-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΥ ΜΟΥ ΜΑΣ< ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΒΓΑΛΤΟ ΟΔΗΓΟ>
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
AMAN ΒΡΕ ΑPR,
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΒΓΑΛΤΟ 20ρη ? ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ?**ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΒΓΑΛΤΟ 20ρη (ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ) **
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΕΕΕ ?
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.**ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ? **
ΕΝΤΑΞΙ ΜΩΡΕ , ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΣΤΩ ΜΗ ΒΑΣΙΚΑ , ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΑΑΛΛΗ ΖΩΗ ΦΙΛΙΚΑ
ΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΟΥ.
ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ? ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡ@%&#Α ΜΟΥ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ.'EL-EM'
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ , ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ , ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Σ'ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ , ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ?
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΠΕΥΚΑ , Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ , ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !
ΦΙΛΙΚΑ ΧΟΥ Α
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑΑΑΑΑ .....ΣΟΥ ?
-
Για μια ακόμη φορά, τα προσωπικά υπερισχύουν των επιχειρημάτων.
Και αντι να διαβάσουμε (εμείς, οι άλλοι, οι μ@@@@ες) κάτι ουσιαστικό διαβάζουμε σχολιάκια και υπονοούμενα.Μάλιστα.
....ή.... ....μάλλον
-
ΓΕΙΑ ΡΕ ΚΟΥΚ , ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ?
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ... ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ
ΦΙΛΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ...ΠΑΝΤΑ
-
Η βελτίωση των αγώνων σαφώς και με ενδιαφέρει APR.
Για να μπορώ να απολαμβάνω διαδρομές, ειδικές και μη. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η βελτίωση των αγώνων σαφώς και με ενδιαφέρει APR.
Για να μπορώ να απολαμβάνω διαδρομές, ειδικές και μη.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ?
Α Α Α ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ , ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ (ΠΡΩΙΝ ,ΕΣΤΩ ) ?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[ΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΟΥ.
ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ? ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡ@%&#Α ΜΟΥ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ.'EL-EM'
δεν θελουμε κυριλε καταστασεις ,δεν θελουμε κηφισσια,δεν θελουμε μοστρα ,δεν θελουμε EVO και SUBARU.θελουμε να μαθουμε...
-
ΚΑΙ από εδω μέσα. Οσο και αν το απαξιώνεις APR.
Υποτίθεται ότι 'εδω μέσα' μπορούμε να διαβάσουμε τις απόψεις των εμπλεκομένων. Και οτι αυτοί είναι ώριμοι αρκετά για να μπορούν να χωρίσουν 2 γαϊδουριών άχυρα.Η επαφή με τους 'Πύργους' δεν με απασχολεί. Η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα με προβληματίζει.
Και οσο νωρίτερα καταλάβετε οτι τέτοια 'βήματα' όπως αυτό το Φόρουμ μπορούν να είναι εργαλεία, τόσο το χειρότερο για όλους μας.
Εσας γιατι θα μείνετε άνεργοι και εμας γιατι δεν θα μπορούμε να απολαύσουμε αυτό που μας αρέσει (και χωρίς να φταίμε).
Φιλικά, Με εκτίμηση (οτι σ' αρέσει βάλε)
-
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΚΟΥΚ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ .
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΥΟΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ , ΥΠΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ , ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ .ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΕ , ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΝΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΝΙΑΣΤΟΥΝ ΕΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΝΙΜΑ , ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ .
ΟΠΟΤΕ , ΑΣΕ ΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΠΑΛΥΜΠΑΙΔΙΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ?) ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ , ΣΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΕΙΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Υ.Γ. μην υπερβαλεις ομως , ανεργοι..... περιμεναμε το φορουμ για να δουλεψουμε δηλαδη ? για να μην σου πω οτι τελικα αν ασχολειτε κανεις με τα φορουμ , κινδυνευει .............
-
Κάνεις λάθος APR.
Αυτό ακριβώς που περιγράφεις είναι το ισχυρότερο σημείο ενός Φόρουμ (και ειδικά του 4ΤΦ).
Αυτά που βλέπετε εδω μέσα, είναι αυτά που γίνονται κάθε μέρα στα μουλωχτά στο συνάφι σας. Εδω γράφονται και μένουν.
Εδω εχετε την εικαιρία, πρωτον, να τα ακούσετε από πρώτο χέρι και, δεύτερον, να αποδείξετε το πόσο λάθος είναι.
Και για τους θεαστές και πρωτα για εσας τους ίδιους (γιατι όλοι ξέρετε ποιός είναι ποιός).
Ακόμα και η δημοσίευση ενός διπλοεγγεγραμμένου έχει μεγάλη σημασία.Αντι λοιπόν να ζητάτε να το βουλώσουν όλοι και να γίνουν (απο την μια μέρα στην άλλη) επαγγελαματίες, καλύτερα θα ήταν να ενημερώνετε και να επικοινωνείτε.
Αλλά με μπινελίκια μάλλον ισχυροποιείτε την θέση αυτών τους οποίους κατηγορείτε.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υ.Γ. μην υπερβαλεις ομως , ανεργοι..... περιμεναμε το φορουμ για να δουλεψουμε δηλαδη ? για να μην σου πω οτι τελικα αν ασχολειτε κανεις με τα φορουμ , κινδυνευει .............
Ανεργοι αν οι αγώνες καταρεύσουν APR. Σιγά μην εννοούσα το Φόρουμ!
Με το Φόρουμ όποιος ασχολείται, κερδίζει. Αρκει να ξέρει τι ζητάει.
-
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ , ΑΓΓΕΛΙΚΑ ....... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑΑΑΑ , ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΟΤΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΦΙΛΙΚΑ .....
-
Αγγελικά? Καθόλου! Επαγγελματικά...άρα και δύσκολα.
-
Αγγελικά? Καθόλου!** Επαγγελματικά**...άρα και δύσκολα.
ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ , ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ....
-
Αυτός που θέλει να λέγεται επαγγελματίας (και να είναι) πρώτα πρέπει να μάθει να θέτει στόχους, αναλύοντας τα δεδομένα του παρελθόντος και του παρόντος και προβλέποντας (με ρίσκο) τις εξελίξεις στο μέλλον.
Αυτό γινεται σε κάθε σωστή επιχείρηση.
Αφου θέσεις την στρατηγική, επιλέγεις την τακτική και στην συνέχεια τα μέσα με τα οποία θεωρείς ότι θα την πετύχεις.Σε αυτόν τον κύκλο, δεν πρέπει να σε επηρεάσουν συναισθηματισμοί αλλά μόνο η ανάλυση των στοιχείων σχετικά με την πορεία που έχεις χαράξει.
Μάλιστα, πρέπει να φροντίζεις να συγκεντρώνεις πληροφορίες από παντού. Απο ανταωνιστές, πελάτες, προμηθευτές, άσχετους, κακοπροαίρετους (κυρίως αυτούς), καλοπροαίρετους, φίλους και εχθρούς.Το σύνολο των πληροφοριών αυτών είναι που θα σου δείξει (εφόσον μπορείς να το δεις) την πραγματική εικόνα της κατάστασης. Ούτε η ροζ εικόνα των φίλων ούτε η μαύρη των εχθρών σου ειναι η πραγματικότητα.
Ετσι, με προγραμματισμένες κινήσεις μπορείς να αλλάξεις αν θέλεις, την πορεία, αν δεις ότι χρειάζεται.
Τελικά, η αγορά (πελάτες, καταναλωτές) θα δείξουν αν έκανες καλά την δουλειά σου.
Φυσικά μιλάμε για επιχείρηση.
Μην μου πεις ότι οι αγώνες δεν είναι...
Απλά οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι δεν ξέρετε από επιχειρήσεις.
