-
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙ TOURBO OXI ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ.
ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ,'Η ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ? -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δεν μπορω να καταλαβω γιατι του την λετε.αυτο γουσταρε αυτο εκανε.
αμα φοβαστε τοσο πολυ καμια αρρωστια βγειτε να μοιραζετε φειβολαν κ γραφτειτε στην γκρινπις.ετσι γραφεται?(greenpees)?
λες κ ο καταλυτης του νεαρου θα μας σωσει..
βγειτε στον δρομο να την πειτε σε κανα τσιγγανο-γυφτο...Αν ολοι ομως σκεφτονταν σαν τον νεαρο...τοτε μας λες τι θα γινοταν??
τωρα μαλλον αστειευεσαι φιλαρακι....
...ρε εχετε παει ποτε με γυναικα?
Ναι.
Δεν απαντησες νομιζω...Υπαρχει μια ευκολια σε εμας τους Ελληνες, να ''βγαινουμε'' υπερανω Νομων...
-
ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Προς Θεού πιά!!! ΗΡΕΜΕΙΣΤΕΕΕΕΕ!!!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΝΑΣΟ GREENPEACE ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΙΛΟΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ?Να το βάλω ή να μη το βάλω το εμοτικον;
απορω τι κανεις τοση ωρα....
επισης γιατι δε θαβουμε πυρηνικα αποβλητα στο κηπο μας? γλυτωνουμε και τα λεφτα για τα μεταφορικα...
και δε πεταμε και τα σκουπιδια μας στη θαλασσα? τζαμπα να χουμε τα σκουπιδιαρικα??????
και δε ριχνουμε και τα παιδια πισω στις καμιναδες, να τις καθαρισουν....?
5 αλογατα δεν ειναι και λιγα....λεει...
ρε τι ζητησε το παλουκαρι???? τη βοηθεια σας ζητησε....να τη πειτε χωρις να τον πρηξετε....
ΕΛΕΟΣ σε αυτο το φορουμ...
καλα σας λενε οπως σας λενε -
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙ TOURBO OXI ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ.
ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ,'Η ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ?Μαλλον δεν καταλαβες το νοημα οσων σου απαντησαν...
turbo oxi tourbo
-
το παιδι μπορει να μην ειχε χρηματα.τι να κανουμε..Αλήθεια, ε; Τα 140 άλογα από τι βγήκαν; Από μαρούλια; Μήπως να κάνουμε έναν έρανο να βάλει καταλύτη; Κι εγώ θέλω να βελτιώσω το αμάξι μου, αλλά δεν έχω χρήματα. Θα βγάλω λοιπόν καταλύτη που κόβει, αλλά θα πετάξω και τα φανάρια μπρος πίσω/προφυλακτήρες/αερόσακους/καθρέπτες που προσθέτουν βάρος. Φθηνή βελτίωση. Τι; Θα είμαι επικίνδυνος; Ε, δεν έχω χρήματα ρε φίλε...!
απλα το παλικαρι μπηκε για να μαθει κατι κ το συνδικατο της κασσανδρας επεσε να τον φαει.
Ελπίζω λοιπόν να μάθει ότι έκανε κάτι λάθος. Το πρόβλημα δεν είναι η εξάτμιση του Silver Turbo, αλλά ο στ@ρχιδισμός.
-
αμα φοβαστε τοσο πολυ καμια αρρωστια βγειτε να μοιραζετε φειβολαν κ γραφτειτε στην γκρινπις.ετσι γραφεται?(greenpees)?
βγειτε στον δρομο να την πειτε σε κανα τσιγγανο-γυφτο...Αν ολοι ομως σκεφτονταν σαν τον νεαρο...τοτε μας λες τι θα γινοταν??
τωρα μαλλον αστειευεσαι φιλαρακι....
...ρε εχετε παει ποτε με γυναικα?
Ναι.
Δεν απαντησες νομιζω...Υπαρχει μια ευκολια σε εμας τους Ελληνες, να ''βγαινουμε'' υπερανω Νομων...
οτι κ να λενε η **μπλε καταιγιδα μου **τους εχει γραμμενους στο εμπρος διαφορικο της..
Καλα χαλαρωσε λιγο γιατι εχουμε καλοκαιρι τωρα!!
