-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
κατι ασχετο.θεωρειται ολοι τον εαυτο σας τοσο σημαντικο και σπουδαιο ωστε να αποκαλειτε εναν τροχονομο μπατσακο και καραγκιοζακο;αυτην τη νοοτροπια εχουν οι περισσοτεροι που τρεχουν λες και ειναι σε πιστα αγωνων με τα καραφτιαγμενα τσικρικια τους,και δεν σεβονται τιποτα.Δεν τους έχω αποκαλέσει ποτέ έτσι.Τουλάχιστο δε θυμάμαι να τους έχω αποκαλέσει.
Αλλά αφού ρωτάς να σου απαντήσω.
Προσωπικά, ναι. Ουδεμία σύγκριση!!
Και δεν έχω τίποτα καραφτιαγμένο ούτε και τρέχω λες και είμαι σε πίστα αγώνων. Αλλωστε με ένα σεντάν των 130 HP και να ήθελα (που δε θέλω) δε μπορώ.
-
επι του θεματος και οχι επι προσωπικου εχετε να πειτε κατι?
προσωπικες επιθεσεις απαγορευονται ρητα απο τους κανονισμους που διεπουν το παρον φορουμ
(η ειρωνια και ο χλευασμος είναι προσωπικη 'επιθεση') -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
επι του θεματος και οχι επι προσωπικου εχετε να πειτε κατι?προσωπικες επιθεσεις απαγορευονται ρητα απο τους κανονισμους που διεπουν το παρον φορουμ
(η ειρωνια και ο χλευασμος είναι προσωπικη 'επιθεση')αν και δε νομίζω να εννοείς εμένα, να ξεκαθαρίσω ότι απαντησα σε ερώτηση που έθεσε άλλος χρήστης
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
επι του θεματος και οχι επι προσωπικου εχετε να πειτε κατι?
προσωπικες επιθεσεις απαγορευονται ρητα απο τους κανονισμους που διεπουν το παρον φορουμ
(η ειρωνια και ο χλευασμος είναι προσωπικη 'επιθεση')αν και δε νομίζω να εννοείς εμένα, να ξεκαθαρίσω ότι απαντησα σε ερώτηση που έθεσε άλλος χρήστης
δεν εννοω εσενα ταξιδιωτη
-
Οχι φιλε TRAVELLER δεν πηγαινε σε εσενα αυτο το σχολιο αλλα σε αλλον χρηστη οπου δεν σεβεται την αποψη αλλου χρηστη και του μιλαει με ειρωνια... Με 5 λεξεις..... Δες 4 ποστ πιο πανω.....
-
Επί του θέματος είμαστε, αγαπητέ. Η παράθεση γίνεται για να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα για τις απόψεις του καθενός γύρω από την αστυνομία μια και αποφασίσατε να την θίξετε.
-
θιγουμε τον τροπο δρασης και την συμπεριφορα τους με απτα παραδειγματα και οχι φλυαρολογοντας και κρινοντας με αγενη τροπο τις 8εσεις των υπολοιπων συνομιλητων μας
-
-
Παρακαλώ να αφήσετε τα προσωπικά και τις ειρωνίες. [moderator]
A, και η ταχύτητα ΔΕΝ σκοτώνει.... http://www.youtube.com/watch?v=i1g-UJ52cTI
-
έξυπνο!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παρακαλώ να αφήσετε τα προσωπικά και τις ειρωνίες. [moderator]**προς τι ο πλυθηντικος? **
A, και η ταχύτητα ΔΕΝ σκοτώνει.... http://www.youtube.com/watch?v=i1g-UJ52cTI
παλιο αλλα πολυ καλο!
-
Ο Kacey έχει κάποιο σχόλιο; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται δικηγόρους, ίσα ίσα που είναι πολύ καλύτερος στην διατύπωση των θέσεων του από τους αυτόκλητους υπερασπιστές του.
Αν κάποιοι θεωρούν τον τρόπο μου αγενή, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Οι θέσεις μας είναι πάντα υπό την κρίση όλων σε ένα δημόσιο forum. Όταν αποφασίζουμε να εκφράσουμε όλο το μίσος και την περιφρόνηση μας για μια κοινωνική τάξη με αφορμή μια κλήση που εισέπραξε κάποιος άλλος για υπερβολική ταχύτητα, τότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να δεχτούμε και την ανάλογη κριτική. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, δεν ήταν καν κριτική. Ήταν μια παράθεση από κάτι που ο kacey έγραψε και υποστήριξε ένθερμα σε ανάλογη συζήτηση στο παρελθόν.
