαρό είναι...
Αλήθεια λέει πάντως! Θα τον δεις! 20 μέτρα πριν πέσεις πάνω του, βέβαια...Εκτός και αν υπάρχουν αυτοκίνητα που κάνουν 200-0 σε 20 μέτρα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μάλλον σοβαρό είναι...
Αλήθεια λέει πάντως! Θα τον δεις! 20 μέτρα πριν πέσεις πάνω του, βέβαια...Εκτός και αν υπάρχουν αυτοκίνητα που κάνουν 200-0 σε 20 μέτρα...
μπα...αστειο μαλλον ειναι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτο μαλλον ειναι αστειο ε?Πες μου ποιό είναι το αστείο να γελάσω κι εγώ.
200-0 σε 20 μέτρα μπορεί να μην βρίσκεις αυτοκίνητο, αλλά μάλλον είσαι εξαίρεση αν βλέπεις σ'έναν άδειο αυτοκινητόδρομο μέχρι 20 μέτρα από το παρμπρίζ σου ή έχεις καταράκτη και στα δύο μάτια. Δεν φαντάζομαι πόσους θα έχεις καθαρίσει μέχρι τώρα...!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
200-0 σε 20 μέτρα μπορεί να μην βρίσκεις αυτοκίνητο, αλλά μάλλον είσαι εξαίρεση αν βλέπεις σ'έναν άδειο αυτοκινητόδρομο μέχρι 20 μέτρα από το παρμπρίζ σου ή έχεις καταράκτη και στα δύο μάτια. Δεν φαντάζομαι πόσους θα έχεις καθαρίσει μέχρι τώρα...!
Ουυυ χιλιάδες!
Σε με φωτισμένο αυτοκινητόδρομο, πηγαίνοντας με 200 τι περιθώρια αντίδρασης έχεις;
Προσοχή! Δεν θέλω να κάνω κύρηγμα, ούτε το παίζω άγιος...
Και γω τρέχω, δεν το κρύβω. Και βραδυάτικα έχω πάει τέρμα σε κλειστό αυτοκινητόδρομο (κακώς ). Όσο αυξάνεται η ταχύτητα, τα περιθώρια αντίδρασης στενεύουν. Αν δεν το παραδεχόμαστε αυτό, εθελοτυφλούμε...
-
νασο θα επιμεινω οτι κανεις πλακα...
-
Δείτε εσείς μέχρι τα 20 μέτρα μόνο κι εμένα αφήστε με να κάνω πλάκα.
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς