-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατί βρε Χρήστο;;Κρίμα..Οι κακές γλώσσες Πάσχο μου
Πολλαπλασιαστής μάλλον, κλασσική βλάβη
Κρίμα ρε γμτ.
Δεν με πειράξε η βλάβη αλλά ότι έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό.
Ευχαριστώ tm για την προσφορά!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Γιατί βρε Χρήστο;;Κρίμα..
Οι κακές γλώσσες Πάσχο μου
Πολλαπλασιαστής μάλλον, κλασσική βλάβη
Σοβαρή βλάβη ο...πολλαπλασιαστής ρε
-
Δεν θα μιλήσω...δεν θα μιλήσω...δεν θα μιλήσω!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γιατί βρε Χρήστο;;Κρίμα..
Εσυ που ήσουνα να βάλεις ένα χεράκι κυρ πάσχερν?!
Σκούπιζε την ρεσεψιόν.
Κούκε σου απάντησα στο...Σουβλατζίδικο...
Φραγκίσκο....
-
chrmes
Σαν μηχανικάρα που είσαι δε μασάς... Σιγά το πρόβλημα.. Την επόμενη φορά που θα βάλω κι εγώ το Bravo θα γυρίσουμε μαζί την πίστα..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σοβαρή βλάβη ο...πολλαπλασιαστής ρε
Σοβαρή Αντρέα γιατί εξαιτίας του δεν μπήκα στην πίστα.
-
Προτείνω η καντίνα πουλά ανταλακτικά Ευρωπαϊκών αυτοκινήτων αντί για σάντουιτς και πορτοκαλάδες.
Χρυσές δουλειές θα κάνει ο άνθρωπος.
-
Χαίρομαι που περάσατε καλά! Αυτό έλειπε δηλαδή να μην περάσετε… ακου εκεί…
Και την επόμενη φορά να περάσετε ακόμα καλύτερα!Χρήστο περαστικά για το 106, ξέρεις καλύτερα ότι δεν είναι τίποτα… επίσης την επόμενη φορά θα βγάλεις σπασμένα…
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Προτείνω η καντίνα πουλά ανταλακτικά Ευρωπαϊκών αυτοκινήτων αντί για σάντουιτς και πορτοκαλάδες.Χρυσές δουλειές θα κάνει ο άνθρωπος.
Η μία κακιά γλώσσα
-
Όλα καλά κι όλα ωραία με την πίστα...Για φαγητό;;;;; Τί έγινε,δεν αναστέναξαν τα τραπέζια σήμερα;;; Γιατί ο Κούκος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην είχε όρεξη για φαϊ..
-
Χάρηκα που γνώρισα κι άλλους σήμερα...
Η συνέχεια είχε κοψίδια στην Μάντρα με Krusenstern, chrmes, Χρήστος, ΒΑΣΙΛΗΣ και syele, με άψογα παϊδάκια και χοιρινές και άσχημες (λένε) μοσχαρίσιες.
Αντε, και την επόμενη φορά.
-
Περάσαμε (Ο αδερφός μου και εγω) πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ για την συνοδήγηση που τόσο ευγενικά προσέφεραν τα παιδιά. Χαρηκα που γνώρισα και άλλο κόσμο, έστω και τώρα. Μετά ήρθε και ο φίλος Scaraveos με το στάρλετ και ειχα την πρωτη μου επαφή με την οδήγηση σε πίστα για αρκετούς γύρους...
(Το σπίτι στη Σουηδία σας περιμένει, για να κρατάμε τις υποσχέσεις μας ε; )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Προτείνω η καντίνα πουλά ανταλακτικά Ευρωπαϊκών αυτοκινήτων αντί για σάντουιτς και πορτοκαλάδες.Χρυσές δουλειές θα κάνει ο άνθρωπος.
Ναι αλλά να τα πουλάει με στυλ Φραγκίσκο, ετσι?!
-
nasos δεν τρώνε πολύ! Τσιμπάνε!!!
citastak τώρα αυτό με την Σουηδία τι το'θελες βρε Ηλία!!! Για να μας ανάψεις τα αίματα?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προτείνω η καντίνα πουλά ανταλακτικά Ευρωπαϊκών αυτοκινήτων αντί για σάντουιτς και πορτοκαλάδες.
Χρυσές δουλειές θα κάνει ο άνθρωπος.
Ναι αλλά να τα πουλάει με στυλ Φραγκίσκο, ετσι?!
Η άλλη κακιά γλώσσα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
nasos δεν τρώνε πολύ! Τσιμπάνε!!!citastak τώρα αυτό με την Σουηδία τι το'θελες βρε Ηλία!!! Για να μας ανάψεις τα αίματα?!!!
Κύριε Πρόεδρε, οι άνδρες κρατούν τις υποσχέσεις τους..
(Πότε παίζει ξανα συνάντηση παιδιά;; Εκείνο το περιβόητο φαγητό πότε θα το οργανώσουμε οοοοοοοοοολοι μαζί;;;;; ) -
Έρχονται φωτό, stay tuned. Εμένα με τράβηξε κανείς ρε?
-
Το Σ/Κ θα είμαστε Πύργο.
Οπότε μπορεί μέσα στην μεθεπόμενη εβδομάδα να το κανονίσουμε Ηλία!Φραγκίσκο ο κύριος Αντιπρόεδρος γιατι κάνει ασυνάρτητες δημοσιεύσεις?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έρχονται φωτό, stay tuned.Αντε να δούμε κι εμείς καμια φωτό να ανοίξει λίγο το μάτι μας...
Εμένα με τράβηξε κανείς ρε?
Δε νομίζω να εννοείς αν σε τράβηξε κανένας...γερανός....
Πλάκα κάνω...το τουότα δεν παθαίνει τίποτα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έρχονται φωτό, stay tuned. Εμένα με τράβηξε κανείς ρε?Δεν μπορούσαμε να σε τραβήξουμε από την πίστα βρε κολλημένε θα σε βγάζαμε και φωτό!?
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::