-
Κρίμα ρε Κώστα, γιατί το αμαξάκι σου είναι ένα πραγματικό εργαλείο!!
Όπως είπε και ο Νίκος, δεν είναι στο χέρι μας. Ήταν η μόνη ελεύθερη Κυριακή του μήνα νομίζω...
Δεν πειράζει, θα υπάρξει και επόμενη φορά!!
-
Σκέφτομαι να έρθω, αλλά χωρίς να βάλω το αυτοκίνητο στην πίστα για διάφορους λόγους - οικονομικούς κυρίως. Εχει νόημα άραγε να περάσω αν απλά έρθω να χαζέψω για λίγο;
BTW προτίθεται να με βάλει κανείς στη θέση του συνοδηγού για κάνα-δυο γύρους να δω και από κοντά πώς είναι αυτή η πίστα πια; Υπόσχομαι να μη νιαουρίζω πολύ!
-
Έλα εσύ και όλο και κάτι θα γίνει
- opterios
- kid
- chrmes
- passat1.8t
- n_olympios
- Jason
- taurus
- ililias
- Coyot
- Tsilis
- tazio
- Hammer_
- Bagus
- syele
- alman310 (με μικρή επιφύλαξη)
- spiros, Βασιλη θελω βολτα με το εργαλειο!
- tm
- silencer51
- kouk
- avel
-
Φίλε avel, θα σου υποσχόμουν βόλτα με το δικό μου, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπω. Κυρίως λόγω εξόδων...
Αν μπω πάντως έχεις βόλτα από μένα, κι ας μην είναι κανένα εξωτικό το αυτοκίνητο!Όπως και να'χει, αξίζει να έρθεις από κοντά έστω και μόνο για το χαβαλέ!
Ειδικά αφού ξέρω ότι ψηνόσουν να έρθεις και σε προηγούμενο TD! -
Μιας κι αρχισατε να ταζετε βολτες θα ηθελα να συνοδηγησω,
τουλαχιστον σε ενα mx5
Τον dirftsaba δεν βλεπω και ανυσηχω -
Θέμη εσύ έχεις κάτι χρωστούμενα αν θυμάμαι καλά..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Eμμ....tazio** παιδί μου**,την δεκάδα την κλεινω ΕΓΩ!!
Θύμισέ μου να σε κεράσω ένα ταψί μπακλαβά.
Ψτ
Μπακλαβάς , στο φόρουμ , είναι μόνον απο τα Γιάννενα
Πληρώνεις και σου στέλνω , το original stuf , τα άλλα είναι απλά ... οδοντόκρεμεςΝα περάσετε καλά !!!!!!!!!!!!!!!
Αποστόλης.
PS , γίνεται και με courier , χωρίς χρέωση , και θα φάτε όλοι , απλά πείτε μου για πόσα άτομα !!!!!!
PS 2 : μήν το πείτε στον kouk , θα ζητήσει ... μπουγάτσα -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Ψτ
Πληρώνεις και σου στέλνω , το original stuf , τα άλλα είναι απλά ... οδοντόκρεμεςΝα περάσετε καλά !!!!!!!!!!!!!!!
Αποστόλης.
PS , γίνεται και με courier , χωρίς χρέωση , και θα φάτε όλοι , απλά πείτε μου για πόσα άτομα !!!!!!
PS 2 : μήν το πείτε στον kouk , θα ζητήσει ... μπουγάτσαΓιατί δεν κάνεις εσύ το courier να ξεμπερδεύεις και με κείνα τα λάστιχα που σου χουνε μείνει?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ψτ
Αποστόλης.
PS 2 : μήν το πείτε στον kouk , θα ζητήσει ... μπουγάτσαΓιατί δεν κάνεις εσύ το courier να ξεμπερδεύεις και με κείνα τα λάστιχα που σου χουνε μείνει?
Καρτνιά μου , ντεν μείνανε , έβαλα άλλα παπούτσια !!!!
Τους Γάλλους πιλότους τους έστειλα ... αδιάβαστους
Κόκκινα μηδενικά τα λένε τα καινούργια , και δεν λέει να τα φάω με το καλημέραΑποστόλης.
Πάντως , η προσφορά ΙΣΧΥΕΙ !!!!!
-
Μεγειές τότε τα παπούτσια!
-
Ο χρήστης Jasonclio έγραψε:
Μιας κι αρχισατε να ταζετε βολτες θα ηθελα να συνοδηγησω,
τουλαχιστον σε ενα mx5
Τον dirftsaba δεν βλεπω και ανυσηχωO driftsabas, από τότε που άρχισε να τάζει, δεν ξαναμπήκε στο φόρουμ...
Και για του λόγου το αληθές: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=612929#612929
-
[quote='kouk']:)
Κυριακή, 9/7 από τις 10:00 το πρωί για TD στο Μέγαρο.
Κράνη, ζώνες, απόσταση 200 μέτρων, όχι προσπεράσεις...γνωστά!
Τιμή: 32
-
[quote='DAP'][quote='kouk']:)
Κυριακή, 9/7 από τις 10:00 το πρωί για TD στο Μέγαρο.
Κράνη, ζώνες, απόσταση 200 μέτρων, όχι προσπεράσεις...γνωστά!
Τιμή: 32
-
Ποια είναι εκείνη η παραλία όπου μπαίνεις στο νερό, περπατάς περπατάς κι είσαι μέχρι το γόνατο μέσα και ξαφνικά κάνεις μπλουμ και πέφτεις όλος?
Κι εγώ για συνοδήγηση και παρέα θα έρθω. Δεν είναι ακόμα έτοιμη η Xsara για track day (έχει και καινούρια ελαστικά).
-
Αν με αφήσει η γυναίκα, θα ερθω κι εγώ !
...να 'κόψω' κίνηση!
-
Εχω βαφτίσια, δεν θυμάμαι τι ώρα είναι - αν είναι αργά, τότε I´ll be there .
-
Oxi Νικο
Εσυ μαλλον λες για τις Αγκαθωπες(αν κ δεν βαθαινουν ιδιαιτερα αποτομα)
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εχω βαφτίσια, δεν θυμάμαι τι ώρα είναι - αν είναι αργά, τότε I´ll be there .Λογικά οι μιατάκηδες θα είμαστε μέχρι τις 8:30 - 9. Μέχρι να μας διώξει ο Πανουργιάς τέλος πάντων...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Oxi ΝικοΕσυ μαλλον λες για τις Αγκαθωπες(αν κ δεν βαθαινουν ιδιαιτερα αποτομα)
Δεν έλεγα για αυτές που έγραψες εσύ. Αν έλεγα γι'αυτές, θα είχα βάλει ένα κόμμα παραπάνω: 'Ποια είναι**,** εκείνη η παραλία ...'
Μπορεί να λέω για τις Αγκαθωπές, είχα πάει και πριν από αρκετό καιρό (βλ. κοντά στα 16 χρόνια)...
-
Για αυτο πρεπει να διαβαζεις προσεκτικα κ οχι βιαστικα τι γραφεται....
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::