-
Έτσι ακριβώς.
Η μοναδική σκέψη που μπορώ να κάνω είναι να μην έχουν ακόμη έτοιμο τον 1.4TCE από πλευράς εξέλιξης και να τον ανοκοινώνουν για να θερμάνουν το κοινό. Απ την άλλη νομίζω πως ένα μοντέλο είναι καλό να χει και ατμοσφαιρικά σύνολα. Μερικοί φοβούνται τα υπερτροφοδοτούμενα, όσον αφορά αξιοπιστία και πραγματική κατανάλωση
-
Η απλά βάζουν κάτι ποιο 'βασικό' στην αρχή, πουλάει για λίγο σε όσους ψήθηκαν με το που το είδαν, και μόλις αρχίσουν να κάμπτονται οι πωλήσεις, τσουπ μπαίνει το σαλιγκάρι και τονώνονται.
-
Παλιά επέλεγαν να βγάλουν το SW λίγο αργότερα για να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον και να ναι πάντα στο προσκήνιο...
Πάντως η Ρενώ έχει καθυστερήσει σημαντικά σε κάποιες κινήσεις (Τουίνγκο2, ΣΟΥΒ,Τουρμποκίνηση,κουπέ) και είναι κρίμα γιατί είναι συμπαθέστατη (και διαφορετική) εταιρεία
Πάντως το Μεγκάν δείχνει πολύ όμορφο κι αν με καλύψει και οδηγικά δεν αποκλέιεται σε λίγους μήνες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η απλά βάζουν κάτι ποιο 'βασικό' στην αρχή, πουλάει για λίγο σε όσους ψήθηκαν με το που το είδαν, και μόλις αρχίσουν να κάμπτονται οι πωλήσεις, τσουπ μπαίνει το σαλιγκάρι και τονώνονται.Το έγραψα, δεν το έγραψα? Μάλλον δεν το έγραψα. Τέλος πάντων είναι κι αυτό πιθανό, αλλά και πάλι δεν είναι και πολύ καλό για τους 'ψημένους'... Εξάλλου πλέον με το ρυθμό που βγαίνουν νέοι κινητήρες ή παραλλαγές σε μεγάλο βαθμό υπαρχόντων, πάντα υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς κινητήρα για το κοινό (δεν είναι σαν τον XU1.4 που έζησε 15 χρόνια).
-
Πάντως δεν είναι πρωτοτυπία των γάλλων αυτό-δες και το ίμπιζα πουχου.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(δεν είναι σαν τον XU1.4 που έζησε 15 χρόνια).Εχμ..κι ακόμη ζει
-
Ηταν τυχαίος ο αριθμός.
-
TU εννοείτε, XU 1,4 δεν υπήρχε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
TU εννοείτε, XU 1,4 δεν υπήρχε...Της Citroen/Peugeot δεν ηταν αυτός? Αυτός που ήταν στα πρώτα Xsara με τα 75 άλογα?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ηταν τυχαίος ο αριθμός.δεν ήταν διόρθωση!Αστείο έκανα επειδή εγώ ακόμη αυτόν βάζω μπρος κάθε μέρα...
-
Ο ΤU; Ναι, αυτός (η οικογένεια TU καλύτερα) μπήκε πρώτη φορά στο ΑΧ κάπου στα τέλη του 80, 87 ή 88.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο ΤU; Ναι, αυτός (η οικογένεια TU καλύτερα) μπήκε πρώτη φορά στο ΑΧ κάπου στα τέλη του 80, 87 ή 88.Έχω τη εντύπωση οτι μπήκε αρκετά νωρίτερα στο 205. Τέλος πάντων βγήκαμε εκτός θέματος, αλλά αξίζει να το ψάξουμε!
-
Πάμε εδώ...
-
Εχει δίκιο ο Ντίνος, oι XU ήταν από 1.6 και άνωθεν. Πάλι την έκανα.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Πάντως η Ρενώ έχει καθυστερήσει σημαντικά σε κάποιες κινήσεις (Τουίνγκο2, ΣΟΥΒ,Τουρμποκίνηση,κουπέ) και είναι κρίμα γιατί είναι συμπαθέστατη (και διαφορετική) εταιρεία
οντως εχασε πολυ φορα η εταιρεια...τουλαχιστον θα βγουνε αποτι φαινεται ολα τα μοντελα που υποσχεθηκε..εν μεσω κρισης κατι ειναι και τουτου...
-
@Govus: αυτό το δελτίο τύππου εννοούσα.
Την πληροφορία για 1.6 133 έγραψα ότι την δημοσίευσαν οι 4Τ στο τελευταίο τεύχος. Πάντως δεν έχω βρει αλλού κάτι σχετικό.
-
Και το 5θυρο...
-
Πολύ όμορφο και το 3θυρο και το 5θυρο.
-
Όμορφο!
Μεγάλωσε αρκετά ή μου φαίνεται;;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Όμορφο!Μεγάλωσε αρκετά ή μου φαίνεται;;
Και ποιο δεν μεγάλωσε να λες (εντάξει, δεν μιλάω για τους γιαπωνέζους)...
Άντε και 'καταπίνουμε' τις αυξημένες διαστάσεις και τα βάρη... Τα πίσω κλειστοφοβικά παράθυρα, τι σκ@τά προσφέρουν στην άνεση των πίσω επιβατών, που πολλές φορές είναι και παιδιά ;;!!
Renault Megane III