-
Τελικά, πράγματι, όπως όλοι λέτε, είναι θέμα timing, όχι μόνο το πόσο θα το πληρώσεις, αλλά το αν θα το πάρεις τελικά!
Τι να πω εγώ που το χρειάζομαι όσο δεν πάει 1,5 χρόνο τώρα (κακά τα ψέμματα, καλό-βολικό-οικονομικό και άγιο το 30χρονο R7, ιδανικό για μέσα στην πόλη, αλλά ως εκεί).
Στην περίπτωσή μου, μου 'φυγε η καλή κάψα που είχα από Γενάρη μέχρι Ιούνη... πλέον έχω μπουχτίσει με την... αναποφασιστηκότητά μου!! Χε,χε...
Αλλά όπως και να 'χει αυτό το χειμώνα θα το πάρω. Το κακό είναι ότι πάντα θα υπάρχει κάτι για το οποίο λες 'βρε συ, να περιμένω λίγο να βγει κι έτσι κι αλλιώς'. Πχ σαν είδα τώρα που γράφατε για κείνον τον diesel με τα 130 άλογα από 1600 κυβικά έχω ξετρελαθεί.... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
... 'βρε συ, να περιμένω λίγο να βγει κι έτσι κι αλλιώς'...Την ίδια κουβέντα έλεγα και εγώ. Αλλά ... κάθε πέρυσι και καλύτερα μάλλον! Ετσι είπα ΤΕΛΟΣ.
Ψαχνω, βλέπω, διαπραγματευομαι και κλείνω!
(Φυσικά όλα αυτά υπο -προσωπικές- οικονομικές προυποθέσεις. Δεν αποφάσισα αγορά με 0% προκαταβολή και 3456 δόσεις!!!). -
έχεις απόλυτο δίκιο. και εγώ αν το είχα αποφασίσει το Μάιο, θα γλύτωνα και την αύξηση ΦΠΑ του Ιουλίου, ίσως και την εργοστασιακή που μπήκε το Μάιο νομίζω. Αλλά με έφαγε η αναμονή για τη gulietta, και το rcz, που μου άρεσε πολύ αλλά με 30.000 και βάλε, καλό είναι να μη στοκάρουν γιατί θα τους μείνουν αμανάτι.
-
Γεια χαρά.
Είμαι ενας ευχαριστημένος κάτοχος ενός Megane coupe dynamic 1.4 του 2001 και λέω σιγά σιγά να σκέφτομαι την αντικατάσταση του με το καινούργιο. Προσανατολίζομαι στην 1.4 TCe privilege. Ένα πράγμα με μπερδεύει και θα ήθελα τα φώτα σας, επειδή δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με moding αυτοκινήτου. Τι διαφορά έχει η 17αρα η ζάντα από την 15αρα στο δρόμο; Εκτός στο μάτι που φυσικά δείχνει καλύτερο. Το ρωτάω αυτό γιατί με απασχολεί πολύ ο μέσος ελληνικός κ..δρομος και αν η 17αρα έχει τόσο χαμηλό προφίλ που κινδυνεύει να διαλυθεί το λάστιχο στην πρώτη λακκούβα. Η 15αρα δεν έχει μεγαλύτερο προφίλ άρα θα είναι πιο άνετο το αμάξι, ειδικά στα σαμαράκια και δεν θα χρειάζεται να πηγαίνω σε στιλ 'σιγά τα αυγά'; thx -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Γεια χαρά.
Είμαι ενας ευχαριστημένος κάτοχος ενός Megane coupe dynamic 1.4 του 2001 και λέω σιγά σιγά να σκέφτομαι την αντικατάσταση του με το καινούργιο. Προσανατολίζομαι στην 1.4 TCe privelege. Ένα πράγμα με μπερδεύει και θα ήθελα τα φώτα σας, επειδή δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με moding αυτοκινήτου. Τι διαφορά έχει η 17αρα η ζάντα από την 15αρα στο δρόμο; Εκτός στο μάτι που φυσικά δείχνει καλύτερο. Το ρωτάω αυτό γιατί με απασχολεί πολύ ο μέσος ελληνικός κ..δρομος και αν η 17αρα έχει τόσο χαμηλό προφίλ που κινδυνεύει να διαλυθεί το λάστιχο στην πρώτη λακκούβα. Η 15αρα δεν έχει μεγαλύτερο προφίλ άρα θα είναι πιο άνετο το αμάξι, ειδικά στα σαμαράκια και δεν θα χρειάζεται να πηγαίνω σε στιλ 'σιγά τα αυγά'; thxΚοίτα δεν νομίζω ότι το 50 προφίλ είναι πολύ χαμηλό.Έχει ο θείος μου ένα hatch dynamic που έχει την ίδια διάσταση ελαστικού με το privilege και απο όσο μου είπε μια χαρά συμπεριφέρεται το ελαστικό αυτό σαν διάσταση στους ελληνικούς δρόμους.Κοιτάς coupe ή Hatch?
