-
Τι σημαινει στην πραξη για τον απλο καταναλωτη-οδηγό, να κατεχει αυτοκινητο του οποιου η κατασκευαστρια εταιρια να ανηκει στον ομιλο της General Motors?
Εξασφαλιζει καποια πλεονεκτηματα; Εχει καποια ιδιαιτεροτητα σε σχεση με τις υπολοιπες αυτοκινητοβιομηχανιες?
Ο χρηστης οταν αγοραζει αυτοκινητο μπορει να αναμενει καποια συγκεκριμενα πραγματα(προδιαγραφες)? Επίσης αναφορικά με το after sales? -
Τι σημαινει στην πραξη για τον απλο καταναλωτη-οδηγό, να κατεχει αυτοκινητο του οποιου η κατασκευαστρια εταιρια να ανηκει στον ομιλο της General Motors?
Εξασφαλιζει καποια πλεονεκτηματα; Εχει καποια ιδιαιτεροτητα σε σχεση με τις υπολοιπες αυτοκινητοβιομηχανιες?
Ο χρηστης οταν αγοραζει αυτοκινητο μπορει να αναμενει καποια συγκεκριμενα πραγματα(προδιαγραφες)? Επίσης αναφορικά με το after sales? -
Ο χρήστης karib έγραψε:
Τι σημαινει στην πραξη για τον απλο καταναλωτη-οδηγό, να κατεχει αυτοκινητο του οποιου η κατασκευαστρια εταιρια να ανηκει στον ομιλο της General Motors?Κατ εμέ τίποτα. Αν όμως κάποιος είναι 'ψώνιο' όλα μετράνε.
(Daewoo που με ένα σηματάκι έγινε Chevrolet π.χ.)Εξασφαλιζει καποια πλεονεκτηματα; Εχει καποια ιδιαιτεροτητα σε σχεση με τις υπολοιπες αυτοκινητοβιομηχανιες?
Πλεονεκτήματα σου εξασφαλίζει το κάθε σωστό αυτοκίνητο.
Ιδιαιτερότητες ναι έχει. Αγοράζεις Daewoo και βρίσκεσαι με Chevy.
(Ναι ομολογώ ότι αντιπάθησα την εταιρεία αυτή, Daewoo, για την αλλαγή του σήματος που έκανε και μόνο γι΄αυτή. Αν άλλαζε η ουσία δε θα πείραζε καθόλου).Ο χρηστης οταν αγοραζει αυτοκινητο μπορει να αναμενει καποια συγκεκριμενα πραγματα(προδιαγραφες)?
Οι προδιαγραφές υπάρχουν και σε άλλες εταιρείες. Τις προδιαγραφές δε νομίζω να τις δημιουργούν οι εταιρείες. Να βοηθούν στο να δημιουργηθούν ναι. Αλλά όχι ολοκληρωτική δημιουργία αυτών
Υπάρχουν και τις ακολουθούν.Επίσης αναφορικά με το after sales?
Εδώ κάποιο ρόλο παίζει και η τοπική αντιπροσωπεία. Δες τι γίνεται στη χώρα μας και θα απαντήσεις μόνος σου στο ερώτημά σου.
Με λίγα λόγια ο απλός οδηγός μόνο πληρώνει και καλά θα κάνει να μη το ψάχνει γιατί θα ζαλιστεί.
-
Karib βλέπω είσαι ασταμάτητος έτσι;
Θα γεμισεις παλι τον τοπο με no sense θέματα; -
karib νομίζω ότι έχουμε θέμα για την General Motors
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=11655
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=11219
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=2095Διάλεξε ένα.
-
Εχουμε θεμα?
Δεν ξερω, για καποιο λογο το search του φορουμ δεν με ικανοποιει με τον τροπο που δουλευει.
Οτι κι αν εχω ψαξει-οσο στενη κι αν ηταν η αναζητηση-μου επιστρεφει τοσα αποτελεσματα που πρακτικα δεν βγαζω ακρη.
Αν εχει κανεις λινκ ας το πει. -
Δες το προηγούμενο post μου.
Αναζήτηση με 'General Motors'
Όμιλος General Motors και ο απλός οδηγός