-
βγειτε στον δρομο να την πειτε σε κανα τσιγγανο-γυφτο...Ρε Νάσο!Σοβαρολογείς τώρα?
Ο άνθρωπος έβγαλε τον καταλύτη και σκορπάει στους πίσω τον καρκίνο τον ίδιο και εσυ διαμαρτύρεσαι γιατι -και καλά- του την είπαμε?Ελεος ρε φίλε!
Είπαμε αλλά οχι κι ετσι!Πάλι θα είμαστε φλώροι επειδή λεμε το αυτονόητο?! -
........
-
Γελάσαμε πάλι...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΗ ΗΡΕΜΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ(ΜΑΛΛΟΝ).
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΧΡΙ 0,5 bar,ΤΑ 140 ΑΛΟΓΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ,Η ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ,ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 35000 ΧΛΜ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΕΚ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. -
Γειά σου κι εσένα!!!!
Καλά και άγια όσα έκανες και να χαίρεσαι το αμαξάκι σου!
Εύχομαι όμως να μην είσαι ποτέ μπροστά μου στον δρόμο και με υποχρεώσεις (εμένα και τα παιδιά μου) να αναπνέω τον καρκίνο από τον καταλύτη που εντελώς ανεύθυνα έβγαλες για να κερδίσεις 5 άλογα!!!
-
Εγώ πάλι εύχομαι να συνδέσει την εξάτμιση με έναν αναπνευστήρα...
-
Εγώ πάλι εύχομαι να συνδέσει την εξάτμιση με έναν αναπνευστήρα... -
Εγώ πάλι εύχομαι να συνδέσει την εξάτμιση με έναν αναπνευστήρα...ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΕΚ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.Ξεχασες ενα -ΟΥ....
Γειαααα.... -
Εγώ πάλι εύχομαι να συνδέσει την εξάτμιση με έναν αναπνευστήρα...
αχαχαχαχαχαα
θεεικο αστειο οι ευχετηριες
αχαχαχαχαχχα
τι καλοι ανθρωποι..
κατι τετοιους θελω να δουλευουν στην εταιρια μου.Τουλαχιστον εμεις το λεμε για ΠΛΑΚΑ αυτος εβγαλε τον καταλυτη στα ΑΛΗΘΕΙΑ!!
-
Έβγαλε το καταλύτη, μακάρι να τον πιάσουν να πληρώσει πρόστιμο. Από κει και πέρα εμένα δε με ενδιαφέρει.
-
@ SILVER
Διάβασε στη προηγούμενη σελίδα τη δημοσίευση του 21 Quadra. Ο κινητήρας σου δεν περνάει εύκολες ώρες.Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις προσεκτικά όλα τα κολάρα της εισαγωγής. ΣΥΝΗΘΩΣ ζημιά στη τουρμπίνα (ποιος ξέρει με τι λόγους πίεσης δουλεύει) προκαλούν οι απώλειες υπερπίεσης στην εισαγωγή. Έτσι η τουρμπίνα αρχίζει να γυρίζει με απίστευτες στροφές γιατί είναι κάποιο μικρό μοντέλο πολύ ελαφρύ (όπως όλες οι σύγχρονες τουρμπίνες) και καταστρέφεται.
-
Διπλάσια άλογα με 0.5 bar ? OEO!!!
nasos / sti τι εταιρία έχεις καρντάσι μήπως έρθω να δουλέψω μςαζί σου για να 'μορφωθώ' κοινωνικά γιατί εδώ στην Αθήνα είμαστε αμόρφωτοι και προσπαθώντας να αποδείξουμε το αυτονόητο νιώθουμε και λίγο ηλίθιοι αλλά με λύπη μου / μας, βλέπω ότι τελικά τους μάγκες δεν τους πάτησε το τρένο αλλά ζούν και βασιλεύουν ανάμεσα μας και τους αρέσει να **βλέπουν αυτό που αναπνέουν **αλλιώς αισθάνονται άσχημα όταν δεν βλέπουν ή δεν νιώθουν τον αέρα που αναπνέουν και προσπαθούν να πείσουν τους πολλούς ότι έχουν άδικο ( οι πολλοί ).
Συγχαρητήρια πάντως για την φαιά ' ουσία ' που κουβαλάτε στο κεφάλι εκτός απο το καπέλο.
ΑΠΟΨΕΙΣ- ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤURBO