-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Α πολύ ωραία --> στηστε τώρα κι έναν ανδριάντα ισαμε το μποϊ (ποιό μπόϊ?!?!?) του Αλόνσο ετσι που να μπορείτε να τον καμαρώνετε καλύτερα!τελικά πονάει πολύ που σας κερδίζει ο κοντοπίθαρος...
ripper...να αγιάσει το στόμα σου! +1000 στο τελευταίο ποστ σου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τελικά πονάει πολύ που σας κερδίζει ο κοντοπίθαρος...
Λογικό δεν είναι;;; Αν έχανε ο Αλόνσο εσένα δεν θα σε πόναγε;; Αλλά τόσο πόνο που περάσατε τα τελευταία (πολλά ) χρόνια...κάπου πρέπει να ξεσπάσετε.. Ασε άσε έχει πολύ πολύ πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει τον άλλο...που δεν πρόκειται αλλά λέμε τώρα..Πάλι καλά που πάει στη Μακλάρεν να φάει μια ΓΕΡΗ σφαλιάρα το νιάνιαρο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τελικά πονάει πολύ που σας κερδίζει ο κοντοπίθαρος...
Λογικό δεν είναι;;; Αν έχανε ο Αλόνσο εσένα δεν θα σε πόναγε;; Αλλά τόσο πόνο που περάσατε τα τελευταία (πολλά ) χρόνια...κάπου πρέπει να ξεσπάσετε.. Ασε άσε έχει πολύ πολύ πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει τον άλλο...που δεν πρόκειται αλλά λέμε τώρα..Πάλι καλά που πάει στη Μακλάρεν να φάει μια ΓΕΡΗ σφαλιάρα το νιάνιαρο..
εγώ είμαι οπαδός της Renault. Σήμερα είναι οδηγός αύριο δεν είναι. Δεν με νοιάζει η καριέρα του αλλά η πορεία της Renault F1.
αλλά αυτό το κόλλημα δεν μπορώ να το καταλάβω...μόνο ότι πονάει πολύ που δεν μπορεί να κερδίσει ο γερμανός και κερδίζει ο ισπανός.
-
Σάββα στο πρώτο σου ποστ έγραψες για τον 'κοντοπίθαρο' (συ είπας )..και με βάση αυτό έγραψα και το δικό μου..Αν εννοείς την ομάδα..τότε οκ έχεις δίκιο..Κι εγώ είμαι οπαδός του Μιχαλάκη,αυτός να κερδίζει και....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ασε άσε έχει πολύ πολύ πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει τον άλλο...που δεν πρόκειται αλλά λέμε τώρα..Ο αλλος ειναι ο Γερμαναρας; Αν ναι, τοτε οντως εχει δυο τρακαρισματα και ενα παρκαρισμα στο Μονακο ακομη για να τον φτασει
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σάββα στο πρώτο σου ποστ έγραψες για τον 'κοντοπίθαρο' (συ είπας )..και με βάση αυτό έγραψα και το δικό μου..Αν εννοείς την ομάδα..τότε οκ έχεις δίκιο..Κι εγώ είμαι οπαδός του Μιχαλάκη,αυτός να κερδίζει και....τρόπος του λέγειν...χρησιμοποίησα μία από την πλούσια συλλογή επιθέτων που τον έχετε στολίσει επειδή κερδίζει και άκουσον άκουσον πανηγυρίζει.
ο άνθρωπος μιλά στην πίστα...κάποιοι άλλοι στα μικρόφωνα. Ο καθένας με τον τρόπο του...εξού και οι χειρονομίες αυτών που λένε λένε αλλά ...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ασε άσε έχει πολύ πολύ πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει τον άλλο...που δεν πρόκειται αλλά λέμε τώρα..
Ο αλλος ειναι ο Γερμαναρας; Αν ναι, τοτε οντως εχει δυο τρακαρισματα και ενα παρκαρισμα στο Μονακο ακομη για να τον φτασει
Ναι ναι γερμαναράς είναι και ευτυχώς οι νόμοι των στατιστικών και των πιθανοτήτων είναι αμίληκτοι.. Θα περάσουν χρόνια για να καταφέρει κάποιος να κάνει το ίδιο....(να πάρει τόσα πρωταθλήματα εννοώ.. )
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο αλλος ειναι ο Γερμαναρας; Αν ναι, τοτε οντως εχει δυο τρακαρισματα και ενα παρκαρισμα στο Μονακο ακομη για να τον φτασει
Ωραιος ο Κων/νος...
-
Q:
Is it hard to forget that some drivers weren't willing to race without points last year?
FA:
Well, people have different opinions, but I think in that moment what was more important was the 150,000 (people) out there. Not only your opinion, we have to think about the people in the sport. Sometimes we forget.
-
Ορίστε και η απάντηση ενός πραγματικού πρωταθλητή..
The German said on Friday: ''In life, if something goes wrong, it's sometimes hard to think it's your own fault.
''You'd rather pin it on somebody else because that is the easier option.'' -
....κάτι που δεν κάνει η Ferrari ποτέ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
....κάτι που δεν κάνει η Ferrari ποτέ... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
....κάτι που δεν κάνει η Ferrari ποτέ...
..........
πάλι πολυλογία με έπιασε...
-
F1 - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2006