Και μένετε στο συναισθηματικό κομμάτι της υπόθεσης που απλά δεν υπήρχε ποτέ. -
Αγαπητέ APR
επειδή μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση ο τρόπος που αντιμετωπίζετε μερικές 'καταστάσεις' θα ήθελα εντελώς φιλικά να σας θέσω μερικά ερωτήματα ποιο πολύ για να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεστε και την άποψη σας για μερικά πράγματα. Βλέποντας το post σας στην πρόταση του EL-EM, και χωρίς καμία διάθεση να κάνω τον δικηγόρο του, διέκρινα μια ειρωνία στην πρόταση του χωρίς κάποια τεκμηριωμένη απάντηση. Καταρχήν και εμένα μου ακούγεται λίγο δύσκολο σε ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΟΔΗΓΟ να κάνει τρία sprint μαζί του ένας έμπειρος συνοδηγός. Πέρα απο αυτό όμως εσείς δεν πιστεύετε, οτι ένας καλός και έμπειρος συνοδηγός μπορεί να βοηθήσει πολύ έναν νέο οδηγό?(ασχέτως από οτι και άλλοι μπορούν να βοηθήσουν έναν νέο οδηγό) Δεν πιστεύετε οτι ένας καλός συνοδηγός μπορεί να βοηθήσει πολύ? Δεν πιστεύετε στην γενικότερη σημαντική δουλεία που μπορεί να προσφέρει ο συνοδηγός, στον οδηγό του? Eίστε και εσείς fan της θεωρίας οτι πιάνουν μόνο βάρος? Σας αρέσει η νέα μόδα που έχουν κάνει πάρα πολλοί τα ράλλυ, αναβάσεις? Και φανταστείτε οτι σας ρωτάει ένας 22χρονος που δεν έχει δει, ούτε ζήσει τις 'παλιές καλές εποχές'.
Πίστευα πως, όπως ωραία είπατε την σκέψη σας για τις λέσχες, έτσι θα λέγατε και την άποψη σας και για το συγκεκριμένο θέμα.
ΚρίμαΦιλικά,
Γιάννης
-
ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΕ ΜΟΥ carlito ner , ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΣ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ , ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΑ 22 ΤΟΥ .
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ Μ'ΑΡΕΣΕΙ , ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΝΤΑΡΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,(ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΞΥΠΝΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΣΤΡΟΦΑΡΟΥΝ ΔΗΛ.) ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ........... < επειδή μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση ο τρόπος που αντιμετωπίζετε **μερικές **'καταστάσεις > ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΦΑΡOΝΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ .
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ , ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΤΑΚΗΣ (Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ) , ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΜΠΑΝΙΖΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΒΑΡΒΑΤΟ , ΚΑΙ Ο ΒΑΛΤΕΓΚΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ , ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ , ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΙ (ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΦΥΣΗ) ΣΠΑΝΙΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ .
ΡΩΤΑΣ ΑΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΡΑΛΛΥ-ΑΝΑΒΑΣΗ ..........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ .
ΑΠ'ΤΟ 74 ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ , (ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠ'ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΩΙ ) ΕΠΕΦΤΕ ΣΙΡΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡAIΤΗΤΑ .
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΙΣΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ 4ΑΡΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ , ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ , ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ , ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ .ΤΩΡΑ Σ΄ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΠΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ
-
Αφού διάβασα όλα τα posts και τις απόψεις στο συγκεκριμένο topic, αποφάσισα
να πω και εγώ την άποψή μου σαν νέος αγωνιζόμενος που μετά το καλοκαίρι
(πρώτα ο Θεός) ελπίζω να τρέξω τον πρώτο μου ΕΠΙΣΗΜΟ αγώνα.1ον)Πιστεύω ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Δηλαδή, δεν
γίνεται να πηγαίνω να βγάλω ΔΤΤ και να μου ελέγχουν το κλουβί με
παχύμετρο και στον παραδίπλα που ξέρει/έχει κολλητό/'παίζει σφαλιάρες'
με τον τεχνικό έφορο να περνάει αέρα τον έλεγχο επειδή είναι ο Μηνάς ο
Εκκεντροφόρος/ο Γιάννης ο Τετραπετάλουδος και δεν ξέρω εγώ ποιος
Τα ίδια περίπου και στον τεχνικό έλεγχο πριν τον αγώνα. Δεν λέω καλά
κάνουνε και με ξεσκονίζουνε γιατί όταν έρθει η τούμπα (πιστεύω) ότι θα
βγω αγρατζούνιστος. Αν σκοτωθεί όμως ο 'άλλος' που έχει τα κονέ
μετά τι θα πούνε αυτοί οι κύριοι που δεν τον έκοψαν στον έλεγχο?2ον)Μέχρι στιγμής έχω ξοδέψει πάνω από 2500 ευρώ για εξοπλισμό
ασφαλείας στο Saxo που ετοιμάζω για GroupN (και ακόμα δεν τον έχω
ολοκληρώσει όπως θέλω να είναι σωστός) και σύντομα θα φύγουν
και άλλα για ενισχύσεις στο κλουβί που θεωρώ καλό να γίνουν για την
δική μου ασφάλεια. Στην τελική υπολογίζω 4000 ευρώ μόνο για εξοπλισμό
ασφαλείας και έρχετε τώρα η ΕΘΕΑ και μιλάει για HANS???
ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή. Για να κάνω το hobby μου κάνω 3 δουλειές και τώρα
που είμαι σχεδόν έτοιμος μου λένε ότι όσα πλήρωσα μέχρι στιγμής είναι
ΆΧΡΗΣΤΑ (άντε άλλα καθίσματα,κράνη,ζώνες, πάρε HANS) και θα πρέπει
να τα αλλάξω!!!3ον)Εκτός των παραπάνω μου, βγάλανε και την νέα καραμέλα της
'εκπαίδευσης σε σχολές ασφαλούς οδήγησης'. Το θέλετε αυτό κύριοι
της ΕΘΕΑ? Μάζι σας, αλλά όταν θα σας πληρώσω το ντ@β@τζιλίκι της
ετήσιας lisence να μου το προσφέρετε δωρεάν ή αυξήστε το παράβολο
κάνα 10ευρω για να μην γκρινιάζετε ότι θα σας φάμε τα λεφτά.
Επίσης, ο 'άλλος' που έβοσκε πρόβατα στο χωριό του και σε μια φάση
αγόρασε αγωνιστικό και τρέχει μέχρι σήμερα έχει περάσει από αυτά τα
σεμινάρια ή μήπως τα 2 sprint θα με κάνουν οδηγάρα για να τρέχω σε
rally?4ο)Αφήστε ελεύθερες τις δοκιμές και ακόμα καλύτερα αν θέλετε επιτρέψτε
δοκιμές σε μορφή αναβάσεων... Το Σαββάτο κλείστε την διαδρομή να
κάνουμε 4-5 περάσματα με τα αγωνιστικά, έτσι ώστε την Κυριακή που θα
είναι ο αγώνας να ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί στην συγκεκριμένη
διαδρομή το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ και όχι πως συμπεριφέρεται το ΠΟΛΙΤΙΚΟ
αυτοκίνητο.5ον)Συμφωνώ με τον κ. EL-EM στο θέμα του συνοδηγού, ότι ένας
έμπειρος συνοδηγός θα μπορέσει να βοηθήσει εμένα τον νέο αγωνιζόμενο
που ξέρω 2-3 πράγματα να μάθω 103 πράγματα. Να μάθω να γράφω
σωστά μια διαδρομή τουλάχιστον. Όμως, ποιος έχει την διάθεση να
κάτσει δίπλα σε έναν 'ψάρακα' και με πολύ υπομονή να τον βοηθήσει.
Προσωπικά θα ήθελα έστω και για ένα sprintάκι να έρθει ο κ. EL-EM να
συνοδηγήσει μαζί μου (έχουμε καλή τσικουδιά/κρασί και καλό φαγητό
). Είναι όμως διαθέσιμος να 'χάσει' 2 μέρες από τις δουλειές/
οικογένεια/ξεκούρασή του για να κάτσει στο δεξί bucket ενός 'ψάρακα'?Αυτά προς το παρόν αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ.
Φιλικά
Γιώργος -
Και για να παρηγορηθουμε (αν μπορουμε) για το επιπεδο ασφαλειας της χωρας μας κοιταξτε τι μπορει να συμβει σε μια προηγμενη στους αγωνες χωρα (ΗΠΑ) και ενα απο τα πιο ονομαστα σιρκουι της (Mid Ohio):
http://www.youtube.com/watch?v=dxnzhtjf ... Mid%20Ohio
Τα νεα μετρα περι ασφαλειας!