-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο νέος ΚΟΚ ψηφίστηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο και θα ισχύσει σε τρεις μήνες από τη δημοσίευσή του. Επομένως ισχύει ακόμα ο παλιός.
Μαλιστα.Και τί προβλέπει ο παλιός;Θυμάσαι μήπως;
Δε θυμάμαι το πρόστιμο, μόνο το ότι θα χάσεις (αν δεν το έχεις πάθει ήδη) δίπλωμα και πινακίδες για ένα μήνα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Προσοχή: Τα χρήματα τα έχεις μαζί σου διαφορετικά δεν σε αφήνουν να φύγεις...
Ακριβώς αυτο ρωταω να μάθω.Μεχρι τι ποσόν μπορει να μου ρίξουνε πρόστιμο.Μην πάω και στην ψυρρού για υπέρβαση ταχυτητας
Αν ισχύει ο παλιός ΚΟΚ -που νομίζω ακόμα ισχύει- το πρόστιμο δεν θα ξεπεράσει τα 500€. Αν ισχύει ο νέος δεν έχω ιδέα...
Πάντως δείξε μεταμέλεια πες ότι δεν τρέχεις συνήθως και ότι ίσουν στην διαδικασία προσπέρασης νταλίκας (σε σημείο που επιτρεπόταν ) και ίσως την σκαπουλάρεις!
Έυχομαι το καλύτερο...Υγ. Δίπλωμα και πινακίδες -για ταχύτητα- δεν σου παίρνει το δικαστήριο, μην αγχώνεσαι...
-
Εγώ θα έλεγα οτι ΔΕΝ έτρεχα, ότι το σήμα δόθηκε απο ασύρματο με ότι αυτό συνεπάγεται στην μεταφορά της πληροφορίας απο το ένα όργανο στο άλλο, και φυσικά ότι την ταχύτητα μου δεν την είδα ποτέ γιατί το πιστόι ήταν 1-2 χλμ απο οτ σημείο που με σταμάτησαν.
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!