-
-
EBLEPA MEXRI ενος σημειου ατομα να μιλανε με περιστατικα που εχουν βιωσει και απτα παραδειγματα και τσουπ για μυρριοστη φορα πεταχτηκες για να σχολιασεις ή μαλλον καλυτερα για να χλευασεις τις αποψεις καποιου...(εγραψες...Kacey, πάντα αντικειμενικός, ευγενικός και συνειδητοποιημένος αναφορικά με την αστυνομία)
και επειδη το Χ...αμε κανονικα πλεον....πες μου...
τι πινεις και δεν μας δινεις?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ο Kacey έχει κάποιο σχόλιο; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται δικηγόρους, ίσα ίσα που είναι πολύ καλύτερος στην διατύπωση των θέσεων του από τους αυτόκλητους υπερασπιστές του.Αν κάποιοι θεωρούν τον τρόπο μου αγενή, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Οι θέσεις μας είναι πάντα υπό την κρίση όλων σε ένα δημόσιο forum. Όταν αποφασίζουμε να εκφράσουμε όλο το μίσος και την περιφρόνηση μας για μια κοινωνική τάξη με αφορμή μια κλήση που εισέπραξε κάποιος άλλος για υπερβολική ταχύτητα, τότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να δεχτούμε και την ανάλογη κριτική. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, δεν ήταν καν κριτική. Ήταν μια παράθεση από κάτι που ο kacey έγραψε και υποστήριξε ένθερμα σε ανάλογη συζήτηση στο παρελθόν.
O kacey όντως δεν χρειάζεται δικηγόρους, αλλά ούτε και κανέναν να του επιτίθεται, απλά επειδή περιγράφει γλαφυρά μια λυπηρή και συνάμα αρρωστημένη πραγματικότητα. Ας εκθέσουμε κι εμείς τις απόψεις μας για το θέμα με χιούμορ (ή χωρίς... ) και ειδικά εν όψει σαββατοκύριακου, ας χαλαρώσουμε λιγάκι...
-
Αυτό που έγραψα πριν θεωρήθηκε επίθεση επί προσωπικού, ενώ αυτό που γράφεις εσύ τώρα mad όχι;
whatever...
-
Τα ίδια και τα ίδια...
Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς...
-
Κυριε Λαππα νομιζω οτι η 8εση του Kacey ηταν ξεκαθαρη και ηταν για το συγκεκριμενο τοπικ που εγινε τοτε.... Τι σχεση εχει λοιπον εδω? Κατ'εμε καμμια.... Απλα προς εντυποσιασμο των υπολοιπον και για να θαφτει η γνωμη του παιδιου..... Αληθεια δεν εχετε βαρεθει να προσπαθειτε να κερδισετε τις εντυπωσεις και τους υπολοιπους συνομιλητες σας με αυτο τον τροπο?
Αλλα τι καθομαι και γραφω, 2-3 ατομα εδω μεσα για εσας ειμαστε απλα αλητες κοντρακιδες και δεν εχουμε δικαιωμα αποψης, παρα μονο ξερετε να μας χλεβαζετε για την αποψη μας που παντα ειναι αντιθετη με την δικια σας και για το αν γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες η οχι.....
Ω μεγα γκουρου του 4troxoi.gr/forum συγχωρεσε μας που διαφωνουμε και τεκμιριονουμε και την αποψη μας με πραγματικα παραδειγματα..... -
απο την στιγμη που οι προσωπικες αντιπαρα8εσεις επιτρεπονται (απο τον τροπο που αντιμετωπιστηκε για πολλοστη φορα η συμπεριφορά σου απεναντι στους κανονισμους) τοτε 8α αναφερ8ω και σε σενα προσωπικα γιατι με αυτα που γραφεις νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε τιποτα μυξιαρικα μαθιτουδια που δεν ξερουν που πατανε και που βρισκονται....
με τον τροπο γραφης στο συγκεκριμενο νημα υποβιβαζεται την νοημοσυνη των συμμετεχοντων μεσα στους οποιους ειμαι και εγω. και αν οι αλλοι σας εχουν γρα.....νο και δεν σας δινουν σημασια απλα κα8ονται και χαζευουν εγω θα ασχοληθω.....
μπας και συνειητοποιησουν καποιοι αρμοδιοι τι συμβαινει εδω και πολυ καιρο...
-
Αντε πάλι. Παιδιά τέλος εδώ, αλλιώς το θέμα θα κλειδωθεί. [moderator]
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!