-
Αφού όλες οι μάρκες έχουν το δικό τους φόρουμ, δε μπορεί να μην έχει και η Mitsu το δικό της. Δεν είναι πολλοί οι κάτοχοι Mitsu στο φόρουμ αλλά δε πειράζει. Τι στο καλό, οι περισσότεροι λένε evo και παθαίνουν κάτι. Εδώ λοιπόν θα τα λένε χωρίς φόβο και πάθος. Μη ξεχνάμε ότι είναι η εταιρεία που είχε τον πρώτο λόγο στα τέσσερα (4) συνεχόμενα πρωταθλήματα οδηγών του Τόμι Μάκινεν.
-
Αφού όλες οι μάρκες έχουν το δικό τους φόρουμ, δε μπορεί να μην έχει και η Mitsu το δικό της. Δεν είναι πολλοί οι κάτοχοι Mitsu στο φόρουμ αλλά δε πειράζει. Τι στο καλό, οι περισσότεροι λένε evo και παθαίνουν κάτι. Εδώ λοιπόν θα τα λένε χωρίς φόβο και πάθος. Μη ξεχνάμε ότι είναι η εταιρεία που είχε τον πρώτο λόγο στα τέσσερα (4) συνεχόμενα πρωταθλήματα οδηγών του Τόμι Μάκινεν.
-
Αφού όλες οι μάρκες έχουν το δικό τους φόρουμ, δε μπορεί να μην έχει και η Mitsu το δικό της.
Δεν είναι πολλοί οι κάτοχοι Mitsu στο φόρουμ αλλά δε πειράζει.
Τι στο καλό, οι περισσότεροι λένε evo και παθαίνουν κάτι.
Εδώ λοιπόν θα τα λένε χωρίς φόβο και πάθος.Μη ξεχνάμε ότι είναι η εταιρεία που είχε τον πρώτο λόγο στα τέσσερα (4) συνεχόμενα πρωταθλήματα οδηγών του Τόμι Μάκινεν.
-
Να και ο Smith & Wesson....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να και ο Smith & Wesson....
Wensson είναι το σωστό.
(Όχι θα σε άφηνα έτσι )
-
Καλορίζικο το Φόρουμ Πρόεδρε...
Στις πόσες σελίδες να το κλειδώσω?!
-
Καλορίζικο το φόρουμ.
Άντε να αφήσεις ύσηχα τα φόρα του κόσμου παλιοεγκάθετε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Καλορίζικο το Φόρουμ Πρόεδρε...
Στις πόσες σελίδες να το κλειδώσω?!
Είναι μέχρι να ανοίξω το Subaru Forum και να πάρει φωτιά..!!!!!!
-
Κύριοι παρακαλώ λίγη σοβαρότητα.
-
Έχει δίκιο ο tazio.
Ψάχνω για κλιματιστικό για το σπίτι. Έντυπώσεις από mitsubishi?
-
chrmes
Έχω τη σειρά XVline (χωρίς πλάκα!)..Άπαιχτα εργαλεία μιλάμε...Κρύο-ζέστη,ό,τι θέλεις... Η σειρά κινητών ξέρουμε αν βγήκε καλή;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
chrmesΈχω τη σειρά XVline (χωρίς πλάκα!)..Άπαιχτα εργαλεία μιλάμε...Κρύο-ζέστη,ό,τι θέλεις... ** Η σειρά κινητών ξέρουμε αν βγήκε καλή;;;**
Δεν σπάνε δεν χαλάνε γείτονα αλλά πολύ βαρετά
-
-
Βγάζετε κι αυτοκίνητα?
-
http://www.mitsubishi.gr/ για τα στυλο Mitsubishi τι γνωμη εχετε?¨?????
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
http://www.mitsubishi.gr/ για τα στυλο Mitsubishi τι γνωμη εχετε?¨?????Ανεξίτηλος φίλε μου...δε σβήνει με τίποτα...γενικά ο στυλός αυτός...γράφει...
Το λινκ σου μου βγάζει για στυλούς ή χάλασε η Μitsubishi οθόνη μου;;Αντε ας γράψει κάποιος στα σοβαρά για την Mitsubishi Motors για να συζητήσουμε για αυτά..
-
Σοβαρευτείτε τώρα παίδες και πείτε μου στα πόσα BTU να σταματήσω για ένα δωμάτιο 25τ.μ.
Για πείτε βρε παιδιά απο στήσιμο και τιμόνι τι λέει το Colt (το 3θυρο πάντα)γιατί ακόμη να το οδηγήσω. Συγκρητικά με Swift ή Micra π.χ. ;
-
Μη ξεχνάμε ότι είναι η εταιρεία που είχε τον πρώτο λόγο στα τέσσερα (4) συνεχόμενα πρωταθλήματα οδηγών του Τόμι Μάκινεν.
[/quote]
Λογικό είναι.
Αφού αποσύρθηκαν οι Ευρωπαίοι και ειδικά οι Ιταλοί, έσκασαν μύτη οι Ιάπωνες.
Με όλους μέσα τι έκαναν; -
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Βγάζετε κι αυτοκίνητα?
αυτικινητα αλλα κ βαπορια
Tί βαπόρια και κουραφέξαλα..
Εδώ φτιάχνει και space systems αμα λάχει...http://www.mhi.co.jp/aero/english/produ ... t_u03.html
Mitsubishi Motors Forum