-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Λιγο off topic: Ευχομαι ο ΑPR να μην εχει παρατηρησει το avatar και την υπογραφη σου γιατι τοτε.......
Ρε χαβαλε....... Ακομα επιμενεις σε uno να φτιαξεις για αναβασεις?ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙΡΟ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ , ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ .
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΥΝΟ , ΙΣΩΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ Ε , ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΣΑ ΟΥΝΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ , ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΟΤΑΝ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ !!
-
K.APR το αμάξι βρίσκεται στον Στεφανάκη για να μαζευτούν αρχικά οι 'βλακείες' των προηγούμενων ιδιοκτητών και απο τον επόμενο μηνα ξεκινάω το φτιάξιμο του ιταλού....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Λιγο off topic: Ευχομαι ο ΑPR να μην εχει παρατηρησει το avatar και την υπογραφη σου γιατι τοτε.......
Ρε χαβαλε....... Ακομα επιμενεις σε uno να φτιαξεις για αναβασεις?ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙΡΟ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ , ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ .
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΥΝΟ , ΙΣΩΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ Ε , ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
**ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΣΑ ΟΥΝΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ , ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΟΤΑΝ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ **!!
Kυριε Χρηστο καλα θυμαστε.... Ο Νεκσταριος ο Δεγλερης ηταν.... Με 75αρι κιολας.... Ουτε καν τουρμπατο....
Εκενε και αυτος το λαθος ομως και εμπλεξε και αυτος και το 106 που ετοιμασε στο Ελληνικο πρωτα8λημα αναβασεων και σιρκουι....... -
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
K.APR το αμάξι βρίσκεται στον Στεφανάκη για να μαζευτούν αρχικά οι 'βλακείες' των προηγούμενων ιδιοκτητών και απο τον επόμενο μηνα ξεκινάω το φτιάξιμο του ιταλού....
6η Ανάβαση Αιγείρας 2006