-
Coupe. Δεν αλλάζουν τα γούστα με τίποτα. Δεν είχε προβλήματα ο θείος σου, ετσι; Φίλος μου με C4 coupe & 17ρα τραβάει τα μαλλιά του
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Coupe. Δεν αλλάζουν τα γούστα με τίποτα. Δεν είχε προβλήματα ο θείος σου, ετσι; Φίλος μου με C4 coupe τραβάει τα μαλλιά του.Όχι κανένα πρόβλημα στα πρώτα 3000 χιλιόμετρα Είναι του κουτιού ακόμα βλέπεις .Πάντως αν ήταν θα είχε εμφανίσει κάτι ήδη στον τομέα τον ελαστικών καθώς του κάνει λίγο extreme χρήση
Πάντως είναι εντυπωσιασμένος με τον κινητήρα
Και η Privilege είναι εξαιρετική έκδοση και το ζαντικό της είναι .Σκέφτεσαι με ανοιχτόχρωμο ή σκουρόχρωμο διάκοσμο στο εσωτερικό? -
Και κάτι άλλο το C4 coupe νομίζω έχει 45αρι προφιλ ενώ το Megane 50αρι
-
Α μπράβο, 45ρι έχει... Ως τώρα είμαι ανάμεσα σε πορτοκαλί ή μπλε εξωτερικό και ανοικτό εσωτερικό. Έχω βαρεθεί τη γκρι επένδυση του παλιού.
-
205/50/17
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
205/50/17Το Megane εχει αυτή την διάσταση
-
πάντως τα ελαστικά έχουν δύο πιέσεις.
μία για εθνική και μία για πόλη.
Αν τώρα έχεις πίεση εθνικής, και κάνεις βόλτες σε σαμαράκια και λακούβες, λογικό είναι να 'χτυπάει' το αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Α μπράβο, 45ρι έχει... Ως τώρα είμαι ανάμεσα σε πορτοκαλί ή μπλε εξωτερικό και ανοικτό εσωτερικό. Έχω βαρεθεί το γκρι του παλιού.Βασικά το privilege μόνο με ανοιχτόχρωμο εσωτερικό γιατί στο σκουρόχρωμο κρατάνε εκείνη την απομίμηση ξύλου που το σκοτώνει αισθητηκά.Από τα 2 χρώματα που αναφέρεις εγώ πάντως θα κοίταγα περισσότερο το μπλε γιατί πορτοκαλί απ' έξω και μπεζ μέσα νομίζω είναι κάπως.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
205/50/17
Το Megane εχει αυτή την διάσταση
Το C4 έχει κι αυτό αυτή την διασταση και δεν υπάρχει άλλη σε 17αρα
-
a
και η δική μου διάσταση είναι
225/45 R17 με δείκτη V. Πολύ καλή διασταύρωση πιστεύω... -
Ωπ λαλακία.Πως νόμιζα ότι είχε 225/45
(για το C4 λέω)
edit Λοπόν στο Hatch έχει 50αρι προφιλ μάλλον στο coupe σαν πιο σπορ κατασκευή έχει πιο φαρδύ πέλμα 225 αντί 215 και χαμηλότερο προφιλ 45 αντί 50. -
Για το C4 δεν είμαι σίγουρος αν είμαι μαμίσια η 17ρα ή την έχει αλλάξει αυτός. Πρέπει να είναι όμως 45ρα γιατί θυμάμαι που το έλεγε. Το cayene παίδες είναι σκούρο, δεν είναι τόσο ανοικτό να χτυπάει άσχημα, αν και δεν το έχω δει στην έκθεση με ανοικτή ταπετσαρία, εξαρτάται πόσο 'ανοικτή' είναι φυσικά. Πάντως με φιμέ τζάμια δεν θα φαίνονται πολλά απ' έξω. Το κίτρινο πχ που έχω τώρα έχει κρεμ ουρανό και γκρι επένδυση, αυτό το στυλ δέρμα/ύφασμα που ξέρετε. Καλό είναι από μέσα.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Για το C4 δεν είμαι σίγουρος αν είμαι μαμίσια η 17ρα ή την έχει αλλάξει αυτός. Πρέπει να είναι όμως 45ρα γιατί θυμάμαι που το έλεγε. Το cayene παίδες είναι σκούρο, δεν είναι τόσο ανοικτό να χτυπάει άσχημα, αν και δεν το έχω δει στην έκθεση με ανοικτή ταπετσαρία, εξαρτάται πόσο 'ανοικτή' είναι φυσικά. Πάντως με φιμέ τζάμια δεν θα φαίνονται πολλά απ' έξω. Το κίτρινο πχ που έχω τώρα έχει κρεμ ουρανό και γκρι επένδυση, αυτό το στυλ δέρμα/ύφασμα που ξέρετε. Καλό είναι από μέσα.Ναι είναι ωραίο χρώμα απλά εμένα μου έρχεται λίγο περιέργα.Το έχω δει και στο λέω
-
Θα κάνω μια επισταμένη βόλτα σε εκθέσεις πριν καταλήξω γιατί από αυτά που δείχνουν φυλλάδια και ίντερνετ δεν βρίσκεις άκρη. Κάτι δεν έχω καταλάβει: Το privilege έχει clima ή απλό A/C;
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Θα κάνω μια επισταμένη βόλτα σε εκθέσεις πριν καταλήξω γιατί από αυτά που δείχνουν φυλλάδια και ίντερνετ δεν βρίσκεις άκρη.Ναι δυστυχώς.Επίσης αν διάβαζες και πολλά φυλλάδια τώρα θα είχαμε διαπλεκτισμούς γιατί θα μου έλεγες για Scirocco
Renault Megane III