-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Eγω σχολιασα την φωτο με τον Schumi...τωρα πως φτασαμε να μιλαμε για τον Montoya δεν ξερω...Ε ρε κομπλεξ που υπαρχει...
από τον Σούμι, στον Αλόνσο, ξανά στο Σούμι.... και καταλήξαμε στο Μοντόγια Δε θα το έλεγα κόμπλεξ τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά.... πλακίτσες κάνουμε δε νομίζω ότι παρεξηγείται κανείς!
-
Mα δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια εχει ο Μοntoya σε αυτη την περιπτωση...?
-
Mα δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια εχει ο Μοntoya σε αυτη την περιπτωση...?Εδώ ακόμα ψάχνουμε τι δουλειά έχει ο Montoya στην F1, εδώ κολλάς?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εδώ ακόμα ψάχνουμε τι δουλειά έχει ο Montoya στην F1, εδώ κολλάς?
Δεν εχει νοημα να συνεχισω αλλο την συζητηση...
-
Εδώ ακόμα ψάχνουμε τι δουλειά έχει ο Montoya στην F1, εδώ κολλάς?
Δεν εχει νοημα να συνεχισω αλλο την συζητηση...
Βλακ humor εκ μερους μου
-
Piola writes that Renault, Williams and Red Bull** have the so called 'mass damper', that is a ballast of about 10 kilos placed in the nosecone (precisely, where the nosecone is attached to the monocoque). This ballast is useful to lower the typical vibrations that the front axle has on the track, allowing the car to have, ultimately, better traction. **At Monaco it was seen that the 248 is 'developing' a similar structure in the nosecone (it was absent in the first races), this leads to think that Ferrari will have soon the same system.
MS told gazzetta that the incident of Luca didn't hamper the test at all, he could complete the planned programme.
http://img413.imageshack.us/img413/7293 ... o117re.jpg
-
Germany slams Alonso for finger insult - 05 June 2006
Having recently trotted out the derogatory 'Schummel Schumi' headlines, the German press is now getting stuck into a scandal involving F1's current champion.Daily tabloid 'Bild' is today running with a headline slamming Fernando Alonso for sticking up his middle finger.
'Alonso Insults Fans', the headline screamed, while the article published a photo depicting the 24-year-old Spaniard on a boat in the Monaco harbour doing the offending deed.
'The otherwise pleasant world champion has another side,' Bild wrote.
'Instead of putting his foot on the gas, the Renault star sticks up his finger.'
The popular newspaper claims that Alonso made the gesture to cheering fans who had spotted the driver, but the photo appears to depict the Monte Carlo winner squarely aiming his disaffection at the photographer.
However, contrasting Alonso's actions with those of countryman Michael Schumacher at Rascasse, the Bild journalist continued: 'Schumi is certainly not perfect, but in sixteen years he has never showed his finger to anyone.'
source.Paddoctalk
-
Schumacher facing tough week at Silverstone
Michael Schumacher could be forgiven for not looking forward to his arrival at Silverstone this week.
In the days prior to Sunday's British Grand Prix, the German has been summoned by fellow directors to a meeting of the Grand Prix Drivers' Association, of which the 37-year-old is President.
In the press, they - for example, Jarno Trulli and Mark Webber - have called on the Ferrari driver to give them a real explanation about what occurred at Rascasse in the dying seconds of last Saturday's Monaco qualifying.
If what the GPDA hears is inadequate, Schumacher could be asked to step down or face a members' revolt. McLaren test driver Pedro de la Rosa, for one, has threatened to quit if Schumacher does not.
Former Grand Prix driver Derek Warwick, however, reckons the racing world lost perspective during condemnation for Schumacher's punished moves.
In fact, the exaggerated ruckus might 'drive him out of the sport', the 51-year-old told the Daily Mail.
'Everyone has tried to gain an advantage at some time in our careers,' he said. 'He desperately wanted pole position - it is why he's been World Champion seven times.'
-
δε κατάλαβα τώρα..... μου την λες για το δικό μου παραπάνω Post?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ναι ναι... αυτό κατάλαβα κι εγώ...
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
πρόσθεσε και το κόκκινο χρώμα στο τίτλο σε αντίθεση με ένα 'bold' που έβαλα εγώ. χεχε. Α ρε Σούμι τι μας κάνεις! Κατάλαβες? Να μη μπορούμε να τη πούμε σε κάποιον χωρίς να μας τη πει!
-
μυρίζει photoshop εδώ
-
τς τς τς.. Ειναι και αναγωγος!!
-
πρόσθεσε και το κόκκινο χρώμα στο τίτλο σε αντίθεση με ένα 'bold' που έβαλα εγώ. χεχε. Α ρε Σούμι τι μας κάνεις! Κατάλαβες? Να μη μπορούμε να τη πούμε σε κάποιον χωρίς να μας τη πει!
οχι οχι...αποτι φαινεται ειμαστε σε ενα αγωνα εντυπωσεων...
αυτο το περιστατικο με τον αλονσο το ανεφερε μονο η bild....τουλαχιστον αποσο ξερω...
-
Η διαφορά των 21 βαθμών η οποία χωρίζει τον Μίκαελ Σουμάχερ από τον Φερνάντο Αλόνσο δεν πτοεί το ηθικό του Γερμανού πιλότου ο οποίος με δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι ακόμη ανοικτό» τόνισε σχετικά στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Ο οδηγός της Φεράρι αναφέρθηκε, επίσης και στο γκραν – πρι του Σιλβερστόουν που θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου. «Σημαντικό ρόλο για την πορεία της ομάδας θα αποτελέσουν οι αλλαγές στο μονοθέσιο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Φεράρι σε αυτό τον τομέα πάντα τα πάει καλά. Ενόψει του γκραν – πρι της Μεγάλης Βρετανίας έχουμε δοκιμάσει τον κινητήρα αλλά και τα ελαστικά. Έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό και αισιοδοξώ ότι θα τα πάμε καλά».
-
εγώ περιμένω φέτος να κάνουμε 1-2 έστω σε ένα αγώνα.... αλλιώς....
-
εγώ περιμένω φέτος να κάνουμε 1-2 έστω σε ένα αγώνα.... αλλιώς....Με τον Massa το περιμένεις αυτό?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
εγώ περιμένω φέτος να κάνουμε 1-2 έστω σε ένα αγώνα.... αλλιώς....
Με τον Massa το περιμένεις αυτό?
ε του πούστη! ούτε σε ένα αγώνα?
-
Eδω κανατε περυσι ,φετος δε θα κανετε....
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Eδω κανατε περυσι ,φετος δε θα κανετε....Μίλησε κανείς?
F1 - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2006